×
ورزشی
شناسه خبر : 250525
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/20 ساعت 20:47
آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره‌جنوبی و عذرخواهی دیرهنگام

آخرین وضعیت ورزشکاران ایران در کره‌جنوبی و عذرخواهی دیرهنگام

حدادی در ادامه درباره آخرین وضعیت ملی‌پوشان دوومیدانی که به دلیل یک پرونده قضایی و غیراخلاقی در کره‌جنوبی بازداشت هستند، یادآور شد: به خاطر اتفاق بدی که افتاده بود از ما انتقاد کردند که چرا عذرخواهی نکردیم. وقتی زود عذرخواهی می‌کنیم صدای ما را کسی نمی‌شنود، اما الان با گذشت زمان شاید بهتر این عذرخواهی دیده و شنیده شود!

نورنیوز-گروه ورزشی: رئیس فدراسیون دوومیدانی پس از ۳ ماه و نیم از اتفاقاتی که منجر به بازداشت برخی ملی‌پوشان دوومیدانی در کره‌جنوبی شد، عذرخواهی کرد و گفت: ‌اتفاق تلخی رخ داده که دست من یا سرپرست تیم نبود.

 احسان حدادی در حاشیه مراسم بدرقه کاروان ایران به بازی‌های کشورهای اسلامی در عربستان و بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین،‌ گفت: الگوهایی مانند کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو را داریم که راه موفقیت را رفته‎‌اند. رشته‌ای مثل دوومیدانی می‌تواند از این ورزش‌ها الگو بگیرد. هرچند مدال گرفتن در این رشته‌ها متفاوت است، اما سعی می‌کنیم نظم و دیسیپلین را مانند این رشته‌ها داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به راه‎‌اندازی کمپ تخصصی دوومیدانی، اظهار داشت: در یک سال گذشته به دنبال راه‌اندازی کمپ تخصصی دوومیدانی بودیم و با حمایت‌های وزارت ورزش این اتفاق افتاد و امروز ملی‌پوشان دوومیدانی در کمپی تمرین می‌کنند که متخص آنهاست و ۷ هکتار مساحت دارد.

حدادی در ادامه درباره آخرین وضعیت ملی‌پوشان دوومیدانی که به دلیل یک پرونده قضایی و غیراخلاقی در کره‌جنوبی بازداشت هستند، یادآور شد: به خاطر اتفاق بدی که افتاده بود از ما انتقاد کردند که چرا عذرخواهی نکردیم. وقتی زود عذرخواهی می‌کنیم صدای ما را کسی نمی‌شنود، اما الان با گذشت زمان شاید بهتر این عذرخواهی دیده و شنیده شود و به همین خاطر الان که چند وقت گذشته به خاطر این اتفاق، عذرخواهی می‌کنم. اتفاق تلخی بود و این اتفاق دست من مدیر یا سرپرست یا سرمربی نبود. ما دقت لازم را کرده بودیم و اتفاقی بود که افتاد.

وی افزود: پیگیر هستیم که بچه‌ها به ایران برگردند. اگر اتفاقی برای هر ایرانی در هر جای دنیا بیفتد، اولین کار باید این باشد که آنها را برگردانیم به داخل کشور و در داخل جریمه کنیم. کسی حق ندارد، یک ایرانی را جریمه کند و ما خودمان جریمه می‌کنیم. البته تابع قوانین و مقرارت هر کشوری هستیم.

حدادی با اشاره به اینکه اتهامی که به این ورزشکاران زده شده است، ثابت نشده، تصریح کرد: تا زمانی که ثابت نشده است، ما چنین اتهامی را نمی‌توانیم به کسی بزنیم. خیلی‌ها ادعا می‌کنند اما پای چوبه دار می‌روند اما بی‌گناه بالای دار نمی‌رود. چیزی ثابت نشده است. من از دوستانم که در کره پلیس هستند، پرسیدم و آنها گفتند که مشابه چنین اتفاقی برای خیلی از توریست‌هایی که به کره می‌آیند، می‌افتد. حالا یک اشتباه و یک اتفاق بسیار بد و ناراحت‌کننده‌ای رخ داده است. ما اولین هدفمان این است که آنها به ایران برگردند و سپس آنها را جریمه کنیم.

رئیس فدراسیون دوومیدانی تاکید کرد: دوست داشتم به کره بروم، به هر حال آنها ملی‌پوش هستند. روند پرونده در حال پیشرفت است، قابل دفاع بوده و وکلا از این اتفاق راضی‌اند. ثابت شده این چیزی که الان گفته می‌شود، نبوده است.


نظرات

آخرین اخبار
چند توصیه به بیماران دیابتی در سفر اربعین
سی‌ان‌ان: عربستان در حال کشیده شدن به جنگی ناخواسته است
تجاوز مجدد ارتش تروریستی آمریکا به ایران؛ حملات موشکی به خوزستان، هرمزگان و فارس
تکمیل حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب در گرو اقدام روسیه
انفجارهای مهیب کی‌یف را لرزاند؛ مردم به ایستگاههای مترو پناه بردند
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر