×
بین الملل
شناسه خبر : 250224
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/19 ساعت 09:07
مکرون دوباره لکورنو را به نخست‌وزیری فرانسه منصوب کرد

مکرون دوباره لکورنو را به نخست‌وزیری فرانسه منصوب کرد

«امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه جمعه شب بار دیگر «سباستین لکورنو» را به نخست‌وزیری منصوب کرد. سباستین لکورنو در حالی که 27 روز از نخست‌وزیری‌اش سپری شده بود با انتقادهای تند از سوی احزاب چپ‌گرا، راست افراطی و حتی متحدان ائتلافی روبه‌رو شد و از مقام خوداستعفا کرده بود.

 نورنیوز - گروه بین الملل :‌به نقل از خبرگزاری فرانسه، کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: مکرون لکورنو را مامور تشکیل دولت کرد.

لکورنو بلافاصله در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: این ماموریت را که از سوی رئیس جمهور به من محول شده است، می‌پذیرم و تمام تلاشم را به کار می‌بندم که تا اواخر سال جاری بودجه فرانسه را تامین کنم و مسائل روزانه هموطنان را حل کنم.

وی افزود: ما باید به این بحران سیاسی که مردم فرانسه را خشمگین کرده و به این بی‌ثباتی که برای وجهه و منافع فرانسه مضر است، پایان دهیم.

سباستین لکورنو در حالی که ۲۷ روز از نخست‌وزیری‌اش سپری شده بود، شامگاه یکشنبه کابینه خود را معرفی کرده بود اما ترکیب کابینه او با انتقادهای تند از سوی احزاب چپ‌گرا، راست افراطی و حتی متحدان ائتلافی روبه‌رو شد.

در نتیجه، لکورنو صبح دوشنبه استعفای خود را تقدیم مکرون کرد و دولت او تنها حدود ۱۲ ساعت پس از معرفی کابینه، پایان یافت. به دنبال استعفای لکورنو و تشدید بحران سیاسی کنونی فرانسه، کاخ ریاست جمهوری الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مکرون به زودی نخست‌وزیر جدید این کشور را منصوب خواهد کرد.

استعفای لکورنو بن‌بست سیاسی این کشور را که با آغاز دور دوم ریاست جمهوری مکرون و از دست دادن اکثریت مطلق در مجلس ملی رقم خورد، آشکارتر کرد. از همان ابتدا، بسیاری در مورد عواقب هم‌سو نبودن مجلس با دولت هشدار داده بودند که مکرون راهی سخت در پیش دارد.


اخبار مرتبط
نجات لکورنو از رأی عدم اعتماد پارلمان فرانسه
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 14:59
نجات لکورنو از رأی عدم اعتماد پارلمان فرانسه
نخست‌وزیر فرانسه با وعده تعلیق اجرای قانون جنجالی افزایش سن بازنشستگی، توانست از نخستین رأی عدم اعتماد پارلمان جان سالم به‌در ببرد؛ اما بحران سیاسی در دولت امانوئل ماکرون همچنان ادامه دارد.
احتمال تعلیق اصلاحات بازنشستگی فرانسه
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 19:44
احتمال تعلیق اصلاحات بازنشستگی فرانسه
نخست‌وزیر فرانسه در پارلمان این کشور اعلام کرد که از تعلیق طرح جنجالی افزایش سن بازنشستگی تا پس از انتخابات ریاست‌جمهوری آینده حمایت می‌کند و گفت که هیچ تغییری در سن بازنشستگی اعمال نخواهد شد.
مکرون: غزه روزانه به هزار کامیون کمک نیاز دارد
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 23:58
مکرون: غزه روزانه به هزار کامیون کمک نیاز دارد
رئیس‌جمهور فرانسه با اشاره به بحران انسانی در نوار غزه گفت که این منطقه برای بازسازی و تأمین نیازهای اولیه خود به دست‌کم یک‌هزار کامیون کمک‌رسانی در روز نیاز دارد. او همچنین از احتمال افزایش تعداد نیروهای بین‌المللی برای نظارت بر روند آتش‌بس و کمک‌رسانی خبر داد.
معترضان پاریسی: مکرون برو !
شنبه 1404/07/19 ساعت 22:27
معترضان پاریسی: مکرون برو !
به گزارش تاس، معترضان در پاریس با در دست داشتن پرچم‌ فرانسه و پلاکاردهایی با مضامین «مکرون برو!»، «رأی عدم اعتماد به لکورنو!» و «برای خروج از اتحادیه اروپا!» از بلوار مونپارناس به سمت موزه لوور راهپیمایی کردند.
هشدار رئیس بانک مرکزی فرانسه: بحران سیاسی، رشد اقتصادی فرانسه را کاهش داد
جمعه 1404/07/18 ساعت 13:50
هشدار رئیس بانک مرکزی فرانسه: بحران سیاسی، رشد اقتصادی فرانسه را کاهش داد
رئیس بانک مرکزی فرانسه هشدار داده که بی‌ثباتی سیاسی اخیر دست‌کم 0.2 درصد از رشد اقتصادی کشور کاسته و ادامه این بحران می‌تواند سرمایه‌گذاری و مصرف خانوارها را تحت تاثیر منفی قرار دهد. این هشدار در شرایطی است که مکرون ششمین نخست‌وزیر خود را معرفی خواهد کرد.
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 10:16
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
پارلمان فرانسه طرح استیضاح رئیس‌جمهور امانوئل ماکرون را که از سوی احزاب چپ‌گرا مطرح شده بود، با اکثریت آرا رد کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شد که فرانسه با بحران سیاسی و کاهش تاریخی محبوبیت ماکرون روبه‌روست و استعفای پیاپی نخست‌وزیران نیز بر بحران دولت افزوده است.
نظرات

آخرین اخبار
راز طول عمر در وزنه‌ها؛ ورزش قدرتی عمر را افزایش می‌دهد
هشدار برای کلاهبرداری به نام سریال «وحشی»
مرگ 5 آمریکایی در هر ساعت به علت آلودگی خودروها
سفر در اروپا مختل شد!
شمار شهدای لبنان از 4250 نفر گذشت
پزشکیان: آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد، ما هم به تعهداتمان عمل می‌کنیم
حدادعادل: رابطه مردم و رهبری با معیارهای غربی قابل فهم نیست
گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و مرتس
تیراندازی نظامیان اسرائیل به معترضان سوری در درعا
برخورد پهپاد با هواپیمای مسافربری در آسمان نیویورک
ادعای ترامپ: نشست دوحه شاید مهم باشد
ارتش جزئیات برنامه‌های مراسم بدرقه رهبر شهید را اعلام کرد
حمایت ویژه بنیاد ملی علم ایران از زنان و مادران پژوهشگر
روحانی: رهبر شهید در برابر بزرگ‌ترین فشارها ایستادگی کرد
شکست حقوقی ترامپ در پرونده رسوایی جنسی
سازمان ملل: اختلافات لبنان و اسرائیل باید پشت میز مذاکره حل شود
دایی فرزندان رهبر شهید: مردم برای دختر دوم رهبر شهید دعا کنند
معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه در سانحه رانندگی جان باخت
پایان رؤیای سامورایی‌ها؛ برزیل با بازگشتی تماشایی صعود کرد
غریب‌آبادی: تنگه هرمز دیگر به وضعیت سابق بازنخواهد گشت
تنگه هرمز روی میز ناتو؛ رایزنی استارمر و دبیرکل ناتو در لندن
راز پیراهن 9 میلیون دلاری مارادونا فاش شد
پنالتی‌های سرنوشت‌ساز؛ گل‌گهر آخرین بلیت آسیا را گرفت
جزئیات فعالیت بانک‌ها در مراسم رهبر شهید
مخبر: شهید لاریجانی زبان گویای عقلانیت راهبردی جمهوری اسلامی بود
دیدار مکرون و سلطان عمان در کاخ الیزه
نور ویدئو | تحول قضایی ؛ از مطالبه تا واقعیت
برد نفس‌گیر ایران مقابل سوریه در انتخابی جام‌جهانی بسکتبال
بقائی: فعلاً هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در کار نیست
130 هزار گواهینامه مهارتی فرهنگ و هنر صادر شد
چرا برقراری آتش بس، آغاز نبرد بر سر تنگه هرمز را کلید زده؟
لبنان زیر آتش؛ با وجود توافق، اسرائیل 10 نفر را به شهادت رساند
عارف: بحران بانک‌ها از ضعف امنیت سایبری شروع شد
پاسخ قاطع ایران به ادعای مکرون
پشت‌پرده خرید جنجالی اف-35 از آمریکا
ایران ادعای ترامپ درباره نشست دوحه را رد کرد
لگدکوب شدن غرور ملی در آمریکا
قتل مادربزرگ برای تأمین هزینه عروسی مجلل
نخبگان اجازه ندهند تفرقه جای همبستگی ملی را بگیرد
آمار آسیایی‌ها در جام جهانی؛ ایران بدشانس‌ترین
بازدید رئیس‌جمهور از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی سازمان ملی استاندارد
دیوان عالی آمریکا دست ترامپ را بازتر کرد
نورویدئو | تنگه هرمز ؛ کره‌ای که باز می شود یا محکم تر
آماده‌باش 1000 مدرسه تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید
روسیه: «مسیر ترامپ» با مخالفت ایران و چین مواجه می‌شود
آمریکا بخشی از تحریم‌های مرتبط با روسیه را لغو کرد
واکنش مسکو به قانون هسته‌ای فنلاند
نخست‌وزیر عراق به اسلام‌آباد دعوت شد
دعوت از پزشکان داوطلب برای خدمت در مراسم تشییع قائد امت
کاتس: با سنتکام برای عدم عقب‌نشینی از غزه، لبنان و سوریه توافق کردیم