×
اقتصادی
شناسه خبر : 250260
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 12:13
جهش بورس در آغاز هفته

جهش بورس در آغاز هفته

شاخص کل بورس تهران با افزایش 30 هزار و 384 واحدی معادل 1.04 درصد در سطح دو میلیون و 956 هزار و 443 واحد قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن نیز که نمایانگر عملکرد متعادل‌تری از شرکت‌های کوچک و متوسط است، با رشد 7 هزار و 448 واحدی معادل 0.89 درصد به عدد 843 هزار و 723 واحد رسید.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ معاملات امروز شنبه 19 مهر 1404بازار سهامبا تداوم روند صعودی شاخص‌ها و رشد مجدد تقاضای حقیقی آغاز شد. شاخص کل بورس تهران تا ساعت 10:30 با افزایش 30 هزار و 384 واحدی معادل 1.04 درصد در سطح دو میلیون و 956 هزار و 443 واحد قرار گرفت.

شاخص کل هم‌وزن نیز که نمایانگر عملکرد متعادل‌تری از شرکت‌های کوچک و متوسط است، با رشد 7 هزار و 448 واحدی معادل 0.89 درصد به عدد 843 هزار و 723 واحد رسید. این روند نشان می‌دهد که بازار در نخستین روز معاملاتی هفته همچنان از اقبال عمومی برخوردار است و مسیر صعودی خود را با شیبی آرام ادامه می‌دهد.

برتری خریداران در بازار سهام

ارزش کل معاملات سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی تا این ساعت به بیش از 7 هزار و 565 میلیارد تومان رسید و حجم معاملات نیز حدود 19 میلیارد سهم گزارش شده است. میانگین سرانه خرید هر کد حقیقی 86.6 میلیون تومان و سرانه فروش 83.5 میلیون تومان بوده که نسبت قدرت خرید حقیقی‌ها را به عدد 1.04 رسانده است.

دوربین مداربسته با چرخش 360° + تخفیف (ضمانت تعویض + پرداخت درب منزل)

این موضوع نشان‌دهنده برتری نسبی سمت تقاضا و ادامه ورود پول حقیقی به بازار است. در همین راستا، ارزش ورود پول حقیقی‌ها تا میانه معاملات به حدود 212 میلیارد تومان رسیده است که با وجود فشار فروش در برخی نمادها، همچنان نشانه‌ای از اعتماد سرمایه‌گذاران به روند فعلی بازار به شمار می‌رود.

رفتار صندوق‌های درآمد ثابت 

در سوی دیگر بازار، جریان نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به سمت بازار سهام همچنان ادامه دارد. آمارها نشان می‌دهد در مجموع حدود 1 هزار و 130 میلیارد تومان خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت ثبت شده که می‌تواند نشان‌دهنده افزایش تمایل سرمایه‌گذاران برای حضور در سهام پرپتانسیل باشد. این در حالی است که در هفته‌های گذشته نیز شاهد روند مشابهی بودیم و ورود نقدینگی حقیقی به سهام توانسته شاخص‌های اصلی بازار را در مدار صعودی نگه دارد.

افزایش قابل توجه صف‌های خرید

بر اساس داده‌های لحظه‌ای، در بازار امروز 653 نماد مثبت و تنها 131 نماد در محدوده منفی معامله می‌شوند که بیانگر تسلط کامل خریداران در جریان معاملات صبح است. همچنین تعداد صف‌های خرید به 225 مورد رسیده، در حالی که تنها 47 صف فروش در بازار دیده می‌شود. این نسبت مثبت میان صف‌های خرید و فروش یکی از نشانه‌های ادامه تقاضای بالا و انتظار فعالان بازار برای رشد بیشتر قیمت‌ها است.

توازن نسبی میان سفارش‌های خرید و فروش

بررسی ارزش سفارش‌های ثبت‌شده نیز حاکی از برتری تقاضا است. مجموع سفارش‌های خرید در بازار تا ساعت 10:30 به رقم 1 هزار و 938 میلیارد تومان رسیده، در حالی که ارزش سفارش‌های فروش حدود 1 هزار و 217 میلیارد تومان گزارش شده است. این اختلاف نشان‌دهنده تداوم جریان ورود نقدینگی جدید و تمایل فعالان بازار به حفظ موقعیت خرید است.

تحلیل‌گران معتقدند در صورتی که شاخص کل بتواند محدوده 2 میلیون و 960 هزار واحدی را با حجم قابل‌توجه معاملات پشت سر بگذارد، احتمال عبور از سقف تاریخی بازار افزایش می‌یابد. در مجموع، رفتار امروز بازار نشان می‌دهد که پس از هفته‌ای پررونق و رشد بیش از 7 درصدی شاخص کل، سرمایه‌گذاران همچنان با امید به تداوم جریان نقدینگی حقیقی در بازار باقی مانده‌اند و روند فعلی را فرصت مناسبی برای تثبیت موقعیت‌های خرید خود تلقی می‌کنند.


اقتصادنیوز
نظرات

آخرین اخبار
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
هشدار جدی هواشناسی؛ تلاطم شدید خلیج فارس و دمای 50 درجه در بوشهر
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی
وقوع حادثه دریایی در شرق امارات
چطور از خودمان مراقبت کنیم؟ 7 راهکار مؤثر برای ساختن حال بهتر
نقره ناهید کیانی در تکواندو کره جنوبی؛ چشم امید به طلای حنا زرین‌کمر
هشدار زرد گردوغبار در یزد؛ توصیه‌های بهداشتی برای گروه‌های حساس
حمله موشکی آمریکا به تأسیسات هسته‌ای دارخوین و واکنش تند ایران در سازمان ملل
مردادماه خطرناک‌ترین زمان برای شنا؛ روایت آمارهای تلخ پزشکی قانونی از قربانیان
تراژدی در گالیکش؛ دعوای مسلحانه بزرگ‌ترها جان کودک 11 ساله را گرفت
قالیباف قانون برگزاری جلسات مجلس در شرایط اضطرار را ابلاغ کرد
تغییر در هیات مدیره استقلال؛ چه کسانی از باشگاه جدا می شوند؟
درگیری خیابانی دو راننده در تهران؛ راننده عصبانی گوش مرد میانسال را با دندان کند
خداحافظی رودری با سیتی؛ مقصد بعدی کجاست؟
تصویب طرح ایمن‌سازی بیمارستان رسول اکرم (ص) و اصلاح طرح خیابان لومومبا
تراژدی در جاده سیدآباد؛ 4 کشته در تصادف زنجیره‌ای بم
خروج ایرفرانس از آسمان خاورمیانه؛ تعلیق پروازها به دلیل تنش‌های منطقه‌ای
اعتراف روزنامه اسرائیلی به برتری راهبردی ایران در تنگه هرمز