×
بین الملل
شناسه خبر : 249919
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:03
شمار شهدای غزه به 67 هزار و 194 نفر رسید

شمار شهدای غزه به 67 هزار و 194 نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه به 67 هزار و 194 نفر رسیده است. در 24 ساعت گذشته 11 نفر دیگر شهید و 49 نفر زخمی شدند. امدادرسانی به قربانیان زیر آوار به دلیل بمباران‌های شدید با مشکلات فراوانی مواجه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، امروز در جدیدترین آمار خود اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ نفر دیگر از شهروندان فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به این منطقه به شهادت رسیده و ۴۹ نفر دیگر، زخمی شده‌اند.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین از شهادت ۲ فلسطینی و زخمی شدن ۱۳ نفر دیگر در جریان تلاش برای دستیابی به کمک‌های بشردوستانه از صبح امروز خبر داد.

بر اساس این گزارش، تعداد شهدای جویای کمک‌های بشردوستانه به طور کلی تاکنون به 2 هزار و 615 نفر و تعداد مجروحان هم به ۱۹ هزار و ۱۷۷ نفر رسیده است.

این وزارتخانه با ابراز نگرانی از دشواری‌های امدادرسانی، اعلام کرد که هنوز شماری از قربانیان زیر آوار ساختمان‌ها یا در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و نیروهای امداد و دفاع شهری به دلیل شدت بمباران‌ها، قادر به دسترسی به آنها نیستند.

براساس این گزارش، از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون، شمار شهدای ثبت‌شده در نوار غزه به ۱۳ هزار و ۵۹۸ نفر و تعداد مجروحان به ۵۷ هزار و ۸۴۹ نفر رسیده است.

همچنین در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین آمده که مجموع آمار قربانیان از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به غزه در تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون، به ۶۷ هزار و ۱۹۴ شهید و ۱۶۹ هزار و ۸۹۰ مجروح رسیده است.

رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران، روی آورَد.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه، آتش‌بس برقرار شد و براساس آن، تعدادی از اسیران مبادله شدند اما در ادامه، رژیم صهیونیستی از ورود به مذاکرات مرحله دوم آتش بس سرباز زد و از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس، تجاوزهای نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

این در حالی است که بامداد امروز پنجشنبه ۹ اکتبر ۲۰۲۵(۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.


اخبار مرتبط
رئیس‌جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:37
رئیس‌جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
رئیس‌جمهور مصر، عبد الفتاح السیسی، در نشست شرم‌الشیخ اعلام کرد که توافق تاریخی برای پایان جنگ غزه، پیروزی اراده صلح بر منطق جنگ است. این آتش‌بس که با حمایت آمریکا، مصر و قطر به دست آمده، نقطه امیدی برای آینده‌ای عادلانه و پایدار در منطقه است.
تعویق ساعت اجرای توافق آتش‌بس در غزه توسط صهیونیست‌ها
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:54
تعویق ساعت اجرای توافق آتش‌بس در غزه توسط صهیونیست‌ها
در حالی که توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس قرار بود از ظهر پنج‌شنبه اجرایی شود، تل‌آویو اجرای آن را به جلسه تأیید کابینه در ساعت 5 عصر موکول کرد. هم‌زمان حملات هوایی در غزه ادامه دارد و نگرانی‌ها از نقض زودهنگام توافق بالا گرفته است.
آغاز عقب نشینی سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:33
آغاز عقب نشینی سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه
در ادامه روند اجرای توافق آتش‌بس، سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی بامداد پنج‌شنبه عقب‌نشینی از شهر غزه را آغاز کردند. این اقدام در چارچوب اجرای طرح دونالد ترامپ برای توقف جنگ و تبادل اسرا صورت گرفته و گامی مهم در مسیر پایان‌ دادن به تجاوزات اخیر ارزیابی می‌شود.
آتش‌بس در غزه اجرایی شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:31
آتش‌بس در غزه اجرایی شد
توافق آتش‌بس میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی رسماً از ساعاتی پیش وارد مرحله اجرا شد. منابع رسانه‌ای در فلسطین و رژیم اسرائیل گزارش داده‌اند که تبادل اسرا و توقف درگیری‌ها آغاز شده، اما واکنش‌ها همچنان در حال شکل‌گیری است.
نظرات

آخرین اخبار
تورم آمریکا به‌دلیل شوک انرژی ناشی از جنگ علیه ایران ادامه‌دار است
احتمال شنیده شدن صدای انفجارهای کنترل شده در شهرستان لنجان اصفهان
عبور 3 ابرنفتکش از تنگه هرمز همزمان با آتش‌بس دو هفته‌ای
امحای مهمات در خرمشهر / مردم نگران صدای انفجارات نباشند
857 مدرسه در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده است
ادامه جنگ با لبنان اقدامی احمقانه است
شانس 3 مدال طلا و 2 برنز ایران در 5 وزن دوم قهرمانی آسیا
ایران هرگز به ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک نبود
نیکزاد خطاب به آمریکا: دیپلماسی عرصه املا کردن آرزوها نیست
تأکید رئیس‌جمهوری بر اولویت تأمین پایدار انرژی و معیشت در شرایط بحرانی
جنگ ایران و شکاف در میان جمهوری‌خواهان آمریکا
اتابک: صنایع کلیدی آسیب دیده جنگ تحمیلی به چرخه تولید باز می‌گردند
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 23 فروردین 1405 + سکه وارد کانال 183 میلیون تومانی شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 23 فروردین 1405 ؛ رشد 7 هزار تومانی دلار
کاهش نقدینگی عامل افت قیمت طلا
جنگ به 1700 خانه مددجویان بهزیستی آسیب زد
نشانه‌های هشداردهنده استرس کودکان در روزهای جنگ
مسیرهای قطار بندرعباس در رفت و آمد کامل/جابجایی روزانه 3 هزار مسافر
پیش بینی قیمت طلای جهانی ؛ اونس طلا از نقش «پناهگاه ترس» خارج می‌شود!
قالیباف: در مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند
ظریف: ناکامی مذاکرات اسلام‌آباد نتیجه تلاش آمریکا برای دیکته کردن بود
هشتاد سال جنگ‌افروزی اسرائیل با کدام پشتوانه؟
ذخایر استراتژیک نفتی آمریکا تنها پاسخ‌گوی 4 روز مصرف جهان است
طرح ترافیک تهران از فردا دوشنبه 24 فروردین اجرا می‌شود
کره‌جنوبی در آستانه توافق با قزاقستان برای تأمین نفت در پی بحران انرژی
جان نولان درگذشت
وابستگی به غرب؛ مرگ تدریجی امنیت منطقه خلیج فارس
گاردین: ترامپ به دنبال عفو گسترده نزدیکان در پایان دولت دوم است
34 مورد از اموال ارزشمند مدیر شبکه اینترنشنال در ایران توقیف شد
اتاق تعاون: مشکلی در تأمین کالاهای اساسی کشور وجود ندارد
پلیس از دستگیری 50 عنصر وابسته و مزدور خبر داد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 23 فروردین 1405+ جدول
تل‌آویو سفیر اسپانیا را احضار کرد
انتقاد سناتور آمریکایی از عملکرد معاون ترامپ در مذاکرات با ایران
احتمال شکست اوربان در انتخابات مجارستان
تنفس مصنوعی به تنگه و راه‌گشایی برای اسرائیل
4 کشته در تیراندازی مرگبار برزیل
آتش‌زدن آدمک نتانیاهو در اسپانیا و تشدید تنش میان تل‌آویو و مادرید + فیلم
تنگه هرمز مانع پیشرفت مذاکرات آمریکا و ایران شد
6 شهید در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
نتانیاهو بزرگترین جنایتکار جهان است
واکنش وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به اظهارات اردوغان
ادامه تنش‌ها میان کره‌جنوبی و رژیم‌صهیونیستی
توهم قدرت مطلق، جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران را شعله‌ور کرد
کیفیت هوای تهران پاک شد
فوتبال بی رحم است/میلان به تیم دهم جدول باخت
کارنی: هیچ پولی برای هزینه نظامی آمریکا پرداخت نمی کنیم
استرالیا خواستار بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد
آتش زیر خاکستر ؛ هشدار تهران به سناریوی ترور
مذاکرات اسلام آباد پایان یافت ؛ زیاده خواهی آمریکا مانع دست یابی به توافق شد