×
بین الملل
شناسه خبر : 250597
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/21 ساعت 10:22
حمدان: رهبران حماس از غزه خارج نخواهند شد

حمدان: رهبران حماس از غزه خارج نخواهند شد

اسامه حمدان، از رهبران ارشد حماس ضمن قدردانی از ایران و کل محور مقاومت، با تاکید بر اینکه سلاح مقاومت تسلیم‌شدنی نیست و رهبران این جنبش هم غزه را ترک نخواهند کرد، گفت: ما به اشغالگران و تضمین‌ها هیچ اعتمادی نداریم اما دشمن در شرایط بازگشت به جنگ نیست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ اسامه حمدان، از رهبران ارشد جنبش حماس شب گذشته طی سخنانی درباره توافق آتش بس در نوار غزه اعلام کرد که مقاومت تا زمان تحقق آزادی، سلاح خود را تسلیم نخواهد کرد و بعد از آزادی، سلاح‌ها برای دفاع از خود باقی خواهند ماند.

اسامه حمدان با اشاره به اینکه مقاومت اصلاً درباره موضوع سلاح بحث نمی‌کند و این مسئله مطرح نیست، در گفتگو با شبکه المنار در پاسخ به سوالی در مورد خروج رهبران حماس از نوار غزه اظهار داشت: هیچکس نوار غزه را ترک نخواهد کرد، بلکه ما به فکر بازگشت رهبران به نوار غزه هستیم و این موضوع را بررسی می‌کنیم.

وی افزود: ما همه شهدا و همه کسانی که از مقاومت حمایت کردند را به یاد داریم و هرگز فراموششان نمی‌کنیم. ما همواره به یاد شهید سید حسن نصرالله و شهید سید هاشم صفی الدین هستیم.

این رهبر حماس تصریح کرد: دشمن مجبور به مذاکره با مقاومت شد و بعد از دو سال تجاوز، نتوانست مقاومت را از بین ببرد. ما نه به اشغالگران و نه به تضمین‌ها هیچ اعتمادی نداریم؛ زیرا دشمن همیشه توافق‌نامه‌ها را نقض می‌کند، اما امروز صهیونیست‌ها در موقعیتی نیستند که به جنگ برگردند.

اسامه حمدان در مورد روند تبادل اسرا تاکید کرد که تماس‌ها برای آزادی رهبران اسیر مقاومت همچنان ادامه دارد و تاخیر در آزادی آنها تلاش‌های ما را برای بازگرداندن این اسرای قهرمانمان در آینده متوقف نخواهد کرد.

وی درباره روند بازسازی غزه گفت: باج گیری از مردم ما با معامله بازسازی در ازای حق ملی برای مقاومت، چیزی است که ما هرگز آن را نخواهیم پذیرفت. طبیعتاً چالش‌هایی وجود دارد اما ما عاقلانه با آنها برخورد خواهیم کرد.

این مسئول ارشد حماس اظهار داشت: هر کسی که فکر می‌کند می‌تواند چیزی خلاف اراده مقاومت مردم و پروژه ملی فلسطین اجرا کند، در توهم به سر می‌برد. ما به آنچه که در مورد توقف جنگ و تبادل اسرا امضا کردیم متعهدیم. در مورد سایر مسائل هم آنها امور داخلی هستند که خودمان بر سرشان توافق می‌کنیم.

اسامه حمدان ادامه داد: مقاومت در مخمصه نیست، بلکه این تیم توافق اسلو است که در مخمصه قرار دارد؛ زیرا این مردم فلسطین هستند که نماینده خود را انتخاب می‌کنند و به آن مشروعیت می‌دهند.

وی در ادامه از ایران و محور مقاومت به خاطر حمایت‌هایشان از ملت و مقاومت فلسطین قدردانی و تاکید کرد: موضع ایران کاملاً روشن است، این کشور حمایت خود را از آرمان فلسطین و مقاومت نشان داده و بهای آن را نیز پرداخته است. این دستاورد، یعنی آتش بس در غزه اول از همه لطف خدا بود و سپس همه کسانی که کنار ما ایستادند، از ایران تا یمن و مقاومت در لبنان و عراق.


اخبار مرتبط
استقبال حماس از اظهارات ترامپ درباره غزه
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 16:00
استقبال حماس از اظهارات ترامپ درباره غزه
سخنگوی حماس از اظهارات ترامپ درباره پایان جنگ غزه به شدت استقبال کرد.
بازسازی غزه؛ تجارت اشک و آوار
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 11:44
نورنیوز بررسی می‌کند،
بازسازی غزه؛ تجارت اشک و آوار
در حالی‌که از «کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه» سخن گفته می‌شود، واقعیت میدانی و تجربه تاریخی نشان می‌دهد این نشست‌ها بیش از آنکه در خدمت رهایی مردم محاصره‌شده غزه باشند، در مسیر سفیدسازی چهره رژیم صهیونیستی، مشروعیت‌زدایی از مقاومت و تحقق منافع غرب طراحی می‌شوند.
حماس: نتانیاهو پس از دو سال جنگ، تسلیم شروط مقاومت شد
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 10:37
حماس: نتانیاهو پس از دو سال جنگ، تسلیم شروط مقاومت شد
جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد بنیامین نتانیاهو و ارتش رژیم صهیونیستی در طول دو سال جنگ نتوانستند از راه نظامی اسیران خود را آزاد کنند و سرانجام مجبور شدند به شروط مقاومت تن دهند؛ شرایطی که بر تبادل اسرا و پایان جنگ ویرانگر غزه استوار است.
تایمز اسرائیل: فقط حماس می‌تواند بر غزه حکومت کند
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 09:52
تایمز اسرائیل: فقط حماس می‌تواند بر غزه حکومت کند
روزنامه تایمز اسرائیل در گزارشی تحلیلی نوشت بازگشت سریع نیروهای حماس به خیابان‌های غزه در کمتر از 24 ساعت پس از آتش‌بس، نشان داد که این گروه همچنان تنها قدرت واقعی در غزه است و هیچ نیروی دیگر، از جمله اسرائیل یا تشکیلات خودگردان، توان حکومت بر این منطقه را ندارد.
ترامپ: جنگ در غزه تمام شده است
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 09:02
ترامپ: جنگ در غزه تمام شده است
رئیس جمهور آمریکا در حال عزیمت به فلسطین اشغالی به خبرنگاران گفت آتش‌بس پایدار خواهد ماند و جنگ در غزه تمام شده است.
نظرات

آخرین اخبار
محافظت از فرسودگی زودرس مغز با چند راهکار ساده
قطعی برق مازندران امروز یکشنبه 1 شهریور + لینک
قطعی برق کرمان امروز یکشنبه اول شهریور + لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز یکشنبه اول شهریور + جدول
برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه اول شهریور اعلام شد
درک جدید از چرخه‌های زندگی کهکشان‌های رادیویی
کدام اندام‌ها دچار پیری زودرس می‌شوند؟
پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی با کاهش کلسترول بد
کشفی عجیب درباره الماس که می‌تواند آینده انرژی پاک را تغییر دهد
حذف کامل قند از رژیم کم‌چرب چه بلایی سر روده می‌آورد؟
بهترین ساعت برای خوردن شام؛ کاهش خطر دیابت و بیماری قلبی با یک تغییر ساده
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است