×
بین الملل
شناسه خبر : 250141
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/18 ساعت 19:40
نظامیان آمریکایی در پی تعطیلی های دولت بدون حقوق کار می‌کنند

نظامیان آمریکایی در پی تعطیلی های دولت بدون حقوق کار می‌کنند

همزمان با ادامه تعطیلی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا به دلیل اختلاف بر سر لایحه بودجه در کنگره این کشور میان دموکرات ها و جمهوری خواهان، نظامیان آمریکایی بدون حقوق کار می کنند و هفته آینده حقوق خود را دریافت نخواهند کرد.

نورنیوز - گروه بین الملل: سومین تعطیلی آمریکا در ۱۲ سال گذشته، بار دیگر سطح اضطراب را در بین اعضای ارتش و خانواده‌هایشان افزایش داده است، زیرا نظامیان بدون حقوق کار می‌کنند.

در حالی که پس از پایان این بن‌بست، قرار است نظامیان آمریکایی حقوق معوقه خود را دریافت کنند اما بسیاری از خانواده‌های نظامی به حقوق خود بسیار نیاز دارند. در طول تعطیلی‌های قبلی‌ دولت، کنگره قانونی را تصویب کرد تا اطمینان حاصل شود که سربازان همچنان حقوق خود را دریافت می‌کنند، اما این بار آنها در کمتر از یک هفته دیگر حقوق خود را دریافت نخواهند کرد.

کیت هورل، همسر یک جانباز نیروی دریایی که شرکتش در واشنگتن دی سی به خانواده‌های نظامی مشاوره مالی ارائه می‌دهد، به آسوشیتدپرس گفت: «مسائل زیادی وجود دارد که کنگره در حال حاضر نمی‌تواند در مورد آنها توافق کند. من می‌خواهم فرض کنم که آنها می‌توانند در این مورد به توافق برسند.»

تاثیر اقتصادی در مناطقی با حضور نظامی گسترده، مانند ویرجینیای ساحلی، که محل بزرگترین پایگاه نیروی دریایی آمریکا و چندین تاسیسات دیگر است، بسیار بیشتر خواهد بود.

ریک دوایر، مدیر اجرایی اتحادیه تاسیسات نظامی و فدرال همپتون رودز، یک گروه مدافع حقوق بشر به آسوشیتدپرس گفت: ۸۸ هزار نفر از اعضای فعال ارتش و خانواده‌هایشان در این منطقه احتمالاً به طور قابل توجهی هزینه‌های خود را کاهش داده اند.

دولت ایالات متحده نیمه ‌شب چهارشنبه (اول اکتبر ۲۰۲۵ / نهم مهر ۱۴۰۴) به وقت محلی پس از آن که رهبران کنگره نتوانستند بر سر لایحه بودجه موقت به توافق برسند و قانونگذاران برای شکستن این بن‌بست به هر وسیله‌ای متوسل شدند، تعطیل شده است.

آخرین تعطیلی دولت در دوره اول ریاست‌جمهوری ترامپ رخ داد؛ از دسامبر ۲۰۱۸ تا ژانویه ۲۰۱۹، زمانی که او خواستار بودجه ساخت دیوار مرزی آمریکا و مکزیک بود. آن تعطیلی پس از ۳۵ روز و فشار شدید ناشی از تاخیر در پروازها و پرداخت نکردن حقوق کارکنان، پایان یافت و به طولانی‌ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا تبدیل شد.

با ادامه بن بست در مذاکرات و در حالی که نشانه ای دال بر رفع آن دیده نمی شود تعطیلی دولت می تواند باعث اختلال گسترده در زندگی روزمره مردم شود.


اخبار مرتبط
بازگشایی دولت آمریکا رای نیاورد
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 09:23
بازگشایی دولت آمریکا رای نیاورد
کنگره آمریکا همچنان در مورد قانون‌گذاری برای بازگشایی دولت فدرال به بن‌بست رسیده است؛ سنای آمریکا دوباره طرح جمهوری‌خواهان برای پایان دادن به تعطیلی دولت که از دو هفته پیش آغاز شده بود را رد کرد.
مقام سابق پنتاگون: انتظار می‌رود حضور نظامیان آمریکا برای کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد
جمعه 1404/07/18 ساعت 19:50
مقام سابق پنتاگون: انتظار می‌رود حضور نظامیان آمریکا برای کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد
معاون مطبوعاتی سابق پنتاگون درباره اعزام حدود 200 سرباز آمریکایی برای کمک به حمایت و نظارت بر توافق آتش‌بس در غزه خبر داد و گفت که انتظار دارد حضور نظامیان آمریکایی برای کمک به حمل کمک‌های بشردوستانه به غزه باشد، نه حضور نظامی در منطقه.
در پی تعطیلی‌ دولت،‌ پروازها به شهرهای کوچک آمریکا متوقف می‌شود
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 09:42
در پی تعطیلی‌ دولت،‌ پروازها به شهرهای کوچک آمریکا متوقف می‌شود
در پی تعطیلی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری امریکا به دلیل اختلاف بر سر لایحه بودجه میان دموکرات ها و جمهوری خواهان، وزارت حمل‌ونقل ایالات متحده اعلام کرد که برنامه‌ای که با ارائه یارانه، امکان پرواز به شهرهای کوچک و مناطق دورافتاده این کشور را فراهم می‌کند، روز یکشنبه آینده به دلیل اتمام بودجه متوقف خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند