×
اقتصادی
شناسه خبر : 249801
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 05:00
پروژه ملی «جی‌نف» رکن تحقق حکمرانی دیجیتال

پروژه ملی «جی‌نف» رکن تحقق حکمرانی دیجیتال

سید ستار هاشمی، در این پیام ضمن تبریک روز جهانی پست، با اشاره به جایگاه راهبردی این صنعت در پیوند میان مردم، اقتصاد و فناوری، خواستار تداوم نوآوری و ارتقای خدمات پستی در مسیر تحول دیجیتال کشور شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزیر ارتباطات با بیان اینکه پروژه ملی «جی‌نف» (نشانی مکانی همگرا) به‌ عنوان یکی از ارکان تحقق حکمرانی دیجیتال و خدمت‌رسانی داده‌محور است، گفت: این پروژه نقشی راهبردی در ساختار نوین ارتباطات کشور ایفا می‌کند.

 سید ستار هاشمی، در این پیام ضمن تبریک روز جهانی پست، با اشاره به جایگاه راهبردی این صنعت در پیوند میان مردم، اقتصاد و فناوری، خواستار تداوم نوآوری و ارتقای خدمات پستی در مسیر تحول دیجیتال کشور شد.

متن کامل پیام وزیر ارتباطات به شرح است:

فرا رسیدن 17 مهر، روز جهانی پست، یادآور اهمیت شبکه‌ای است که زندگی روزمره، اقتصاد و ارتباطات انسانی را به هم پیوند می‌دهد و از ستون‌های اساسی در تعاملات اجتماعی و تجاری در کشور است. گرامیداشت این روز، فرصتی مغتنم است برای ارج نهادن به تلاشگران عرصه پست و کارکنان شبکه پستی که با تعهد، تخصص و پشتکار خود، امکان دسترسی به خدمات سریع، دقیق و امن را برای مردم در سراسر کشور فراهم می‌کنند.

پست، فراتر از خدمت انتقال مرسولات، نقش راهبردی در شبکه اطلاعات و داده‌های ملی ایفا می‌کند. این نهاد با جمع‌آوری، طبقه‌بندی و مدیریت داده‌ها، بستری کلیدی برای توسعه خدمات هوشمند، حکمرانی دیجیتال و اقتصاد مبتنی بر فناوری فراهم می‌آورد و درهمین حال، حلقه اتصال مردم با فرصت‌های ملی و جهانی است.

شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر، همسو با روند جهانی دیجیتال‌سازی و تحولات فناورانه، طراحی و اجرای پروژه‌های نوآورانه‌ را در اولویت قرار داده است. بهره‌گیری از هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، سامانه‌های هوشمند پردازش مرسولات و بهبود مستمر کیفیت خدمات، نمونه‌هایی روشن از تلاش برای ارتقای تجربه مردم و پاسخ به نیازهای نوین جامعه است.

در همین راستا، پروژه ملی «جی‌نف» (نشانی مکانی همگرا) به‌ عنوان یکی از ارکان تحقق حکمرانی دیجیتال و خدمت‌رسانی داده‌محور، نقشی راهبردی در ساختار نوین ارتباطات کشور ایفا می‌کند. این پروژه با ایجاد یک بانک داده مکانی یکپارچه، زیربنای مدیریت دقیق‌تر، تصمیم‌گیری هوشمند و تحقق عدالت در توزیع امکانات خواهد شد و بستر تحول در خدمات پستی، شهری و دولتی را فراهم می‌سازد.

با وجود محدودیت‌ها و چالش‌های اقتصادی، تعهد، پشتکار و روحیه جهادی کارکنان شبکه پست موجب شده تا خدمات‌رسانی بدون وقفه ادامه یابد و هیچ مانعی بر سر راه خدمت به مردم باقی نماند چرا که باور داریم تلاش‌های امروز، بنیان فردایی هوشمند، پایدار و مبتنی بر اعتماد برای کشور خواهد بود.

در پایان، ضمن تبریک روز جهانی پست، از تمام همکاران و فعالان حوزه پست که با تخصص، تدبیر و تعهد خود، این صنعت راهبردی را به عرصه‌ای برای خدمت‌رسانی خالصانه به مردم هدایت کرده‌اند، صمیمانه قدردانی می‌کنم و امیدوارم با استمرار این تلاش‌ها، شبکه پست کشور بیش از پیش نقش خود را به‌عنوان ستونی مستحکم در ارتباطات و توسعه ملی ایفا نماید.

سید ستار هاشمی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات


نظرات

آخرین اخبار
بلومبرگ: سقوط روپیه هند؛ دهلی‌نو به دنبال افزایش نرخ بهره و جذب دلار
معاون اول قوه قضاییه : با اخلالگران اقتصادی برخورد قاطع می‌شود
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
بحران فولاد ساختگی است؛ ذخایر انبارها تا 6 ماه نیاز بازار را تأمین می‌کند
طلای ناب سلیمی و نقره ولی‌زاده در روز نخست تکواندوی قهرمانی آسیا
دکتر مخبر: تولیدکنندگان با کمک به دولت در سنگر امنیت غذایی نیز دشمن را شکست دهند
ایران سریع‌تر از پیش‌بینی غرب توان نظامی خود را احیا کرد
آخرین وضعیت مصدومیت مدافع تیم ملی قبل از جام جهانی
نورنما | طلوع خورشید بر فراز دماوند از دل برج آزادی
قیمت‌ کاغذ پس از جنگ 60 درصد جهش کرد
بیانیه مشترک نهادهای مالی: بازگشایی بورس موفق و متعادل بود
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
وزیر جهاد کشاورزی:ایران ظرفیت تبدیل شدن به هاب غذایی منطقه را دارد
پنتاگون طرح‌های حمله نظامی به کوبا را شبیه‌سازی می‌کند
پرداخت 40 هزار میلیارد تومان مطالبات گندمکاران در راه است
افسران اسرائیلی: رهگیری پهپادهای حزب‌الله دشوار شده است
زاکانی: تعداد ایستگاه‌های مترو تهران به 163 رسید
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات