×
بین الملل
شناسه خبر : 250542
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/20 ساعت 23:06
پایان جنگ غزه و شتاب گرفتن توافقنامه‌های ابراهیم

پایان جنگ غزه و شتاب گرفتن توافقنامه‌های ابراهیم

یک رسانه عبری زبان به نقل از یک مسئول عالی رتبه آمریکایی که در مذاکرات آتش بس غزه حضور پررنگی داشت، خبر داد، به زودی شاهد شتاب گرفتن سازش در خاورمیانه خواهیم بود.

نورنیوز - گروه بین الملل:  روزنامه یسرائیل هیوم در گزارشی که عصر یکشنبه منتشر شد به نقل از این مسئول عالی رتبه آمریکا ادعا کرد، به محض عملیاتی شدن آتش بس در نوار غزه شاهد توسعه و شتاب گرفتن توافقنامه‌های ابراهیم خواهیم بود، این شتاب از حد تصور مردم بسیار سریع تر خواهد بود.

به نوشته این رسانه عبی زبان، این مسئول حاضر نشد نام کشورهایی که به توافق‌های ابراهیم خواهند پیوست، ذکر کند، اما خبر داد، رئیس جمهور ترامپ و دولتش قصد دارد حداکثر تلاش خود را برای پیشبرد این روند به کار بگیرند.

بر این اساس، این مقام رسمی افزود: «فکر می‌کنم با بسته شدن پرونده غزه، هنوز کارهای زیادی برای دستیابی و اجرای آن باید انجام شود و طیف وسیعی از نتایج قابل دستیابی است».

بدیهی است که ما تمام تلاش خود را برای دستیابی به بهترین نتایج ممکن انجام خواهیم داد، اما با افزایش خوش‌بینی، فکر می‌کنم فرصت بسیار خوبی برای بازگشت به کار بر روی عادی‌سازی روابط بین عربستان سعودی و اسرائیل و بین اندونزی و اسرائیل وجود دارد. ما دفعه قبل با موریتانی صحبت کردیم. شما الجزایر، سوریه و لبنان را دارید. طیف وسیعی از کشورها وجود دارند و اکنون روابط رسمی‌تری با قطر وجود دارد. ما خیلی زود این مکانیسم سه‌جانبه را آغاز خواهیم کرد.

بنابراین، حرکت مثبت زیادی وجود دارد که توسعه خواهد یافت. غزه یک مانع بود و اکنون، امیدوارم، پس از طرح ترامپ، فرصتی برای گسترش توافق‌نامه‌های ابراهیم و تغییر واقعی طرز فکر وجود داشته باشد.

در همین حال، یحیل لیتر، سفیر اسرائیل در ایالات متحده، روز یکشنبه در مصاحبه‌ای با فاکس نیوز گفت: «ما همچنین در حال دستیابی به یک پیروزی هستیم به این معنا که در مرحله دوم این طرح، حماس خلع سلاح خواهد شد و این تنها راه موفقیت آن است. اگر حماس خلع سلاح شود و غزه از افراط‌گرایی دست بکشد و غیرنظامی‌سازی کامل را تجربه کند، تنها راه رسیدن به صلح همین است».


اخبار مرتبط
ترامپ: جنگ در غزه تمام شده است
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 09:02
ترامپ: جنگ در غزه تمام شده است
رئیس جمهور آمریکا در حال عزیمت به فلسطین اشغالی به خبرنگاران گفت آتش‌بس پایدار خواهد ماند و جنگ در غزه تمام شده است.
راه باریک صلح
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 08:35
محمدحسین باقی:
راه باریک صلح
دو سال و دو روز بعد از 7اکتبر2023 (15مهرماه1402) توافق صلح بین اسرائیل و حماس اجرایی شد (پنج‌شنبه 9 اکتبر 2025). در این دو سال غزه به تلی از خاک تبدیل شد. نتیجه این جنگ، بیش از 67هزار کشته و بیش از 170هزار زخمی و ویرانی تمام‌عیار باریکه است که شاید بازسازی آن سال‌ها به طول انجامد. اگرچه اسرائیل بیش از سایر بازیگران مشتاق صلح بود، اما این صلح را چگونه می‌جست؟
نبیه بری، اعتبار آمریکا و فرانسه را زیر سوال برد
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 23:43
در نظارت بر توافق آتش‌بس در لبنان؛
نبیه بری، اعتبار آمریکا و فرانسه را زیر سوال برد
رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد، اعتبار آمریکا در کنار فرانسه، در حمایت از توافق آتش‌بس که لبنان کاملاً به آن پایبند بود، کجاست؟
یمن جنوبی؛ در حال آماده‌سازی برای پیوستن به توافقنامه‌های ابراهیم
سه‌شنبه 1404/07/08 ساعت 23:00
یمن جنوبی؛ در حال آماده‌سازی برای پیوستن به توافقنامه‌های ابراهیم
یک رسانه عبری‌زبان فاش کرد که یمن جنوبی، یا همان منطقه‌ای که تحت کنترل امارات متحده عربی و عربستان قرار دارد، در حال آماده‌سازی برای پیوستن به توافقنامه‌های ابراهیم است.
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
یکشنبه 1404/06/16 ساعت 08:59
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
منابع عبری گزارش دادند امارات متحده عربی در پی تشدید اقدامات الحاق رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، تهدید کرده است در صورت ادامه این روند از توافقنامه ابراهیم خارج خواهد شد. این هشدار پس از دیدار محمد بن زاید و محمد بن سلمان در ریاض و هماهنگی مواضع با عربستان سعودی مطرح شده است.
نظرات

آخرین اخبار
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم