×
بین الملل
شناسه خبر : 250504
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/20 ساعت 19:52
ونس: اسرای اسرائیلی احتمالا به‌زودی آزاد شوند

ونس: اسرای اسرائیلی احتمالا به‌زودی آزاد شوند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگویی با اشاره به برنامه رئیس‌جمهور آمریکا برای سفر به اراضی اشغالی و دیدار با اسرای اسرائیلی، گفت حماس هر لحظه ممکن است اسرای اسرائیلی را آزاد کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌«جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا امروز، یکشنبه و پیش از تبادل اسرا و زندانیان طبق مرحله اول توافق انجام‌شده برای آتش‌بس در غزه با میانجیگری آمریکا گفت که اسرای اسرائیلی باقی‌مانده در غزه ممکن است «هر لحظه» آزاد شوند.

ونس در گفت‌وگو با شبکه ان‌بی‌سی نیوز در پاسخ به سوالی درباره آزادی اسرای اسرائیلی گفت: واقعا باید هر لحظه منتظر آن باشیم.

او با اشاره به  سفر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به غرب آسیا برای شرکت در نشست شرم‌الشیخ با حضور کشورهای منطقه گفت: رئیس‌جمهور آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای سفر به خاورمیانه برای استقبال از اسرا در صبح دوشنبه است. البته (سفیر رئیس‌جمهور) دیروقت انجام خواهد شد. شاید یکشنبه شب یا ساعات اولیه صبح دوشنبه در آمریکا انجام شود.

معاون ترامپ تاکید کرد: نمی‌توان دقیقا گفت که آن‌ها چه زمانی آزاد می‌شوند اما منتظر آن هستیم و به همین دلیل است که رئیس‌جمهور شخصا به آن‌جا می‌رود و در آغاز هفته آتی با آن‌ها ملاقات خواهد کرد.

ترامپ قرار است برای نظارت بر اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی که بر اساس طرح پیشنهادی او در ۹ سپتامبر انجام شد، به اراضی اشغالی و به مصر سفر کند.

به نوشته رسانه آمریکایی، ۴۸ اسیر در غزه باقی مانده است که رژیم صهیونیستی معتقد است ۲۰ تن از آن‌ها زنده هستند.

«شارن هاسکل» معاون وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی امروز در گفت‌وگویی با اسکای نیوز پیش‌بینی کرد که آزادی اسرای اسرائیلی زودتر از زمان مورد انتظار انجام خواهد شد.

او گفت: به نظرم(حماس) حتی ممکن است آن‌ها را امشب آزاد کند که زودتر از زمانی خواهد بود که انتظارش را داشتیم. امیدواریم هر چه سریع‌تر آن‌ها را ببینیم.

«دوناد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه گذشته اعلام کرد که رژیم صهیونیستی و حماس بر سر اولین مرحله برنامه ۲۰ ماده‌ای پیشنهادی او در ۲۹ سپتامبر برای برقراری آتش‌بس در غزه، آزادی تمامی اسرای اسرائیلی در ازای آزادی ۲ هزار تن از زندانیان فلسطینی و خروج تدریجی نظامیان صهیونیست از کل نوار غزه به توافق رسیده‌اند.

مرحله دوم این طرح خواستار ایجاد یک سازوکار حاکمیتی جدید برای اداره غزه بدون مشارکت حماس، تشکیل یک نیروی امنیتی متشکل از فلسطینی‌ها و نیروهای کشورهای عربی و اسلامی و «خلع سلاح» حماس را پیش‌بینی می‌کند.

آتش‌بس در غزه و عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست تا حدود تعیین‌شده از روز جمعه آغاز شد. آوارگان فلسطینی نیز به سمت سرزمین‌های شمال رهسپار شده‌اند.

دو مقام آمریکایی آگاه از این برنامه‌ها به شبکه ان‌بی‌سی نیوز گفته‌اند که ارتش ایالات متحده در حال آماده‌سازی برای اعزام ۲۰۰ نیروی نظامی به سرزمین‌های اشغالی است تا به تثبیت اوضاع در غزه کمک کرده و بر توزیع کمک‌های بشردوستانه در منطقه نظارت داشته باشند.

در پاسخ به این گزارش، معاون رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که این طرح شامل اعزام نیروهای زمینی به سرزمین‌های اشغالی یا غزه نخواهد بود.

ونس گفت: «ما برنامه‌ای برای اعزام نیروهای زمینی نداریم. آنچه در حال حاضر داریم، فرماندهی مرکزی ایالات متحده است. ما از قبل نیروهایی در آن منطقه از جهان داریم. آن‌ها شرایط آتش‌بس را زیر نظر خواهند داشت و نظارت خواهند کرد تا کمک‌های بشردوستانه به جریان بیفتد.»

«کریستن ولکر» مجری برنامه ان‌بی‌سی از ونس پرسید: «آیا نیروهای آمریکایی هرگز به غزه اعزام خواهند شد؟» که ونس پاسخ داد که ترامپ «برنامه‌ای برای اعزام نیروهای زمینی به غزه یا اسرائیل ندارد.»


اخبار مرتبط
پشت پرده سفر ونس به اسراییل
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 12:45
نورنیوز بررسی می‌کند،
پشت پرده سفر ونس به اسراییل
سفر «جی‌دی ونس» معاون ترامپ به سرزمین‌های اشغالی، برخلاف ادعای بررسی آتش‌بس، نشانه‌ای از فاز تازه سیاست فریبکارانه آمریکا در قبال فلسطین است؛ سفری که با شعار صلح اما با هدف استمرار کشتار، حذف فلسطین از نقشه و مهار رقبای جهانی واشنگتن طراحی شده است.
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
شنبه 1404/07/26 ساعت 14:21
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
«جی دی ونس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، روز دوشنبه برای پیشبرد طرح آتش‌بس غزه، موسوم به «طرح ترامپ»، به فلسطین اشغالی سفر خواهد کرد تا با مقامات ارشد رژیم صهیونیستی، از جمله بنیامین نتانیاهو، درباره اجرای مرحله دوم این طرح و مسائل مرتبط با آزادی اجساد اسرای صهیونیستی گفت‌وگو کند.
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
شنبه 1404/07/19 ساعت 23:21
چند خبر از تحولات در غزه؛
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
یک مقام ارشد جنبش حماس گفت: پیشنهاد خلع سلاح مورد بحث قرار ندارد و قابل مذاکره نیست. سخنگوی جنبش حماس با اشاره به پایبندی این جنبش به تاریخ‌های تعیین شده در پرونده اسرا، تأکید کرد که حماس برای اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس مصمم است.
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس با حماس حمایت کرد
شنبه 1404/07/19 ساعت 10:42
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس با حماس حمایت کرد
ترامپ توافق پایان جنگ در غزه را یک «معامله بزرگی برای اسرائیل، اعراب، مسلمانان و کل جهان» دانست.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپادها غیرمرگبار می شوند
پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان
تجاوز جدید رژیم صهیونیستی به خاک لبنان
تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس 6 شهرستان خوزستان
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 11 آبان1404
2 کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان
وزیر خزانه‌داری آمریکا: چین در بسیاری از موارد «شریک غیرقابل اعتمادی» است
قسام جسد 3 اسیر صهیونیست را تحویل می دهد
برگزاری نخستین نشست کمیته ویژه امور دریای خزر
استاندار: نباید در تهران بارگذاری جمعیتی جدیدی ایجاد شود
کاراته ایران نایب‌ قهرمان مسابقات بین‌المللی روسیه شد
بازدید فرمانده کل سپاه از توان رزم شمال کشور
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند
حملات رژیم صهیونیستی به غزه با وجود آتش‌بس ادامه دارد
عملیات دستگیری گروه کلاهبرداری تلگرامی
موافقت احتمالی اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت
مخالفت عراقی‌ها با هر نوع تخلف انتخاباتی
افزایش 15 درصدی تولید خودرو
نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
واردات بیش از 5 میلیون و 300 هزار دز واکسن تب برفکی
شهادت 236 نفر در غزه از زمان برقراری آتش‌بس
پرداخت 1.5 همت غرامت به کشاورزان خسارت دیده
طارمی به یک رکورد تاریخی در یونان نزدیک می شود
انفجار در الحسکه سوریه
پخش یک جنگ شبانه از شبکه یک سیما
اعلام شرایط فروش محصولات ایران خودرو ویژه طرح مادران + جداول
امضای توافقنامه آب میان ترکیه و عراق
خلع نظامی اندرو از سوی پادشاه انگلیس
قتل عام 300 زن در «فاشر» سودان بدست نیروهای شبه نظامی
تمدید مهلت ثبت نام آزمون دکتری سال 1405
مقاومت فلسطین: معاهده بالفور تروریسم علیه ملت ما بود
هشدار هواشناسی به کشاورزان با ورود هوای سرد
فرد سالمند آزار در آبادان راهی زندان شد
توقیف فیلم سینمایی «آنتیک» به‌دلیل کپی‌برداری غیرمجاز
موافقت تل‌آویو با عبور اعضای حماس از خط زرد
هدف آمریکا از حضور در کارائیب، تقابل با روسیه و چین
پیام احساسی قلعه‌نویی برای برانکو
کاخ سفید، توافق با چین را پیروزی بزرگ نامید
نتانیاهو: دولت لبنان حزب‌الله را خلع‌سلاح کند!/ یمن تهدید بزرگی است
مخالفت مقتدی صدر با مشارکت در انتخابات پارلمانی عراق
قوه قضائیه تکذیب کرد؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم
آنتی‌بیوتیک، پسته و بادام نیست!
ارتش اسرائیل خودروهای چینی افسرانش را جمع‌آوری می‌کند
آغاز ثبت نام آزمون سردفتری ازدواج و طلاق
بازگشت پروازهای اتریش در مسیر وین-تهران-وین از امشب/ پروازهای لوفت‌هانزا از اواسط آذرماه
طلای خاکستری؛ چگونه اورانیوم نقشه قدرت جهان را تغییر داد؟
گام‌های مردد ترامپ در انتخابات فرمانداری
اخراج از امارات تنها برای یک بطری پپسی!
بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی
سد امیرکبیر فقط برای 2 هفته ذخیره آب دارد
X
آگهی تبلیغاتی