×
بین الملل
شناسه خبر : 250073
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/18 ساعت 13:00
میدل‌ایست‌آی: صلح پایدار در غزه بدون پایان اشغالگری ممکن‌ نیست

میدل‌ایست‌آی: صلح پایدار در غزه بدون پایان اشغالگری ممکن‌ نیست

یک رسانه انگلیسی با تأکید بر اینکه پایان اشغالگری و تضمین حق بازگشت فلسطینیان تنها راه صلح پایدار در سرزمین‌های اشغالی است، نوشت: آتش‌بس در غزه پایان رنج نیست و آزادی واقعی زمانی تحقق می‌یابد که اشغالگری کامل پایان یابد.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای انگلیسی «میدل ایست آی» در گزارشی به قلم «عزام تمیمی»، با اشاره به اعلام آتش بس در غزه، نوشت: صلح پایدار بدون پایان اشغالگری ممکن نیست.
این رسانه خبری افزود: صبح پنجشنبه خبر خوشی از مصر رسید و آن این بود که توافق برای پایان دادن به نسل کشی اسرائیل در غزه به دست آمده است. رهبری حماس هرگز با چنین توافقی موافقت نمی‌کرد مگر آنکه منافع ملموسی برای ملت فلسطین در آن وجود داشته باشد.

میدل ایست آی نوشت: گرچه جزئیات گفت‌وگوها اعلام نشده است، اما به نظر می‌رسد تمرکز هیأت مذاکره‌کننده حماس بر چهار محور اصلی بوده است: خروج نیروهای اسرائیلی از غزه، تبادل اسرا، ورود کمک‌های انسان‌دوستانه و تعیین جدول زمانی برای بازسازی.

براساس این گزارش، مهم‌ترین دستاورد این توافق، شکست طرح بنیامین نتانیاهو برای نابودی مقاومت و تخلیه اجباری غزه است؛ طرحی که با حمایت جناح تندروی موسوم به «صهیونیسم دینی» دنبال می‌شد. دو سال نسل‌کشی چهره واقعی اسرائیل را در برابر جهانیان آشکار کرده و صهیونیسم بیش از هر زمان دیگر به عنوان پروژه‌ای برتری‌طلب و استعمارگرانه شناخته شده است.

میدل ایست آی نوشت: رهبران ارشد اسرائیل، از جمله نتانیاهو، اکنون در دادگاه‌های بین‌المللی به اتهام جنایت جنگی تحت پیگرد قرار دارند؛ جنایاتی که هرگز فراموش یا بخشیده نخواهد شد.

این رسانه انگلیسی زبان تاکید کرد: دستیابی به آتش‌بس به معنای پایان رنج فلسطینیان نیست. آزادی، هدف نهایی ملت فلسطین است و تا پایان کامل اشغال، صلح پایدار محقق نخواهد شد. چگونه می‌توان از صلح سخن گفت وقتی مردم غزه در زندانی روباز محصورند و ساکنان کرانه باختری روزانه قربانی حملات شهرک‌نشینانی می‌شوند که زمین‌های آنان را غصب کرده و درختان زیتونشان را می‌سوزانند؟

میدل ایست آی درباره صلح از نگاه حماس، نوشت: عقب‌نشینی کامل اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی ۱۹۶۷، تخلیه همه شهرک‌ها و آزادی همه اسیران فلسطینی از شروط حماس برای رسیدن به صلح پایدار است و هر طرحی کمتر از این، نشانه عدم جدیت اسرائیل در صلح خواهد بود.

این رسانه خبری افزود: «اگرچه حماس در دو سال جنگ تضعیف شده، اما از میان نرفته است؛ زیرا مقاومت نه فقط یک گروه، بلکه اندیشه‌ای زنده است.»

عزام تمیمی در این یادداشت نوشت: بسیاری از فلسطینیان به‌ویژه در غزه، حماس را مبارزان حقیقی راه آزادی می‌دانند. بر اساس نظرسنجی‌های اخیر، علی‌رغم ویرانی و درد فراوان، این جنبش همچنان در صدر حمایت مردمی قرار دارد.

وی افزود: بیشتر ساکنان غزه، فرزندان و نوه‌های فلسطینیانی هستند که در سال ۱۹۴۸ با زور و کشتار از سرزمین خود رانده شدند. امروز آنان ثابت کرده‌اند که هیچ نیرویی، هیچ جنایتی و هیچ تهدیدی نمی‌تواند آنان را از حق مقاومت و بازگشت به سرزمین مادری‌شان بازدارد.


اخبار مرتبط
حماس: عقب‌نشینی اشغالگران را با دقت زیر نظر داریم
جمعه 1404/07/18 ساعت 15:50
حماس: عقب‌نشینی اشغالگران را با دقت زیر نظر داریم
سخنگوی حماس تأکید کرد که توافق آتش‌بس وارد مرحله اجرایی شده و عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از غزه به دقت زیر نظر گرفته می‌شود. وی با اشاره به تغییرات گسترده در نوار غزه، از بازگشت سازماندهی شده آوارگان و ادامه مذاکرات درباره طرح ترامپ خبر داد.
نتانیاهو بعد از آتش‌بس: «جنگ تمام نشده؛ هنوز کار داریم»
جمعه 1404/07/18 ساعت 15:30
نتانیاهو بعد از آتش‌بس: «جنگ تمام نشده؛ هنوز کار داریم»
بنیامین نتانیاهو پس از اجرایی شدن آتش‌بس در غزه گفت: جنگ پایان نیافته و «چالش‌های بزرگی» همچنان مقابل اسرائیل است. او بازگرداندن اسرای اسرائیلی و خلع‌سلاح حماس را هدف اصلی عنوان کرد و از نقش ترامپ و میانجیان آمریکایی قدردانی نمود.
آغاز ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه از امروز
جمعه 1404/07/18 ساعت 10:55
آغاز ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه از امروز
با آغاز اجرای توافق آتش‌بس، روند ورود کمک‌های بشردوستانه و ناظران بین‌المللی به غزه از امروز (18 مهر) آغاز شد. سازمان ملل اعلام کرده است که 170 هزار تن کمک‌ اولیه آماده ارسال است؛ اما این تنها بخشی از نیاز واقعی مردم جنگ‌زده غزه است.
آتش‌بس در غزه رسما اجرایی شد/ آغاز خروج اشغالگران از غزه
جمعه 1404/07/18 ساعت 10:00
آتش‌بس در غزه رسما اجرایی شد/ آغاز خروج اشغالگران از غزه
پس از ماه‌ها درگیری، کابینه رژیم صهیونیستی سرانجام توافق آتش‌بس با حماس را تصویب کرد. با اجرایی شدن این توافق، روند آزادی اسرا آغاز و ارتش اسرائیل از برخی مناطق غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. این توافق با میانجی‌گری آمریکا و نقش مستقیم ترامپ حاصل شده است.
نظرات

آخرین اخبار
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی
جوزف عون خواهان دیدار با ترامپ بدون حضور نتانیاهو است
پس از رأی دیوان عالی؛ دولت آمریکا واریز غرامت ها را آغاز کرد
حمله پهپادی به جنوب لبنان/واکنش ها به تخریب مجسمه حضرت عیسی
روسیه پرواز بر حریم هوایی ایران را برقرار کرد
جریمه دو بازیکن پرسپولیس از سوی کمیته انضباطی
تحول در تشخیص زودهنگام سرطان با کیت غیرتهاجمی محققان ایرانی
برنامه‌های جدید روس‌اتم در نیروگاه بوشهر
خبر اینترنشنال تکذیب شد
برگزاری اولین تمرین تیم ملی فوتبال زیر نظر قلعه نویی
رکورد 111 هزار میلیارد دلاری بدهی جهانی/ هشدار درباره خطر سقوط بازار اوراق قرضه
اهدای اعضای بدن یک سرباز شهید؛ تداوم زندگی در جان سه هم‌وطن
حضرتی: دستورات لازم برای جبران آسیب‌های جنگ داده شده است
ترامپ: اسرائیل هرگز مرا به جنگ با ایران ترغیب نکرد!
کشته شدن 2 کارمند سفارت آمریکا در مکزیک
رونمایی از قرآن نفیس خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی
مخبر: هشیاریم که مذاکره پوششی برای «استراتژی فرسایش» و استمرار جنگ نشود
اظهارات متفاوت درباره عزیمت معاون ترامپ به اسلام‌آباد؛ ونس کجاست؟
قهرمان روی چمن یا پشت میز
کویت: قادر به صادرات نفت نیستیم
پزشکیان در ایکس نوشت: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند