×
بین الملل
شناسه خبر : 249768
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 16:22
روایت وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ

روایت وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ

بر اساس گزارش رسانه آمریکایی حماس در مذاکراتی که در مصر برگزار می‌شود، پیشنهادها و خواسته‌هایی را مطرح کرده است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌مذاکره‌کنندگان روز سه‌شنبه برای مذاکره در مورد اولین گام در طرح ۲۰ ماده‌ای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ به شهر شرم‌الشیخ در حاشیه دریای سرخ رسیدند. ترامپ به میانجی‌ها اعلام کرده است که نمی‌خواهد مذاکرات طولانی شود.

بر اساس نکات اصلی برای رسیدن به توافق، حماس حدود ۲۰ اسیر زنده و اجساد حدود ۲۸ نفر دیگر را می‌بایست تحویل دهد.

طبق گژزارش وال‌استریت‌ژرونال، نگرانی‌های اصلی این جنبش تعیین جدول زمانی برای خروج تدریجی اشغالگران از غزه و نقاط مشخصی است که این نیروها به آنجا عقب‌نشینی خواهند کرد. منتقدان طرح ترامپ در داخل این گروه، آن را به عنوان یک «آتش‌بس ۷۲ ساعته» مورد انتفاد قرار داده‌اند، زیرا فکر نمی‌کنند که این طرح برای جلوگیری از بازگشت اسرائیل به جنگ پس از گرفتن اسیران کافی باشد.

طرح ترامپ شامل نقشه‌ای از خطوط عقب‌نشینی است، اما مکان‌ها یا مختصات دقیقی ندارد. مقامات حماس خواستار الزامات خاصی برای عقب‌نشینی اسرائیل هستند. آن‌ها همچنین می‌گویند برای جمع‌آوری اسیران و بازیابی اجساد به آزادی حرکت در نوار غزه نیاز دارند.

به نظر نمی‌رسد نقشه ترامپ به فلسطینی‌ها اجازه دسترسی به مرز مصر را در مرحله اولیه بدهد، که این امر محاصره مداوم را حفظ کرده و احتمالاً مانع از خروج فلسطینی‌هایی می‌شود که نیاز به ترک منطقه دارند. مصر همچنین نگران است که اسرائیل بتواند نیروهای خود را در امتداد مرز نگه دارد.

طرح ترامپ خواستار آزادی ۲۵۰ زندانی فلسطینی است که در سرزمین‌های اشغالی به حبس ابد محکوم شده‌اند. حماس خواستار آزادی گروهی از رهبران سیاسی  برجسته فلسطینی از جمله «مروان البرغوثی» چهره‌ برجسته جنبش فتح شده است. حماس همچنین خواستار تحویل پیکرهای رهبران شهید از جمله «یحیی» و «محمد سنوار» است، به گفته میانجیگران عرب، درخواستی که اسرائیل قبلاً آن را رد کرده است.

در داخل سرزمین‌های اشغالی، حمایت عمومی گسترده‌ای از توافقی که زندانیان را آزاد کند، وجود دارد. اما نتانیاهو باید تصمیم بگیرد که آیا زندانیان برجسته فلسطینی را آزاد کند و زمینه را برای توافقی که به جنگ پایان می‌دهد، فراهم کند یا خیر، که هر دو می‌تواند با مخالفت اعضای راست افراطی دولت او روبرو شود. 


اخبار مرتبط
رویگردانی متحدان خلیج فارس از آمریکا برای تأمین مهمات
دوشنبه 1405/01/24 ساعت 12:24
رویگردانی متحدان خلیج فارس از آمریکا برای تأمین مهمات
وال‌استریت‌ژورنال گزارش داد کشورهای خلیج فارس پس از کمبود مهمات رهگیر در جریان عملیات وعده صادق 4، برای تأمین تجهیزات پدافندی به سمت تأمین‌کنندگان آسیایی و اروپایی متمایل شده‌اند.
لاوروف: طرح ترامپ باید برای فلسطینی‌ها قابل قبول باشد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 08:33
لاوروف: طرح ترامپ باید برای فلسطینی‌ها قابل قبول باشد
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در واکنش به توافق رسمی پایان جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی تأکید کرد که هدف هر توافقی باید پایان خونریزی و نجات جان غیرنظامیان باشد. او طرح 20 ماده‌ای ترامپ را «عملی‌ترین گزینه در شرایط فعلی» دانست اما گفت باید مورد پذیرش فلسطینی‌ها باشد.
ترامپ: توافق تاریخی میان حماس و اسرائیل امضا شد
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 08:29
ترامپ: توافق تاریخی میان حماس و اسرائیل امضا شد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، بامداد پنجشنبه اعلام کرد حماس و اسرائیل مرحله نخست طرح 20 بندی صلح پیشنهادی او را در شرم‌الشیخ امضا کرده‌اند؛ توافقی که بر اساس آن، آزادی اسرا و عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی از مناطق تعیین‌شده به‌زودی آغاز خواهد شد. ترامپ همچنین ادعا کرد : فکر می کنم ایران بخشی از روند صلح گسترده تر خواهد بود.
توافق بر سر مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 08:17
سخنگوی وزارت خارجه قطر اعلام کرد :
توافق بر سر مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه
سخنگوی وزارت خارجه قطر اعلام کرد میانجی‌ها بر سر مفاد و سازوکارهای اجرای مرحله نخست آتش‌بس در غزه به توافق رسیدند. این توافق زمینه‌ساز پایان جنگ، آزادی اسیران دو طرف و ارسال کمک‌های انسانی به غزه خواهد بود. جزئیات نهایی این توافق به‌زودی اعلام می‌شود.
حماس خواستار دریافت پیکرهای برادران السنوار شد
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 12:24
حماس خواستار دریافت پیکرهای برادران السنوار شد
گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که جنبش حماس در مذاکرات جاری در شرم‌الشیخ مصر خواهان آزادسازی و تحویل پیکرهای یحیی السنوار و برادرش محمد است که پس از بر عهده گرفتن رهبری حماس در نوار غزه به شهادت رسیدند.
حماس: اسیران اسرائیلی آزاد خواهند شد اما اقدامات متقابل لازم است
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 08:38
حماس: اسیران اسرائیلی آزاد خواهند شد اما اقدامات متقابل لازم است
حماس رویکرد سازنده‌ای در مذاکرات نشان داده است اما خواهان تضمین در رابطه با تحقق بندهای توافق پس از تکمیل اجرای مرحله اول طرح ترامپ است.
حماس ادعای «اسکای نیوز» را تکذیب کرد
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 22:30
حماس ادعای «اسکای نیوز» را تکذیب کرد
شبکه اسکای نیوز امروز به نقل از یک منبع فلسطینی مدعی شده بود که جنبش حماس با تسلیم سلاح خود موافقت کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
دیابت و نارسایی کلیه؛ سیاه‌دانه چه کمکی به بیماران می‌کند؟
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند