×
فرهنگی
شناسه خبر : 250297
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 15:05
احتمال برگزاری کنسرت شجریان در زمستان

احتمال برگزاری کنسرت شجریان در زمستان

سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت شاید کنسرت همایون شجریان در زمستان و در محوطه خارجی تئاتر شهر برگزار شود.

نورنیوز - گروه فرهنگی:‌ محمدمهدی احمدی در جمع خبرنگاران درباره برگزاری کنسرت همایون شجریان اظهار داشت: آقای شجریان مسافرت هستند. اگر برگردند خدمتشان می‌رویم و اگر آمادگی داشتند، آماده هستیم در خدمتشان باشیم. شاید زمستان برگزار شود و امکان برگزاری آن در محوطه خارجی تئاتر شهر وجود نداشته باشد. باید شرایط جوی را ببینیم و به تناسب شرایط جوی اقدام کنیم.

وی افزود: چون آقای همایون شجریان خارج از کشور هستند، برای تسلیت با ایشان تماس تسلیتی گرفتیم اما آن زمان وقت این حرف‌ها نبود. من امیدوار به برگزاری کنسرت هستم. آقای شجریان فرد محترمی است؛ به مردم ایران علاقه‌مند است و دوست دارد برای مردم کار کند. وقتی برگردد، با ایشان صحبت می‌کنیم، امیدوارم شرایط مساعد شود.

این مقام مسئول همچنین درباره جشنواره موسیقی نواحی با وجود این‌که باید در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شد و تقریبا نیمه‌کاره هم باقی ماند و قرار شده هجدهمین دوره آن امسال برگزار شود، گفت: این جشنواره برگزار می‌شود اما از آنجایی که در ابتدا در کرمان بود و بعدا به بندرعباس رفت، کرمانی‌ها معترض شدند و این درحالی بود که بندرعباس استقبال و هزینه‌اش را هم تقبل کرده بود. فعلا در حال بررسی هستیم که آیا می‌توان این جشنواره را در دو بخش برگزار کرد و نظر کرمان و بندرعباس را تامین کنیم یا خیر اما امسال حتما انجام می‌شود.

احمدی ادامه داد: علت این که جشنواره موسیقی نواحی در سال گذشته برگزار نشد، این بود که در استان محل برگزاری مشکلی ایجاد شد و منتظر داوطلبی استان دیگری بودیم و اکنون برای امسال مشخص شده و در برنامه‌ریزی باید ببینیم آیا می توان در دو استان برگزار کرد یا خیر. قول نمی‌دهیم که به کرمان هم برود اما در حال برنامه‌ریزی هستیم تا توقعات هنرمندان در هر دو استان را برآورده کنیم. بعد از اتمام چند جشنواره حاضر، جلسات آن هم تشکیل می‌شود.

او در عین حال درباره خواسته هنرمندان برای در نظر گرفتن مکان مشخصی برای برگزاری جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی گفت: با شهرداری رابطه‌مان خوب است. زیباسازی فضای شهری قول داده با ما همکاری کند. امیدوارم بتوانیم با زیباسازی صحبت کنیم تا اجازه دهد که در بسیاری از مراسم‌ها از همین مکان استفاده کنیم و جشنواره در سال دیگر هم برگزار می‌شود.

وی درباره نگاه به تئاتر شهرستان‌ها هم خاطرنشان کرد: برای همین جشنواره در تمام شهرستان‌ها کارگاه آموزشی دایر کردیم. چون گفتیم عدالت در این است که به تمام ظرفیت‌های شهرستان‌ها توجه کنیم. معتقدیم شهرستانی‌ها استعدادهای بالایی دارند و یکی از علت‌های مهاجرت اینها به تهران، همین عدم توجه است. اگر به اینها توجه کنیم حتما مهاجرت معکوس می‌شود و در استان خودشان کار هنری انجام می‌دهند. برای ما تهران و شهرستان وجود ندارد. معتقدیم ایران فقط تهران نیست.

احمدی همچنین درباره انتخاب دبیر جشنواره تئاتر فجر و اعتراض‌هایی که نسبت به این انتخاب شده بود، گفت: چند دبیر انتخاب کردیم. از اینها برای یکی دو نفر به دلایل قانونی امکان این کار نبود. به تعدادی از اساتید گفتیم که اینها هم به لحاظ جسمی کسالت داشتند و گفتند در شورای سیاست‌گذاری حاضریم اما از آنجایی که دبیری، دویدن و فشار روحی دارد، آن ها به دلیل بیماری قبول نکردند و لذا به این نتیجه رسیدیم، دبیر جشنواره باید کسی باشد که اطلاعاتی از تئاتر داشته باشد اما باید در امور اجرایی هم قوی باشد و مدیریت اجرایی داشته باشد.

وی افزود: این که فخرموسوی انتخاب شد، به چند دلیل بود. یک، این که مدرک کارشناسی ارشد تئاتر را دارد و سال‌ها مدیریت اجرایی تئاتر را داشته است. شاید استاد دانشگاهی انتخاب می‌کردیم که نظریه‌پرداز خوبی باشد ولی در اجرائیات کم بیاورد اما یک نفر که هم نظریه‌پرداز باشد و هم بتواند در حوزه جشنواره مدیریت کند، فرد انتخابی دبیر دو جشنواره بوده و از طرفی هم سال‌ها مسئولیت حوزه تئاتر را داشته و تئاتری‌ها را می‌شناسد و تعامل دارد.

احمدی افزود: دبیر جشنواره تئاتر باید کسی باشد که هم به لحاظ نظریه‌پردازی اطلاعات و هم به لحاظ اجرایی مدیریت داشته باشد. شاید یک استاد دانشگاه بتواند آموزش خوبی بدهد اما مدیریت اجرایی، یک فن است. کسی هم که مدیریت اجرایی دارد، می‌تواند ساماندهی کند. در جشنواره تئاتر فجر نمی خواهیم کلاس آموزشی بگذاریم، بلکه دبیر باید مدیریت داشته باشد. این که دبیر جشنواره فرد هنرمندی را نمی‌شناسد، مساله‌ای طبیعی است و خیلی‌ها همدیگر را نمی‌شناسند. غالب فعالان تئاتری را از آنجایی که معاون مرکز هنرهای نمایشی است، امکان ندارد که نشناسد. چون هنرمند تئاتری فعال با مرکز ارتباط دارد. کسی که مسئولیت اجرایی تئاتر را دارد، اکثر هنرمندان را می‌شناسد.

احمدی همچنین درباره عملی شدن برنامه‌های معاونت هنری اظهار داشت: معتقدیم از تمام حوزه‌های هنری نیز باید حمایت مالی و معنوی شود و هنرمندانی که در این حوزه صاحب‌نظر هستند، جذب شوند و نقش داشته و دیده شوند. امیدوارم جشنواره‌ها را بتوانیم ساماندهی کنیم تا به نحو احسن انجام شود و برنامه‌های درازمدت را هم بعد از جشنواره‌ها انجام دهیم؛ به ویژه تئاتر شهری که باید برند(ویژن) یک پایتخت باشد، به تدریج از این برند بودن کاسته می‌شود. گفته‌ایم هم ظاهر آن مرتب شود و تئاترهایی در آنجا اجرا شود که باکیفیت باشد و کار کردن در تئاتر شهر جزو رزومه(کارنامه) هنرمند بشود نه این‌که هر اجرایی به آنجا برود.

وی تاکید کرد: تئاتر شهر برند پایتخت است و این برند بودن باید حفظ شود؛ به لحاظ ظواهر باید ظاهر خوبی داشته باشد که کار شروع شده تا به یک جایی برسد. این کار در چند مرحله اجرا می‌شود. تا یک ماه دیگر بیرون‌سازی و دیوارها اجرا می‌شود و مرحله بعدی محوطه‌سازی است.


نظرات

آخرین اخبار
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا