×
بین الملل
شناسه خبر : 250252
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 10:53
آتش‌بس، پایان بمباران یا آغاز فراموشی جنایات جنگی؟

نورنیوز بررسی می‌کند،

آتش‌بس، پایان بمباران یا آغاز فراموشی جنایات جنگی؟

56 هزار کودک غزه والدین خود را از دست داده و بیش از 64 هزار کودک شهید یا زخمی شده‌اند. خشونت نتانیاهو و کابینه افراطی ویرانی زندگی کودکان را آشکار کرده و ضرورت اقدام جهانی و پیگیری عدالت بین‌المللی را برجسته می‌کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گزارش داده که بیش از ۵۶ هزار کودک در نوار غزه طی دو سال اخیر، یکی یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند؛ آماری که قلب هر انسانی را به درد می‌آورد و تلنگری است بر فاجعه‌ای که هر روز زندگی هزاران کودک را تهدید می‌کند. بیش از ۶۴ هزار کودک نیز در جریان بمباران‌ها و حملات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی شهید یا زخمی شده‌اند. مدارس و بیمارستان‌ها به ویرانه تبدیل شده و شهروندان غزه، به‌ویژه کودکان، با کمبود غذا، دارو و حمایت روانی مواجه‌اند. این ویرانی نه تنها یک بحران انسانی فوری بلکه تهدیدی جدی برای آینده نسل‌های بعدی است و تصویری از خشونتی را نشان می‌دهد که هیچ محدودیت انسانی برای آن وجود ندارد.

بحران تغذیه و پیامدهای روانی بلندمدت

یونیسف هشدار داده که بیش از ۳۲۰ هزار کودک زیر پنج سال در معرض سوء تغذیه حاد قرار دارند. کمبود منابع غذایی و دارویی، تعطیلی مدارس و آسیب به سیستم بهداشتی باعث شده که کودکان غزه در معرض تهدیدی بی‌سابقه قرار گیرند. بسیاری از کودکان، شاهد مرگ والدین و اعضای خانواده خود بوده و آسیب‌های روانی ناشی از این فجایع تا سال‌ها ادامه خواهد داشت. این کودکان با ترس، فقدان امنیت و خاطراتی از خشونت‌های بی‌رحمانه بزرگ می‌شوند، و جامعه‌ای که در آینده می‌سازند، تا مدت‌ها با زخم‌های جنگ و فقدان حمایت عاطفی دست و پنجه نرم خواهد کرد. پیامدهای بلندمدت این بحران بر سلامت روان، یادگیری و رشد اجتماعی نسل‌های آینده غیرقابل چشم‌پوشی است.

مسئولیت عاملان و ضرورت پیگیری عدالت بین‌المللی

آتش‌بس و توقف حملات، هرچند ضروری و حیاتی است، نباید باعث فراموشی جنایات جنگی شود. عاملان و مسئولان این فجایع شامل نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو، وزیر دفاع، رئیس ستاد ارتش و دیگر وزیران افراطی کابینه خون‌ریز و حامیان آن، باید بر اساس قوانین بین‌المللی پاسخگو باشند. تنها با پیگیری قانونی و مجازات عاملان است که می‌توان از تکرار چنین فجایعی جلوگیری کرد. سفیدشویی جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، خیانتی آشکار به حقوق بشر و بشریت است و سکوت جهانی در برابر آن، مهر تأییدی است بر استمرار خشونت و رنج کودکان. جامعه جهانی نمی‌تواند به آمار سرد بسنده کند؛ هر عدد در این گزارش بیانگر کودکی است که امید و امنیت خود را از دست داده است و صدای او نیازمند عدالت فوری است. نسل کودکان غزه با رنجی بی‌پایان از فقدان امنیت و آرامش، نیازمند حمایت فوری جامعه جهانی است. فشار بین‌المللی، کمک‌های انسانی و اقدام علیه عاملان جنایات جنگی، تنها راه حفاظت از کودکان و جلوگیری از تکرار فاجعه انسانی است. این بحران نه تنها بر کودکان فعلی بلکه بر آینده جامعه غزه نیز اثرات عمیق و پایدار خواهد داشت. جهان نباید در برابر این فجایع خاموش بماند؛ هر لحظه تأخیر در اقدام، زندگی و آینده هزاران کودک را تهدید می‌کند و مسئولیت تاریخی و اخلاقی جامعه بین‌المللی را یادآوری می‌کند.
 


اخبار مرتبط
نامه پزشکان آمریکایی به ترامپ درباره خشونت علیه کودکان غزه
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 17:50
نامه پزشکان آمریکایی به ترامپ درباره خشونت علیه کودکان غزه
گروهی متشکل از 152 متخصص پزشکی آمریکایی که طی نزدیک به دو سال گذشته داوطلبانه در غزه فعالیت داشته‌اند، از رئیس جمهوری این کشور خواستند که به حمایت از حملات رژیم اسرائیل به این منطقه پایان دهد.
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 09:10
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
سخنگوی سازمان ملل هشدار داد که زنان و کودکان غزه همچنان درگیر گرسنگی و سوءتغذیه‌اند، در حالی که حملات هوایی و گلوله‌باران‌ها جان ده‌ها نفر را گرفته و آوارگان در شرایطی خطرناک و بدون دسترسی به منابع حیاتی گرفتار شده‌اند.
خاخام صهیونیست: «همه کودکان غزه باید بمیرند!» +فیلم
شنبه 1404/05/11 ساعت 13:15
خاخام صهیونیست: «همه کودکان غزه باید بمیرند!» +فیلم
در حالی که نوار غزه با بحران بی‌سابقه انسانی دست‌وپنجه نرم می‌کند، انتشار ویدیویی از خاخام صهیونیست رونن شائولوف که در آن خواستار گرسنگی دادن به همه مردم غزه، حتی کودکان می‌شود، موجی از واکنش‌های بین‌المللی را به‌دنبال داشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
لکورنو خطاب به ماکرون: شرایط مهیا نباشد، نخست‌وزیر نخواهم شد
صالحی: ایران و ترکیه مواضع مشترکی درباره مسائل مختلف دارند
سقوط 400 میلیارد دلاری بازار رمزارزها در یک روز
خودداری اسرائیل از آزادی 2 پزشک فلسطینی
افزایش قیمت بنزین تکذیب شد
افتتاح هفته‌ای 100 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
معترضان پاریسی: مکرون برو !
عکس های منتخب حیات وحش هفته
بازگشت دوباره اصلاح قانون مهریه به جلسه علنی مجلس
عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی وجود ندارد/ایران از هر طرح صلح واقعی حمایت می‌کند
تلفات سنگین ارتش پاکستان در درگیری با نیروهای طالبان در مرز افغانستان
تاس: رهبر انصارالله یمن دستور توقف حملات به اسرائیل را صادر کرد
ایران‌خودرو درباره ضرورت اصلاح قیمت‌ محصولات توضیح داد
گشت هوایی انگلیس، آمریکا و ناتو در نزدیکی مرز روسیه
تصویب تحقیق و تفحص از گمرک در مجلس
تاکید عراقچی بر تقویت مناسبات ایران با کشورهای آفریقایی
تیراندازی در آمریکا با 16 کشته و زخمی
اسیران اسرائیلی صبح دوشنبه آزاد می‌شوند
پیام تبریک عارف و عراقچی در پی قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری ایران
آغاز پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از فردا
اجرای طرح اعتبار ملی در قالب انواع تسهیلات ارزان قیمت
پولادمردان ایران بر سکوی اول جهان ایستادند
نایب قهرمانی آسیا به ملی‌پوشان واترپلو رسید
تغییر نقشه زاد‌و‌ولد در ایران؛ صعود سن مادران، سقوط تولدها
پرشدگی سدهای کشور به 34درصد رسید
قیمت جدید 8 محصول ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت
برنز یک‌ضرب برای علی داوودی/ شریفی به روی تخته نرفت
ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به سمت مازندران
تیم ملی فوتبال ایران وارد امارات شد
رایزنی وزیر امور خارجه پاکستان با عراقچی درباره تحولات منطقه
یک فوتبالیست 7 زندانی را آزاد کرد
بیانیه حزب‌الله درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
برنامه مرحله سوم جام حذفی فوتبال مشخص شد
زمان انتخابات خانه موسیقی اعلام شد
برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو است!
ویتکاف ناظر بر تکمیل روند خروج نظامیان صهیونیست از غزه
نتایج نهایی کنکور اعلام شد/پذیرش نهایی بیش از 457 هزار داوطلب کنکور 1404
واکنش سفارت ایران در ونزوئلا به اعطای جایزه صلح نوبل
اتصال بیش از 20 هزار مشترک به فیبر نوری
نتایج کنکور دانشگاه آزاد اعلام شد
X
آگهی تبلیغاتی