×
اقتصادی
شناسه خبر : 250260
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 12:13
جهش بورس در آغاز هفته

جهش بورس در آغاز هفته

شاخص کل بورس تهران با افزایش 30 هزار و 384 واحدی معادل 1.04 درصد در سطح دو میلیون و 956 هزار و 443 واحد قرار گرفت. شاخص کل هم‌وزن نیز که نمایانگر عملکرد متعادل‌تری از شرکت‌های کوچک و متوسط است، با رشد 7 هزار و 448 واحدی معادل 0.89 درصد به عدد 843 هزار و 723 واحد رسید.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ معاملات امروز شنبه 19 مهر 1404بازار سهامبا تداوم روند صعودی شاخص‌ها و رشد مجدد تقاضای حقیقی آغاز شد. شاخص کل بورس تهران تا ساعت 10:30 با افزایش 30 هزار و 384 واحدی معادل 1.04 درصد در سطح دو میلیون و 956 هزار و 443 واحد قرار گرفت.

شاخص کل هم‌وزن نیز که نمایانگر عملکرد متعادل‌تری از شرکت‌های کوچک و متوسط است، با رشد 7 هزار و 448 واحدی معادل 0.89 درصد به عدد 843 هزار و 723 واحد رسید. این روند نشان می‌دهد که بازار در نخستین روز معاملاتی هفته همچنان از اقبال عمومی برخوردار است و مسیر صعودی خود را با شیبی آرام ادامه می‌دهد.

برتری خریداران در بازار سهام

ارزش کل معاملات سهام، حق‌تقدم و صندوق‌های سهامی تا این ساعت به بیش از 7 هزار و 565 میلیارد تومان رسید و حجم معاملات نیز حدود 19 میلیارد سهم گزارش شده است. میانگین سرانه خرید هر کد حقیقی 86.6 میلیون تومان و سرانه فروش 83.5 میلیون تومان بوده که نسبت قدرت خرید حقیقی‌ها را به عدد 1.04 رسانده است.

دوربین مداربسته با چرخش 360° + تخفیف (ضمانت تعویض + پرداخت درب منزل)

این موضوع نشان‌دهنده برتری نسبی سمت تقاضا و ادامه ورود پول حقیقی به بازار است. در همین راستا، ارزش ورود پول حقیقی‌ها تا میانه معاملات به حدود 212 میلیارد تومان رسیده است که با وجود فشار فروش در برخی نمادها، همچنان نشانه‌ای از اعتماد سرمایه‌گذاران به روند فعلی بازار به شمار می‌رود.

رفتار صندوق‌های درآمد ثابت 

در سوی دیگر بازار، جریان نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت به سمت بازار سهام همچنان ادامه دارد. آمارها نشان می‌دهد در مجموع حدود 1 هزار و 130 میلیارد تومان خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت ثبت شده که می‌تواند نشان‌دهنده افزایش تمایل سرمایه‌گذاران برای حضور در سهام پرپتانسیل باشد. این در حالی است که در هفته‌های گذشته نیز شاهد روند مشابهی بودیم و ورود نقدینگی حقیقی به سهام توانسته شاخص‌های اصلی بازار را در مدار صعودی نگه دارد.

افزایش قابل توجه صف‌های خرید

بر اساس داده‌های لحظه‌ای، در بازار امروز 653 نماد مثبت و تنها 131 نماد در محدوده منفی معامله می‌شوند که بیانگر تسلط کامل خریداران در جریان معاملات صبح است. همچنین تعداد صف‌های خرید به 225 مورد رسیده، در حالی که تنها 47 صف فروش در بازار دیده می‌شود. این نسبت مثبت میان صف‌های خرید و فروش یکی از نشانه‌های ادامه تقاضای بالا و انتظار فعالان بازار برای رشد بیشتر قیمت‌ها است.

توازن نسبی میان سفارش‌های خرید و فروش

بررسی ارزش سفارش‌های ثبت‌شده نیز حاکی از برتری تقاضا است. مجموع سفارش‌های خرید در بازار تا ساعت 10:30 به رقم 1 هزار و 938 میلیارد تومان رسیده، در حالی که ارزش سفارش‌های فروش حدود 1 هزار و 217 میلیارد تومان گزارش شده است. این اختلاف نشان‌دهنده تداوم جریان ورود نقدینگی جدید و تمایل فعالان بازار به حفظ موقعیت خرید است.

تحلیل‌گران معتقدند در صورتی که شاخص کل بتواند محدوده 2 میلیون و 960 هزار واحدی را با حجم قابل‌توجه معاملات پشت سر بگذارد، احتمال عبور از سقف تاریخی بازار افزایش می‌یابد. در مجموع، رفتار امروز بازار نشان می‌دهد که پس از هفته‌ای پررونق و رشد بیش از 7 درصدی شاخص کل، سرمایه‌گذاران همچنان با امید به تداوم جریان نقدینگی حقیقی در بازار باقی مانده‌اند و روند فعلی را فرصت مناسبی برای تثبیت موقعیت‌های خرید خود تلقی می‌کنند.


اقتصادنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات پهپادی نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت واردن
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت
آخرین اخبار اربعین؛ وضعیت امنیتی مرزها و پاسخ وزارت کشور به شایعات
پاسخ وزارت خارجه به اظهارات وزیر خارجه فرانسه درباره ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 31 تیر 1405 + جدول قیمت ها
فوتبال ایرانی علیه آزادی بیان
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 تیر 1405+ جدول پخش
ونس و عراقچی دو روایت، یک واقعیت
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در لردگان
اقتصادنگار | عرق ریزی شهروندان در تابستان داغ اجاره نشینی
9 مسئول حفاظت آزمون‌های نهایی به دلیل تخلف برکنار شدند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
هرمزگان به جمع استان‌های برگزارکننده آزمون نهایی پیوست
نقش پلتفرم‌های طلا و نقره در اقتصاد کشور
نورویدئو | کریدورهای آمریکایی؛ رؤیای محاصره ایران یا سراب راهبردی؟
حمله پهپادی اوکراین به تاسیسات برق جنوب روسیه
دو بازی ملی و قرارداد 25میلیاردی یک والیبالیست
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
بیش از 500 آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شدند
دبیر کل سازمان ملل راهی سوریه می شود
شهادت 4 فلسطینی در حمله صهیونیست ها به غزه