×
بین الملل
شناسه خبر : 249997
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 23:57
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد

ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد

در حالی که فرانسه با بحران استعفای نخست‌وزیر و وزیر دفاع روبه‌روست، طرح استیضاح امانوئل ماکرون در مجلس ملی ناکام ماند؛ این در حالی است که طبق تازه‌ترین نظرسنجی‌ها، محبوبیت رئیس‌جمهور فرانسه به پایین‌ترین سطح تاریخی خود یعنی 14 درصد سقوط کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی که بحران فرانسه پس از استعفای نخست‌وزیر ادامه دارد، تازه‌ترین نظرسنجی‌ها از رکورد جدید کاهش محبوبیت رئیس‌جمهور این کشور حکایت دارد.

رسانه‌های غربی می‌گویند که امانوئل ماکرون فعلا قصد اعلام انتخابات زودهنگام پس از استعفای نخست‌وزیر فرانسه سباستین لکورنو را ندارد. بلومبرگ و برخی دیگر از رسانه‌ها گزارش دادند که رئیس‌جمهور فرانسه تا عصر روز جمعه (فردا) نخست‌وزیر جدید را معرفی خواهد کرد. نخست‌وزیر مستعفی فرانسه سباستین لکورنو، به یک شبکه تلویزیونی محلی گفت که پیشرفت کافی در پارلمان برای شروع به کار تشکیل کابینه جدید حاصل شده است.او در این مصاحبه اعلام کرد که برای حل بحران، نباید به سوی برگزاری انتخابات زودهنگام یا استیضاح و استعفای ماکرون حرکت کرد.لکورنو که اخیرا پس از ۲۷ روز از منصب نخست‌وزیری فرانسه استعفا داد، گفت که احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام «کاهش یافته» است.او با بیان اینکه ماکرون باید تا پایان دوره خود (سال ۲۰۲۷) به کار ادامه دهد، گفت: «بیایید کاری نکنیم که فرانسوی‌ها باور کنند که رئیس‌جمهور است که به بودجه رأی می‌دهد.»
در صورت اعلام فرد جدیدی به عنوان جانشین لکورنو، فرانسه در دوره ریاست‌جمهوری ماکرون از سال ۲۰۱۷، شاهد هشتمین نخست‌وزیر خواهد بود.در روزهای اخیر و به دنبال استعفای نخست‌وزیر و همچنین وزیر دفاع فرانسه، موضوع استیضاح یا استعفای ماکرون به بحث داغ محافل سیاسی این کشور تبدیل شده است.بر همین اساس، برخی نمایندگان مخالف دولت فرانسه و ماکرون، طرح استیضاح رئیس‌جمهور را به ارائه دادند اما این طرح در همان مرحله اول ناکام ماند.دفتر مجلس ملی فرانسه روز چهارشنبه (دیروز) طرح استیضاح ماکرون را به رأی گذاشت که ۱۰ نفر به این طرح رأی موافق، پنج نفر رأی مخالف و پنج نفر رأی ممتنع دادند. با توجه به این نتیجه، طرح استیضاح به صحن عمومی پارلمان ارجاع نشد.ناکامی طرح استیضاح ماکرون در پارلمان در حالی انجام شده که طبق آخرین نظرسنجی موسسه فرانسوی «Elabe»، میزان محبوبیت او به پایین‌ترین حد خود، یعنی ۱۴ درصد، کاهش یافته است.

 

 


فارس
اخبار مرتبط
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 10:16
طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رد شد
پارلمان فرانسه طرح استیضاح رئیس‌جمهور امانوئل ماکرون را که از سوی احزاب چپ‌گرا مطرح شده بود، با اکثریت آرا رد کرد. این تصمیم در حالی اتخاذ شد که فرانسه با بحران سیاسی و کاهش تاریخی محبوبیت ماکرون روبه‌روست و استعفای پیاپی نخست‌وزیران نیز بر بحران دولت افزوده است.
نظرسنجی از فرانسوی‌ها: ماکرون مسئول بحران سیاسی است
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 19:49
نظرسنجی از فرانسوی‌ها: ماکرون مسئول بحران سیاسی است
نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان فرانسوی رئیس جمهور کشورشان را مسئول بحران سیاسی شکل گرفته می‌دانند و خواستار کناره گیری وی هستند.در همین راستا ادوارد فیلیپ، نخست وزیر سابق فرانسه با وجود اینکه ماکرون می تواند تا سال 2027 در قدرت بماند، با عجله خواستار برگزاری انتخابات جدید ریاست جمهوری شده است.
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
چهارشنبه 1404/07/02 ساعت 09:07
ماکرون: ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای اینکه ایران به تعهدات هسته‌ای خود عمل نکرده است گفت: ایران باید بین همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا مواجهه با بازگشت تحریم‌ها یکی را انتخاب کند. او همچنین گفت: امروز با «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران دیدار خواهد کرد تا درباره موضوع اسنپ‌بک گفت‌وگو کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رژیم ضداضطراب؛ این 6 ماده غذایی را حذف کنید
ورود جنجالی فراری به دنیای برقی‌ها با طراحی مینیمال جانی آیو
آغاز پرداخت خسارت های برق خانگی از یک ماه آینده+ آدرس سایت
افزایش حملات و خشونت علیه مسلمانان در انگلیس
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
مجوز شلیک به هواپیماهای روسی روی میز متحدان ناتو
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
ملی‌پوش اسپانیا: گل‌هایم فدای مردم فلسطین
مهاجرانی: از هر اقدامی برای توقف نسل‌کشی غزه حمایت می‌کنیم
حماس: فردا 600 کامیون کمک وارد غزه می‌شود
قضات خاص برای پرونده‌های زیست‌محیطی
انفجار در کابل / حمله پاکستان به مواضع تحریک طالبان
تأکید گوترش بر حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها در پی توافق غزه
شوک پلیس از سرعت 200 کیلومتر در ساعت یک خودرو در جاده
راهپیمایی سراسری حمایت از فلسطین در دومین سالگرد «طوفان الاقصی» فردا
حضور ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
حراج شمش طلای مرکز مبادله 20 مهر برگزار می‌شود
ورود کوشنر به سرزمین‌های اشغالی همزمان با اجرای توافق آتش‌بس
نورنما | دختر معلولی که به‌واسطه یک ربات توانست راه برود
پارلمان اروپا خواستار واکنش یکپارچه اتحادیه به تهدیدهای ادعایی روسیه شد
شاهکار معینی و عالی پور با طلا و نقره یک ضرب جهان
توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه/ تعداد اسرای فلسطینی که آزاد می شوند، مشخص شد
قلعه‌نویی: برای خنثی کردن نقاط قوت حریف آماده‌ایم
اعتکاف 1404 با محوریت معنویت و اتحاد
پیشنهاد تأمل برانگیز ماکرون درباره غزه
میزبانی 2029؛ ایران شانس اول
تمام واحدهای صنفی و اماکن عمومی ملزم به رعایت مقررات جاری کشور هستند
ترافیک در تونل‌های آزادراه تهران – شمال به اوج رسید
یکی از رهبران حماس: مذاکرات درباره لیست اسرا ادامه دارد
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
دلیل تأخیر نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی مشخص شد
سیسی، ترامپ را به مصر دعوت کرد/ترامپ:به مصر خواهم رفت
اعلام زمان‌ پرداخت باقی‌مانده معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ادعای جدید ترامپ در جلسه کابینه در مورد ایران
پایان جنگ و آغاز صلح؟!
ادعای تازه اسرائیل درباره زمان آتش بس غزه
بعید است ترامپ جایزه نوبل را بگیرد
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در آذربایجان غربی
صلحی میان دو طوفان؛ بازگشت نبرد از میدان جنگ به میدان سیاست
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
نتانیاهو مدال نوبل صلح را به ترامپ داد!
دستگیری 32 جاسوس اسرائیلی در لبنان
پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است
کریدور شمال–جنوب شتاب می‌گیرد+ جزئیات
فغانی در پلی‌آف انتخابی جام جهانی 2026 سوت می‌زند
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران در کشورهای مختلف را تحریم کرد
واکنش ولایتی به توافق آتش‌بس غزه
ارمنستان: کریدور زنگزور وجود خارجی ندارد
سنگ اندازی جدید اسرائیل در مسیر صلح / مخالفت با آزادی رهبر فتح
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
X
آگهی تبلیغاتی