×
بین الملل
شناسه خبر : 250184
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/18 ساعت 23:05
ترامپ در ادامه نشست صلح غزه به مصر می‌رود تا با رهبران جهان دیدار کند

ترامپ در ادامه نشست صلح غزه به مصر می‌رود تا با رهبران جهان دیدار کند

رسانه اکسیوس به نقل از چهار منبع آگاه اعلام کرد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد در سفر خود به مصر در هفته‌ آینده، نشستی با رهبران جهان درباره‌ غزه برگزار کند.

نورنیوز - گروه بین الملل:  اکسیوس روز جمعه به وقت محلی افزود: این نشست می‌تواند حمایت بین‌المللی بیشتری را برای طرح صلح ترامپ در غزه جلب کند، در حالی که هنوز توافق‌های دشواری درباره‌ حکومت پس از جنگ، مسائل امنیتی و بازسازی نهایی باقی مانده است.

اکسیوس به نقل از این منابع نوشت: این اجلاس توسط عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر، سازماندهی می‌شود و با چندین رهبر اروپایی و عربی تماس گرفته و دعوتنامه‌هایی را برای شرکت در آن ارسال کرده است.

این رسانه آمریکایی به نقل از این منابع گفت که انتظار می‌رود رهبران یا وزرای امور خارجه آلمان، فرانسه، انگلیس، ایتالیا، قطر، امارات متحده عربی، اردن، ترکیه، عربستان سعودی، پاکستان و اندونزی در این نشست شرکت کنند.

به گفته یک مقام آمریکایی، انتظار نمی‌رود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، در حال حاضر در این نشست شرکت کند. مقامات آمریکایی تایید کردند که ترامپ قصد دارد در این نشست شرکت کند و کاخ سفید از اظهار نظر خودداری کرده است.

اکسیوس ادامه داد: انتظار می‌رود ترامپ صبح دوشنبه به وقت محلی وارد اسرائیل شود و کنست سخنرانی و با خانواده‌های اسرای اسرائیلی دیدار کند و  بعد از ظهر دوشنبه، به مصر سفر خواهد کرد تا با السیسی رئیس جمهوری مصر دیدار و در مراسم امضای توافق‌نامه به همراه سایر کشورهای میانجیگر توافق غزه، مصر، قطر و ترکیه شرکت کند.

به گفته منابع یاد شده، اجلاس رهبران احتمالا صبح سه‌شنبه برگزار می‌شود، اما ممکن است به دوشنبه موکول شود. این اجلاس در شرم‌الشیخ، جایی که مذاکرات برای این توافق‌ میان حماس و اسرائیل انجام شده است، برگزار خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا در پی مذاکرات میان حماس و اسرائیل در شرم الشیخ مصر شامگاه چهارشنبه به وقت محلی ۸ اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ مهر ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد: « با افتخار اعلام می‌کنم که اسرائیل و حماس هر دو مرحله اول طرح صلح ما را امضا کرده‌اند. این به آن معناست که همه گروگان‌ها (اسرا) به‌زودی آزاد خواهند شد و اسرائیل به‌عنوان اولین گام‌ها به‌سوی صلحی قدرتمند، پایدار و همیشگی، نیروهای خود را تا خطی توافق‌شده عقب خواهد کشید. همه طرف‌ها به‌طور عادلانه مورد رفتار قرار خواهند گرفت.»

ترامپ ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد. با آنکه طرح ۲۰ بندی ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) سوم اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۱ مهر ۱۴۰۴ در پاسخ به طرح آتش‌بس ترامپ، با توقف کامل جنگ، تبادل اسرا و اداره مستقل غزه موافقت کرد و خواستار بررسی مسائل آینده غزه در چارچوب منافع ملی فلسطینی شد و گفت که این پاسخ پس از مشورت‌ های گسترده داخلی و با گروه‌های فلسطینی و واسطه‌های منطقه‌ای تنظیم شده و شامل موافقت مشروط با برخی بندهای طرح و درخواست برای بررسی جمعی مسائل مربوط به آینده غزه و حقوق ملت فلسطین است.


اخبار مرتبط
ترامپ: آتش‌بس در غزه پابرجا می‌ماند
شنبه 1404/07/19 ساعت 10:37
ترامپ: آتش‌بس در غزه پابرجا می‌ماند
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت که به نظر وی آتش‌بس در نوار غزه پابرجا خواهد بود زیرا طرف‌هایی از مناقشه تاثیر پذیرفته‌اند «همه از جنگ خسته‌اند.»
صلح منطقه‌ای در پیش است؟
شنبه 1404/07/19 ساعت 08:42
دکتر رحمن قهرمانپور:
صلح منطقه‌ای در پیش است؟
مرحله اول طرح صلح غزه تا دوشنبه اجرا خواهد شد. اما برای قضاوت درباره کل طرح صلح غزه ترامپ باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا مراحل دیگر این طرح و مخصوصا موضوع خلع سلاح حماس هم اجرایی خواهد شد یا نه، زیرا تا الان می‌توان گفت که حماس دست به نوعی عقب‌نشینی تاکتیکی زده است، چون نه خلع سلاح را پذیرفته و نه قرار است از غزه خارج شود.
سیسی، ترامپ را به مصر دعوت کرد/ترامپ:به مصر خواهم رفت
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 20:17
سیسی، ترامپ را به مصر دعوت کرد/ترامپ:به مصر خواهم رفت
رئیس جمهور مصر، از دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود، دعوت کرد تا برای امضای توافق آتش بس میان حماس و رژیم صهیونیستی به مصر سفر کند. ساعتی بعد از اعلام دعوت رسمی مصر از ترامپ برای حضور در مراسم جشن اعلام توافق آتش بس در قاهره، رئیس جمهور آمریکا گفت که به مصر خواهد رفت.
نظرات

آخرین اخبار
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود