×
ورزشی
شناسه خبر : 250003
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 21:49
قلعه‌نویی: برای خنثی کردن نقاط قوت حریف آماده‌ایم

قلعه‌نویی: برای خنثی کردن نقاط قوت حریف آماده‌ایم

قلعه‌نویی گفت: امیدواریم فردا با یک بازی تاکتیکی نتیجه لازم را بگیریم و تماشاگران و افرادی که پای گیرنده‌های تلویزیونی هستند از بازی لذت ببرند.

نورنیوز-گروه ورزشی: سرمربی تیم فوتبال ایران گفت:روسیه تیم قدرتمندی است که اگر مشکلات فعلی را نداشت، قطعا جزو ۲۰ تیم برتر رنکینگ فیفا می‌شد.

 امیر قلعه‌نویی در نشست خبری دیدار دوستانه ایران و روسیه که فردا شب برگزار خواهد شد، گفت: در ابتدا از میزبانی خوب روس‌ها و در ادامه از ایرانی‌های عزیز که از ابتدای وورد ما به این کشور در کنار ما بودند، تشکر می‌کنم.

وی بیان کرد: خوشحالم همه بلیت‌های بازی فردا فروخته شد و این نشان دهنده قدرت ایران در فوتبال بین‌المللی است و نشان می‌دهد ایران به جایگاه خودش رسیده است. همانگونه که می‌دانید ایران جزو تیم‌هایی بود که سریع‌ترین صعود را به جام جهانی داشت و نوع بازی‌اش نیز هجومی است. البته به رقیبش و شرایط بازی نیز بستگی دارد.

وی افزود: این اطلاعات مختصری بود که به شما دادم. می‌دانیم روسیه تیمی بسیار قوی و تاکتیکی است که از لحاظ ارزش تیمی ۲۰۰ میلیون یورو قیمت دارد. تقریبا ۶ برابر تیم ایران. اگر تیم روسیه این مشکلات را نداشت، قطعا در رنکینگ فیفا جزو ۲۰ تیم برتر بود زیرا در ۲۲ بازی اخیرش، ۱۳ برد، ۸ مساوی و فقط یک باخت داشته است. میانگین گلزنی‌اش در هر بازی بالای ۳ بوده و این مسائل نشان می‌دهد فردا یک بازی بسیار سخت داریم.

سرمربی تیم ملی ایران عنوان کرد: یقینا با توجه به اینکه فردا مقابل هواداران پرشور خود در یک ورزشگاه پر از تماشاگر بازی می‌کنند، در شروع کار یک بازی هجومی خواهند داشت. در جلساتی که داشتیم، روسیه را آنالیز کرده و تمرینات مناسبی انجام دادیم تا نقاط قوت حریف را در شروع بازی خنثی کنیم. تیم ما هم شرایط بسیار خوبی دارد اما متاسفانه چند بازیکن کلیدی خود را به دلیل مصدومیت مثل سردار آزمون در اختیار نداریم. هرچند مهره‌های جایگزین در این چند جلسه تمرینی توانستند به بهترین شکل توانایی خود را نشان بدهند.

قلعه‌نویی ادامه داد: امیدواریم فردا با یک بازی تاکتیکی نتیجه لازم را بگیریم و تماشاگران و افرادی که پای گیرنده‌های تلویزیونی هستند از بازی لذت ببرند.

سرمربی تیم ملی درباره اینکه چند نفر از هواداران ایرانی فردا برای حمایت از تیم ملی به ورزشگاه می‌آیند، گفت: فکر می‌کنم حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ تماشاگر داریم که امیدوارم با تشویق‌های خود به ما انگیزه بدهند. همانگونه که از ابتدای ورود ما به وولگوگراد کنار تیم ملی بودند و فردا هم قطعا می‌توانند با تشویق‌های خوب خود، برای ما قوت قلب باشند.

وی اضافه کرد: الان با توجه به استفاده از سیستم‌های آنالیز، تیم‌ها نسبت به هم شناخت کاملی پیدا کرده‌اند. ما می‌دانیم روسیه با چه سیستمی بازی می‌کند و حتی در بازی‌هایی که برده، به مصر باخته و ۲ تساوی‌اش مقابل ما و اگر اشتباه نکنم نیجریه، نوع بازی، سیستم و شکل شروع کارش به چه شکلی بوده است. قطعا آنها هم نسبت به ما همین شناخت را دارند.

سرمربی تیم ملی ادامه داد: در پایان من هم از تک تک خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس خبری تشکر کرده و امیدوارم بازی خوب فردا منجر به رضایت شما شود.


نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
حادثه امنیتی در تنگه هرمز؛ کشتی باری هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
یزد در چهلم رهبر شهید انقلاب، یکپارچه به میدان می‌آید
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و نساجی امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
بازگشت شکوه طلا؛ چرا قیمت طلا دوباره به سمت 4400 دلار حرکت می‌کند؟
واکنش گروسی به حمله پهپادی اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا
پخش زنده بازی استقلال و نساجی امشب سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
دستور پزشکیان برای تکمیل فوری پروژه ملی نشانه‌گذاری مکان‌محور (GNAF)
حمله به سوریه چگونه شکل گرفت؟
پرچمدار بازی‌های آسیایی؛ چه کسی جایگزین آتوسا گلشادنژاد شد؟
اعلام 11 مرد آبی‌ها برابر نساجی
جزئیات افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن
محدودیت‌های جدید علیه مسلمانان در تگزاس
بخش دوم گزارشِ دولت به مردم امشب پخش می‌شود
اجماع قوای سه گانه بر لزوم اصلاح احکام برنامه هفتم پیشرفت
تاکید وزیر میراث فرهنگی بر آغاز فصل جدید همکاری‌های گردشگری ایران و ازبکستان
محسن کمالیان چشم از جهان فروبست
به خانه برگشتم
پاسخ بریتانیا به ادعای نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی انگلیس»
زیر چکمه‌های سربازان ایرانی دفن خواهید شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 28 مرداد
بالاخره صدای اعتراض از دمشق شنیده شد!
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 28 مرداد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 28 مرداد+ لینک
از محاکمه مصدق تا عملیات آژاکس
پسکوف: درگیری‌های اخیر با ایران، تمرکز آمریکا بر پرونده اوکراین را کاهش داده است
نشریه آلمانی اشپیگل؛ ایران در جنگ پیروز شد