×
بین الملل
شناسه خبر : 250050
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/18 ساعت 11:10
33 میلیارد دلار هزینه دو سال حمایت نظامی آمریکا از "اسرائیل"

33 میلیارد دلار هزینه دو سال حمایت نظامی آمریکا از "اسرائیل"

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد آمریکا طی دو سال اخیر بیش از 33 میلیارد دلار برای حمایت نظامی از اسرائیل هزینه کرده است؛ رقمی که نقش حیاتی واشنگتن در تداوم جنگ غزه را آشکار می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: گزارش تازه‌ای از یک مرکز پژوهشی آمریکایی نشان می‌دهد که ایالات متحده از زمان آغاز جنگ علیه غزه در اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۲۱ میلیارد دلار کمک نظامی مستقیم به رژیم صهیونیستی ارائه کرده و در مجموع طی دو سال گذشته، هزینه‌های مرتبط با حمایت از عملیات نظامی "اسرائیل" در منطقه به بیش از ۳۳ میلیارد دلار رسیده است.

به گزارش خبرگزاری چینی «شینهوا»، این آمار در پژوهشی از «پروژه هزینه‌های جنگ» وابسته به مؤسسه واتسون دانشگاه براون منتشر شده است.

بر اساس این مطالعه، در دوره ریاست‌جمهوری جو بایدن و دونالد ترامپ، واشنگتن علاوه بر کمک‌های کنونی، قراردادهایی به ارزش ده‌ها میلیارد دلار برای فروش تسلیحات و خدمات نظامی به "اسرائیل" امضا کرده که پرداخت آن در سال‌های آینده انجام خواهد شد.

مطالعه یادشده تأکید می‌کند که سلاح‌های آمریکایی نقشی محوری در عملیات ارتش و پلیس رژیم اشغالگر در غزه، کرانه باختری و فراتر از آن داشته‌اند. همچنین بیشتر تجهیزات مورد استفاده "اسرائیل" در نبردهای کنونی از مهمات ساخت آمریکا تأمین می‌شود.

در بخش دیگری از گزارش آمده است که بدون تأمین مالی، سلاح و پشتیبانی سیاسی ایالات متحده، ارتش "اسرائیل" قادر به وارد آوردن چنین ویرانی گسترده‌ای در غزه و تشدید اقدامات نظامی در سایر نقاط منطقه نبود. این پژوهش، که با همکاری «مؤسسه کوینسی برای حکومت‌داری سالم» در واشنگتن انجام شده، همچنین برآورد کرده است که آمریکا در کنار کمک‌های مستقیم به "اسرائیل"، میان ۹.۶۵ تا ۱۲.۰۷ میلیارد دلار دیگر نیز برای عملیات نظامی در یمن و سایر نقاط خاورمیانه هزینه کرده است؛ عملیاتی که یا در حمایت از اقدامات "اسرائیل" انجام شده یا در نتیجه آن آغاز گردیده است.

بر پایه یافته‌های این پروژه، مجموع هزینه‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه از اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون بین ۳۱.۳۵ تا ۳۳.۷۷ میلیارد دلار بوده است. در همین حال، بر اساس آمار وزارت بهداشت غزه تا اوایل سپتامبر ۲۰۲۵، شمار شهدای غزه به ۶۷ هزار و ۷۵ نفر و زخمی‌ها به ۱۶۹ هزار و ۴۳۰ نفر رسیده است. این رقم معادل بیش از ۱۰ درصد جمعیت نوار غزه پیش از آغاز جنگ است. پژوهش مذکور همچنین گزارش می‌دهد که از زمان آغاز حمله "اسرائیل"، دست‌کم ۵.۲۷ میلیون نفر در غزه، لبنان و کرانه باختری آواره یا ناچار به ترک خانه‌های خود شده‌اند، از جمله حدود ۱.۸۵ میلیون کودک زیر ۱۸ سال. در بخش پایانی گزارش نیز آمده است که میان سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴، پیمانکاران بخش خصوصی از وزارت دفاع آمریکا ۲.۴ تریلیون دلار قرارداد دریافت کرده‌اند؛ رقمی که حدود ۵۴ درصد از کل بودجه اختیاری پنتاگون به ارزش ۴.۴ تریلیون دلار را شامل می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
نیاز مبرم کشورهای عربی خلیج فارس به موشک های رهگیر
تجارت خارجی از 103 میلیارد دلار گذشت
شارژ 800 هزار تومانی کالابرگ ویژه کودکان دارای سوءتغذیه
پنتاگون: 140 آمریکایی در جنگ با ایران مجروح شدند
قیمت محصولات سایپا امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
امروز کالابرگ کد ملی‌های 3، 4، 5 و 6 شارژ شد
پزشکیان: ایران هیچ قصدی برای درگیری با کشورهای منطقه ندارد
قیمت محصولات ایران خودرو امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404 + جدول
رسانه‌های عبری: میلیون‌ها اسرائیلی در برابر موشک‌های ایران رها شده‌اند
سرلشکر حاتمی: تا آخرین قطره خون از عزت و شرف ایران اسلامی پاسداری می‌کنیم
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 اسفند 1404
فراوانی کالا‌های اساسی در فروشگاه‌ها
ورود سامانه بارشی به کشور از فردا
قیمت نفت اوپک 115 دلار شد
برنامه بازی‌های امشب لیگ قهرمانان اروپا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: روند بازار طلا و سکه نزولی است
تفاوت نیازهای حمایتی روانی و اجتماعی زنان در دوران جنگ
جزییات پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ
11 کشته و زخمی در آتش‌ گرفتن اتوبوسی در سوئیس
مترو تهران در روز تشییع شهدای رمضان رایگان شد
حمله پهپادی به تاسیسات دیپلماتیک آمریکا در بغداد
چرا واشنگتن از ادعاهای اولیه در  مورد تنگه هرمز عقب نشست؟
التهاب بازارهای انرژی و ریزش بورس در جهان
زنان باردار از اخبار منفی دوری کنند
روال عادی تجارت و واردات کالای اساسی
یک کشتی کانتینری در سواحل امارات مورد اصابت قرار گرفت
ارزیابی انطباق کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت شبانه روزی
دختر تکواندوکار 9‌ ساله، اولین شهیده ورزشکار زنجان شد
اقتصادنگار | جنگ شد، قحطی نیامد
انهدام پهپاد متجاوز در آسمان کرمان توسط پدافند هوایی ارتش
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
هرتزوگ: جنگ با ایران نیاز به نتیجه نهایی دارد
افزایش آلودگی‌های زیست‌محیطی ایران نسبت به جنگ 12 روزه
آلمان در جنگ ایران؛ بی‌طرفی یا همراهی پنهان؟
13 نظامی آمریکایی در 291 عملیات مقاومت اسلامی عراق کشته شدند
فریادهای نماینده کنست رژیم صهیونیستی بر سر نتانیاهو و دولتش: این جنگ را پایان دهید
جفری ساکس: حملات اسرائیل و آمریکا به تهران هدفمند نیست، بلکه یک بمباران کامل است
منابع آمریکایی: دولت ترامپ در برآورد واکنش ایران دچار اشتباه شد
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل سازمان ملل متحد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
اسپانیا، صدراعظم آلمان را به نوکری ترامپ متهم کرد
آلمانی‌ها برای هر باک بنزین 9 یورو بیشتر پرداخت می‌کنند
سناتور آمریکایی اعتراف کرد: به هیچ یک از اهدافمان علیه ایران نخواهیم رسید!
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند