×
بین الملل
شناسه خبر : 250236
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 09:43
جنگ غزه و جهش میلیاردی کمک‌ها

نورنیوز گزارش می دهد،

جنگ غزه و جهش میلیاردی کمک‌ها

در دو سال گذشته، آمریکا بیش از 21.7 میلیارد دلار کمک نظامی به اسرائیل کرده است؛ رقمی پنج‌برابر میانگین سالانه گذشته که بازتاب مستقیم جنگ غزه و بحران مشروعیت تل‌آویو است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بر اساس گزارش تازه دانشگاه براون، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۲۴ سپتامبر ۲۰۲۵، ایالات متحده بیش از ۲۱.۷ میلیارد دلار کمک نظامی به رژیم صهیونیستی ارائه کرده است. این رقم در مقایسه با میانگین سال‌های گذشته — حدود ۴ میلیارد دلار در سال — جهشی پنج‌برابری را نشان می‌دهد. بخش عمده این کمک‌ها شامل تأمین مالی نظامی خارجی (۸.۱۲ میلیارد دلار)، سامانه‌های دفاع موشکی (۵ میلیارد دلار) و جایگزینی تسلیحات ارسال‌شده از انبارهای آمریکا به اسرائیل (۴.۴ میلیارد دلار) بوده است. علاوه بر آن، ۸۰۱ میلیون دلار برای خرید مهمات و ۷۲۵ میلیون دلار برای تدارکات خارجی اختصاص یافته؛ همچنین ۱۹۸ میلیون دلار صرف افزایش ظرفیت تولید تسلیحات در خاک آمریکا شده است. این افزایش کم‌سابقه، در حالی رخ می‌دهد که واشنگتن در داخل کشور با بحران بودجه، اعتراضات گسترده دانشجویی و شکاف سیاسی عمیق مواجه است. تحلیلگران دانشگاه براون تأکید می‌کنند که این سطح از حمایت مالی، نه صرفاً برای حفظ برتری نظامی اسرائیل، بلکه برای تضمین نفوذ آمریکا در خاورمیانه و تداوم پروژه بازدارندگی در برابر محور مقاومت طراحی شده است. با وجود این، تداوم این روند می‌تواند برای واشنگتن هزینه‌ساز باشد. افزایش کمک‌های نظامی به اسرائیل، در حالی که تصاویر ویرانی غزه افکار عمومی جهانی را برانگیخته، به شدت اعتبار اخلاقی ایالات متحده را تضعیف کرده است. بسیاری از ناظران هشدار داده‌اند که این مسیر، به جای بازدارندگی، در حال تبدیل‌شدن به عاملی برای تشدید بحران‌های امنیتی و انسانی منطقه است. در واقع، آنچه امروز در ارقام خشک بودجه دفاعی آمریکا پنهان شده، تصویری روشن از جنگی پرهزینه است؛ جنگی که بیش از آن‌که امنیتی بیافریند، بر شکاف‌های اخلاقی و سیاسی قدرت‌های غربی افزود.
 


اخبار مرتبط
قدرت نرم هنر، سلاح ماندگاری حقیقت غزه
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 10:28
نورنیوز بررسی می کند،
قدرت نرم هنر، سلاح ماندگاری حقیقت غزه
در عصر جنگ روایت‌ها، حفظ حافظه تاریخی ملت‌ها تنها با قدرت نرم ممکن است. برای جلوگیری از فراموشی «هولوکاست اسراییلی در غزه»، باید از هنر به‌عنوان جبهه‌ای راهبردی بهره گرفت؛ از سینما و ادبیات تا موسیقی، نقاشی و تئاتر. زیرا آنچه در ذهن بشر می‌ماند، تصویر است نه تیتر.
طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 09:04
سعدالله زارعی
طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت
بحث‌ها درباره اجرای طرح ترامپ برای غزه و سرنوشت آن ادامه دارد. در این طرح، هم خواسته‌های حداکثری طرف فلسطینی و هم خواسته‌های حداکثری طرف اسرائیلی آمده است! واضح است که تأمین همزمان این خواسته‌ها امکان‌پذیر نیست کمااینکه ترامپ در اظهارات خود این طرح را ترکیب طرح قبلی آمریکا- در اواخر دوره بایدن- و طرح مشترک عربستان و فرانسه خوانده است .
شروط رژیم صهیونیستی برای تردد از گذرگاه رفح
شنبه 1404/07/19 ساعت 15:55
شروط رژیم صهیونیستی برای تردد از گذرگاه رفح
منابع امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی مدعی شدند که طبق توافق مرحله اول مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه، گذرگاه «رفح» مشابه سازوکار پس از توافق اسلو به روی ساکنان غزه باز خواهد بود؛ اما ورود کمک‌های بشردوستانه تنها پس از بررسی‌های امنیتی نیروهای صهیونیستی از طریق گذرگاه‌های دیگر امکان‌پذیر خواهد بود.
هولوکاست غزه پایان می‌یابد؟
شنبه 1404/07/19 ساعت 09:16
جمیله کدیور
هولوکاست غزه پایان می‌یابد؟
توافق آتش‌بس غزه ساعت 12ظهر روز جمعه 10اکتبر/ 18مهر وارد فاز اجرایی شد و عملیات مرحله اول عقب‌نشینی نیروهای صهیونیستی از مناطقی از غزه آغاز و جمعیت زیادی از فلسطینیان به سمت شمال روانه شدند. چند ساعت پس از اجرای رسمی توافق آتش‌بس در نوار غزه، منابع خبری از نقض این توافق توسط ارتش صهیونیستی و انجام چندین حمله در مناطق مختلف نوار غزه خبر دادند.
مقام سابق پنتاگون: انتظار می‌رود حضور نظامیان آمریکا برای کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد
جمعه 1404/07/18 ساعت 19:50
مقام سابق پنتاگون: انتظار می‌رود حضور نظامیان آمریکا برای کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد
معاون مطبوعاتی سابق پنتاگون درباره اعزام حدود 200 سرباز آمریکایی برای کمک به حمایت و نظارت بر توافق آتش‌بس در غزه خبر داد و گفت که انتظار دارد حضور نظامیان آمریکایی برای کمک به حمل کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد، نه حضور نظامی در منطقه.
نتانیاهو: از داخل و خارج برای توقف جنگ غزه تحت فشار بوده‌ام
شنبه 1404/07/12 ساعت 22:42
نتانیاهو: از داخل و خارج برای توقف جنگ غزه تحت فشار بوده‌ام
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت با «فشار قابل‌توجهی» از داخل و خارج اسرائیل برای توقف جنگ غزه مواجه بوده‌ام.
نظرات

آخرین اخبار
اطلاعیه دانشگاه شهید بهشتی به دنبال حمله آمریکا و اسرائیل به این دانشگاه
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی تهران، قم و بندرچارک
قالیباف آمریکایی‌ها را دست انداخت
14 تله جنگ روانی و رسانه‌ای که ذهن را آسیب‌پذیر می‌کند
زمان‌بندی فعالیت متروی تهران تغییر کرد
چرا قیمت نفت دابلیوتی‌آی از برنت بیشتر شد؟
دو رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کردند
دانشجویان از چه زمانی می‌توانند برای وام‌ دانشجویی ثبت‌نام کنند؟
بررسی‌ها برای ارتقای رتبه 22 هزار معلم/زمان پرداخت اعلام شد
سفارت ایران در لندن: اسرائیل فوری‌ترین تهدید برای جهان است
ایرانیان خارج نشین درباره جنگ چه نظری دارند؟
آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران/جایزه میلیاردی برای یابنده
2 فرمانده بلندپایه دیگر پنتاگون اخراج شدند
تاجگردون: خیال مردم بابت معیشت و تاب آوری اقتصادی راحت باشد
گزارش تصویری| انهدام جنگنده دشمن در آسمان مرکزی ایران
امن‌ترین نقطه ساختمان هنگام حملات هوایی کجاست ؟
ادبیات قطعنامه بحرین درباره تنگه هرمز تغییر کرد
ادامه کمک‌های مردمی عراق به ایران
تخلیه سریع ذخایر استراتژیک نفتی آمریکا عامل افزایش قیمت نفت WTI
اهمیت مستندسازی جنگ از نگاه رئیس شورای اطلاع رسانی دولت
حمایت پکن از ایران؛ مشکل اصلی در تنگه هرمز جنگ غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است
زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل هدف حملات حزب الله قرار گرفت
پیشنهاد پاپ برای پایان جنگ علیه ایران
حداقل حقوق و سقف پاداش بازنشستگی فرهنگیان چقدر شد؟
واکنش بقائی به ساقط شدن پهپاد یک کشور همسایه در شیراز
سی‌ و چهارمین تجمع شبانه مردمی امشب در این میادین تهران برگزار می‌شود
احمدیان: گام اول اخراج آمریکا از ایران بود، ‎گام دوم اخراج از ‎منطقه
آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند
رویکرد آمریکا نه «پُل زدن بر شکاف‌ها»، بلکه گسترش آنهاست
اسلامی: سکوت آژانس همدستی آشکار با جنایتکاران است
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
بیانیه مشترک فرانسه و کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها و بازگشایی تنگه هرمز
تمدید مهلت صدور برگ تشخیص اظهارنامه‌های میان‌سالی
واکنش صریح ایران به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقابل حملات آمریکا
آسیب خانه مارال فرجاد در حملات آمریکا
دستگیری جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد