×
بین الملل
شناسه خبر : 250007
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 22:24
ورود کوشنر به سرزمین‌های اشغالی همزمان با اجرای توافق آتش‌بس

ورود کوشنر به سرزمین‌های اشغالی همزمان با اجرای توافق آتش‌بس

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، پس از شرکت در مذاکرات آتش‌بس مصر، وارد سرزمین‌های اشغالی فلسطین شدند. این سفر در حالی انجام می‌شود که واشنگتن از آغاز اجرای مرحله اول طرح صلح ترامپ میان اسرائیل و حماس خبر داده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه خبری سی ان ان اعلام کرد استیو ویتکاف فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه و جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ در پی اعلام توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس، وارد سرزمین های اشغالی فلسطین شدند.

به گزارش ایرنا، شبکه خبری سی ان ان روز پنجشنبه به وقت محلی به نقل از دو منبع آگاه اعلام کرد که هیات مذاکره‌کننده دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، متشکل از استیو ویتکاف، فرستاده ویژه و جرد کوشنر، داماد او، پس از شرکت در مذاکرات روز چهارشنبه در مصر، وارد اسرائیل شده‌اند.

ویتکاف و کوشنر اوایل روز پنجشنبه با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر، دیدار کردند. ترامپ در مورد سفر به اسرائیل و مصر در پایان این هفته میلادی (شنبه و یکشنبه)، همزمان با اجرایی شدن توافق آتش‌بس در ازای آزادی اسرا گفت وگو کرده است.

مذاکرات غیر مستقیم هیات‌های فلسطینی و اسرائیلی برای بررسی آتش‌بس در غزه و مهیا کردن شرایط میدانی برای تبادل اسرا در شرم الشیخ مصر از روز دوشنبه ۶ اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۴ مهر ۱۴۰۴ آغاز شد و نمایندگانی از آمریکا از جمله استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه و جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ به این مذاکرات پیوستند.

رئیس جمهوری آمریکا در پی مذاکرات میان حماس و اسرائیل در شرم الشیخ مصر شامگاه چهارشنبه به وقت محلی ۸ اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۶ مهر ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد: « با افتخار اعلام می‌کنم که اسرائیل و حماس هر دو مرحله اول طرح صلح ما را امضا کرده‌اند. این به آن معناست که همه گروگان‌ها (اسرا) به‌زودی آزاد خواهند شد و اسرائیل به‌عنوان اولین گام‌ها به‌سوی صلحی قدرتمند، پایدار و همیشگی، نیروهای خود را تا خطی توافق‌شده عقب خواهد کشید. همه طرف‌ها به‌طور عادلانه مورد رفتار قرار خواهند گرفت.»

ترامپ ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با نتانیاهو از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد. با آنکه طرح ۲۰ بندی ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) سوم اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۱ مهر ۱۴۰۴ در پاسخ به طرح آتش‌بس ترامپ، با توقف کامل جنگ، تبادل اسرا و اداره مستقل غزه موافقت کرد و خواستار بررسی مسائل آینده غزه در چارچوب منافع ملی فلسطینی شد و گفت که این پاسخ پس از مشورت‌ های گسترده داخلی و با گروه‌های فلسطینی و واسطه‌های منطقه‌ای تنظیم شده و شامل موافقت مشروط با برخی بندهای طرح و درخواست برای بررسی جمعی مسائل مربوط به آینده غزه و حقوق ملت فلسطین است.


ایرنا
کلید واژگان
ترامپویتکافکوشنر
اخبار مرتبط
کوشنر: استرداد جسد ران گافلی آغاز مرحله جدیدی در غزه است
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 14:07
کوشنر: استرداد جسد ران گافلی آغاز مرحله جدیدی در غزه است
«جارد کوشنر»، مشاور و یکی از نمایندگان رئیس‌جمهور آمریکا تاکید کرد که بازگرداندن جسد «ران گافلی» آخرین زندانی صهیونیست، آغازگر مرحله جدیدی در غزه است.
گفت وگوی فرستاده‌ های ترامپ با مشاور امنیت ملی امارات درباره آتش بس
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 09:14
گفت وگوی فرستاده‌ های ترامپ با مشاور امنیت ملی امارات درباره آتش بس
منابع رسمی اماراتی گزارش دادند که مشاور امنیت ملی این کشور و استیو ویتکاف و جرد کوشنر، فرستاده ویژه و داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در ابوظبی دیدار و درباره آتش بس در غزه گفت وگو کردند.
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
جمعه 1404/07/18 ساعت 02:00
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
سازمان ملل متحد نتایج تحقیقی را منتشر کرده که نشان می‌دهد ده‌ها هزار کودک در غزه به سوءتغذیه دچار هستند.
عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 15:10
عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم
وزیر امور خارجه در واکنش به گمانه‌زنی‌های پیرامون مذاکره با نماینده آمریکا، اعلام کرد که تماسی با وی نداشته است.
نظرات

آخرین اخبار
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
افغانستان در صدر قرار گرفت؛ ایران دوم شد
دولت به دنبال بسته‌شدن پرونده «گزینه نظامی علیه ایران»
راهبرد جدید بانک مرکزی در سیاست های ارزی
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد