×
بین الملل
شناسه خبر : 249916
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:54
تعویق ساعت اجرای توافق آتش‌بس در غزه توسط صهیونیست‌ها

تعویق ساعت اجرای توافق آتش‌بس در غزه توسط صهیونیست‌ها

در حالی که توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس قرار بود از ظهر پنج‌شنبه اجرایی شود، تل‌آویو اجرای آن را به جلسه تأیید کابینه در ساعت 5 عصر موکول کرد. هم‌زمان حملات هوایی در غزه ادامه دارد و نگرانی‌ها از نقض زودهنگام توافق بالا گرفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل: در حالی که بامداد امروز توافق آتش بس در نوار غزه اعلام شده و قرار بود این توافق ساعت 12 ظهر امروز به وقت محلی اجرایی شود، رسانه‌های عبری امروز به نقل از منابع دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر اعلام کردند که توافق آتش بس تنها بعد از تایید کابینه اسرائیل اجرایی خواهد شد.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی ابتدا گزارش داد که توافق آتش بس از ساعت 12 ظهر به وقت محلی اجرایی خواهد شد، اما بعداً این موضوع را تکذیب کرد. خبرنگار الجزیره هم اعلام کرد که حملات هوایی ارتش صهیونیستی در شهر غزه همچنان ادامه دارد.

رادیو ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد که اسرائیل اکنون هیچ عملیات تهاجمی را آغاز نخواهد کرد، اما قبل از تصویب توافق آتش بس توسط کابینه از غزه عقب نشینی نمی‌کند.

قرار است کابینه رژیم اشغالگر ساعت 5 بعد از ظهر به وقت محلی طی جلسه‌ای توافق آتش بس و تبادل اسرا را تصویب کند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که انتظار می‌رود کابینه توافق آتش بس را تصویب کند و احتمال اینکه ایتمار بن گویر و بزالل اسموتریچ، وزرای امنیت داخلی و دارایی این توافق را رد کنند وجود ندارد؛ هرچند که به شدت با این توافق مخالفند.

بامداد امروز پنجشنبه، جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای از حصول توافق آتش بس برای پایان جنگ غزه با میانجیگری قطر، مصر و ترکیه خبر داد.

در بیانیه حماس آمده است که این توافق شامل «پایان کامل جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه، تبادل اسرا و ورود کمک‌های انسان‌دوستانه» به این منطقه است.

این جنبش همچنین از ترامپ و کشورهای ضامن توافق خواست «رژیم اشغالگر را به اجرای کامل تعهدات خود ملزم کنند» و هشدار داد که نباید به اسرائیل اجازه داده شود «از توافق شانه خالی کرده یا در اجرای آن تعلل کند».

حماس تأکید کرد که «فداکاری‌ها و ایستادگی بزرگ ملت فلسطین، نقشه‌های اشغالگران برای تسلیم و کوچاندن مردم ما را ناکام گذاشت» و افزود: «این فداکاری‌ها هرگز بی‌ثمر نخواهد ماند و ما بر عهد خود باقی خواهیم ماند».

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بامداد امروز اعلام کرد که اسرائیل و جنبش حماس بر سر مرحله نخست طرح صلح پیشنهادی دولت او به توافق رسیده و آن را امضا کرده‌اند.

ترامپ گفت: «این توافق به معنای آزادی تمامی گروگان‌ها در آینده‌ای بسیار نزدیک است» و افزود: «اسرائیل نیروهای خود را به خطی که مورد توافق دو طرف است عقب خواهد کشید، به عنوان گامی نخست در مسیر صلحی قوی و پایدار».

منابع اسرائیلی پیشتر گفته بودند آتش‌بس از امروز ساعت 12 آغاز خواهد شد. المیادین نیز گزارش داد که قرار است مراسم امضای توافق امروز (پنج‌شنبه) در قاهره، پایتخت مصر برگزار شود.


اخبار مرتبط
حضور  ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 22:40
حضور ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت: به عنوان ترکیه، ما، به خواست خدا، در کارگروهی که بر اجرای توافق در غزه نظارت خواهد کرد، گنجانده خواهیم شد."
رویترز: مرحله اول عقب نشینی اسرائیل از فردا اجرا می شود
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 16:11
رویترز: مرحله اول عقب نشینی اسرائیل از فردا اجرا می شود
امروز پنجشنبه یک منبع آگاه به خبرگزاری «رویترز» گفت: ارتش اسرائیل مرحله اول عقب نشینی جزئی خود از نوار غزه را در 24 ساعت اولیه اجرای توافق آتش بس انجام خواهد داد.
رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری در توافق آتش بس است
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 15:56
سخنگوی حماس:
رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری در توافق آتش بس است
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد ، رژیم صهیونیستی به دنبال فریبکاری و به بازی گرفتن برخی بندهای توافق آتش بس است.
واکنش اردوغان به آتش‌بس غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:41
واکنش اردوغان به آتش‌بس غزه
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی، از توافق آتش‌بس در نوار غزه میان حماس و رژیم صهیونیستی استقبال کرد و آن را نتیجه مذاکرات موفق شرم‌الشیخ دانست. وی همچنین بر حمایت و پیگیری اجرای کامل این توافق تاکید کرد.
رئیس‌جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:37
رئیس‌جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد
رئیس‌جمهور مصر، عبد الفتاح السیسی، در نشست شرم‌الشیخ اعلام کرد که توافق تاریخی برای پایان جنگ غزه، پیروزی اراده صلح بر منطق جنگ است. این آتش‌بس که با حمایت آمریکا، مصر و قطر به دست آمده، نقطه امیدی برای آینده‌ای عادلانه و پایدار در منطقه است.
جزئیات مهم توافق آتش‌بس از زبان عضو ارشد حماس
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:16
جزئیات مهم توافق آتش‌بس از زبان عضو ارشد حماس
اسامه حمدان، عضو ارشد حماس، در گفت‌وگو با شبکه العربی جزئیات مهم توافق آتش‌بس غزه را اعلام کرد. طبق این توافق، توقف کامل جنگ، عقب‌نشینی اسرائیل از نقاط کلیدی و بازگشایی پنج گذرگاه، به همراه آزادسازی هزاران اسیر، محورهای اصلی هستند.
شمار شهدای غزه به 67 هزار و 194 نفر رسید
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 14:03
شمار شهدای غزه به 67 هزار و 194 نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی در نوار غزه به 67 هزار و 194 نفر رسیده است. در 24 ساعت گذشته 11 نفر دیگر شهید و 49 نفر زخمی شدند. امدادرسانی به قربانیان زیر آوار به دلیل بمباران‌های شدید با مشکلات فراوانی مواجه است.
آغاز عقب نشینی سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:33
آغاز عقب نشینی سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از غزه
در ادامه روند اجرای توافق آتش‌بس، سه لشکر ارتش رژیم صهیونیستی بامداد پنج‌شنبه عقب‌نشینی از شهر غزه را آغاز کردند. این اقدام در چارچوب اجرای طرح دونالد ترامپ برای توقف جنگ و تبادل اسرا صورت گرفته و گامی مهم در مسیر پایان‌ دادن به تجاوزات اخیر ارزیابی می‌شود.
آتش‌بس در غزه اجرایی شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:31
آتش‌بس در غزه اجرایی شد
توافق آتش‌بس میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی رسماً از ساعاتی پیش وارد مرحله اجرا شد. منابع رسانه‌ای در فلسطین و رژیم اسرائیل گزارش داده‌اند که تبادل اسرا و توقف درگیری‌ها آغاز شده، اما واکنش‌ها همچنان در حال شکل‌گیری است.
چین خواستار صلح دائمی در غزه شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 13:25
چین خواستار صلح دائمی در غزه شد
وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای رسمی نسبت به توافق آتش‌بس در نوار غزه واکنش نشان داد و تأکید کرد: پکن امیدوار است این آتش‌بس به توافقی دائمی و جامع منتهی شود. چین همچنین برای همکاری با جامعه جهانی جهت حل عادلانه مسئله فلسطین اعلام آمادگی کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رژیم ضداضطراب؛ این 6 ماده غذایی را حذف کنید
ورود جنجالی فراری به دنیای برقی‌ها با طراحی مینیمال جانی آیو
آغاز پرداخت خسارت های برق خانگی از یک ماه آینده+ آدرس سایت
افزایش حملات و خشونت علیه مسلمانان در انگلیس
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
مجوز شلیک به هواپیماهای روسی روی میز متحدان ناتو
ماکرون از استیضاح جان سالم به در برد
ملی‌پوش اسپانیا: گل‌هایم فدای مردم فلسطین
مهاجرانی: از هر اقدامی برای توقف نسل‌کشی غزه حمایت می‌کنیم
حماس: فردا 600 کامیون کمک وارد غزه می‌شود
قضات خاص برای پرونده‌های زیست‌محیطی
انفجار در کابل / حمله پاکستان به مواضع تحریک طالبان
تأکید گوترش بر حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها در پی توافق غزه
شوک پلیس از سرعت 200 کیلومتر در ساعت یک خودرو در جاده
راهپیمایی سراسری حمایت از فلسطین در دومین سالگرد «طوفان الاقصی» فردا
حضور ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
حراج شمش طلای مرکز مبادله 20 مهر برگزار می‌شود
ورود کوشنر به سرزمین‌های اشغالی همزمان با اجرای توافق آتش‌بس
نورنما | دختر معلولی که به‌واسطه یک ربات توانست راه برود
پارلمان اروپا خواستار واکنش یکپارچه اتحادیه به تهدیدهای ادعایی روسیه شد
شاهکار معینی و عالی پور با طلا و نقره یک ضرب جهان
توافق پایان جنگ و آتش‌بس دائم در غزه/ تعداد اسرای فلسطینی که آزاد می شوند، مشخص شد
قلعه‌نویی: برای خنثی کردن نقاط قوت حریف آماده‌ایم
اعتکاف 1404 با محوریت معنویت و اتحاد
پیشنهاد تأمل برانگیز ماکرون درباره غزه
میزبانی 2029؛ ایران شانس اول
تمام واحدهای صنفی و اماکن عمومی ملزم به رعایت مقررات جاری کشور هستند
ترافیک در تونل‌های آزادراه تهران – شمال به اوج رسید
یکی از رهبران حماس: مذاکرات درباره لیست اسرا ادامه دارد
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
دلیل تأخیر نشست کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی مشخص شد
سیسی، ترامپ را به مصر دعوت کرد/ترامپ:به مصر خواهم رفت
اعلام زمان‌ پرداخت باقی‌مانده معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان
ادعای جدید ترامپ در جلسه کابینه در مورد ایران
پایان جنگ و آغاز صلح؟!
ادعای تازه اسرائیل درباره زمان آتش بس غزه
بعید است ترامپ جایزه نوبل را بگیرد
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در آذربایجان غربی
صلحی میان دو طوفان؛ بازگشت نبرد از میدان جنگ به میدان سیاست
گزارش روزنامه هاآرتص درباره جزئیات توافق آتش‌بس غزه
نتانیاهو مدال نوبل صلح را به ترامپ داد!
دستگیری 32 جاسوس اسرائیلی در لبنان
پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است
کریدور شمال–جنوب شتاب می‌گیرد+ جزئیات
فغانی در پلی‌آف انتخابی جام جهانی 2026 سوت می‌زند
آمریکا 29 نهاد مرتبط با ایران در کشورهای مختلف را تحریم کرد
واکنش ولایتی به توافق آتش‌بس غزه
ارمنستان: کریدور زنگزور وجود خارجی ندارد
سنگ اندازی جدید اسرائیل در مسیر صلح / مخالفت با آزادی رهبر فتح
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
X
آگهی تبلیغاتی