×
سیاسی
شناسه خبر : 249649
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 22:40
پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است

پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج است

رئیس‌جمهوری با تأکید بر اهمیت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی به‌عنوان یکی از اولویت‌های سیاست خارجی ایران، گفت: آمادگی کامل داریم تا همکاری‌های دوجانبه با ساحل عاج را در مسیر تحقق اهداف مشترک ارتقا دهیم.

نورنیوز - گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه «تاماکورا واتارا» سفیر جدید ساحل عاج در تهران، با تأکید بر اهمیت توسعه روابط با کشورهای آفریقایی به‌عنوان یکی از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: ایران آمادگی کامل دارد تا همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج را در مسیر تحقق اهداف مشترک ارتقا بخشد و انتظار می‌رود جنابعالی در این مأموریت خطیر با جدیت و پشتکار در جهت تحقق این اهداف گام بردارید.

رئیس‌جمهوری همچنین فعال‌سازی کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را اقدامی ضروری در تدوین سیاست‌ها و چارچوب‌های همکاری دانست و افزود: جمهوری اسلامی ایران در مسیر گسترش روابط با تمامی کشورها، همواره بر اصول اخلاقی، روابط انسانی، مسالمت، صلح، آرامش و امنیت جهانی تأکید داشته و امیدواریم حضور شما در ایران در دوره ماموریت، زمینه‌ساز تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌های مشترک میان دو کشور در عرصه‌های مختلف باشد.

سفیر جدید ساحل عاج نیز در این مراسم با ابلاغ سلام‌ها و درودهای رئیس‌جمهور کشورش به پزشکیان، اظهار کرد: اعتقاد داریم دیپلماسی باید در خدمت منافع متقابل و تقویت دوستی میان کشورها باشد و اینجانب با عزم راسخ به ایران آمده‌ام تا این مأموریت مهم را به انجام برسانم.

تاماکورا واتارا با اشاره به جایگاه برجسته جمهوری اسلامی ایران در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز ظرفیت‌های عظیم موجود در کشورمان، تأکید کرد: جمهوری ساحل عاج علاقه‌مند به توسعه هر چه بیشتر همکاری‌ها با ایران است و نقش و جایگاه ایران برای ما الهام‌بخش محسوب می‌شود. برنامه‌ریزی برای برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در دستور کار قرار دارد و آمادگی داریم در تمامی زمینه‌ها، به‌ویژه در بخش کشاورزی و زراعت، همکاری‌ها را تقویت کنیم.


اخبار مرتبط
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 15:21
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود
رئیس جمهور با اشاره به اینکه تمامی اقوام ایرانی تلاش می‌کنند، مشکلات را همراه با یکدیگر برطرف کنند، گفت: حضور کارآفرینان، تولیدکنندگان و فناوران در رویداد روز ملی روستا و عشایر، نمادی از ایران است، چرا که کشور ما با همه سلایق و قومیت‌های متنوع خود به همه ایرانیان تعلق دارد.
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی  حمایت می‌کنیم
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 19:57
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه 14 مهر 1404، در دیدار جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران، با تاکید بر لزوم وحدت و انسجام داخلی گفت: باور عمیق دارم که رمز موفقیت یک جامعه در وحدت و انسجام است و برای این باور و اعتقادم مبنای علمی هم دارم؛ باید بدانیم که این امر جز در سایه برقراری عدالت و انصاف نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد شد.
پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 18:02
پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد
رئیس‌جمهور، مدیریت تقاضای مواد مخدر و تشدید قوانین و اقدامات بازدارنده قاچاق و توزیع غیرقانونی مواد مخدر را مدلی موفق در کاهش مصرف و جرائم مرتبط با این پدیده در کشورهای مختلف عنوان کرد و گفت: مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیز اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس، بندی به اصلاحات قانون مبارزه با مواد مخدر بیافزایند که اجرای این ایده را تضمین کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
10 عرضه اولیه در بورس تا پایان سال
پرواز لامرد – کویت برقرار شد
تشکیل پرونده قضایی برای فائزه هاشمی
دولت انگلیس: ایران از جبهه پولیساریو حمایت نمی‌کند
حماس: رژیم اسرائیل به دنبال ناکام گذاشتن طرح ترامپ است
آغاز توزیع کارت آزمون وکالت 1404 از 12 آبان
آغاز سرشماری سراسری حیات‌وحش در کشور
حمله تروریستی به خودروی امنیتی در پاکستان با 6 کشته و 14 زخمی
پاکستان نقض آتش‌بس غزه را به شدت محکوم کرد
هشدار وزیر اقتصاد به بانک‌های ناتراز: آینده‌ای شبیه «آینده»!
بازگشت داوطلبانه زنان پلیس به مرکز 110 پس از حمله موشکی
علت غرق شدن ماهیگیران دیلمی چه بود؟
برنز ارزشمند آلما حسینی در رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری
ترامپ: فردا با «شی» دیدار می‌کنم
سایه اخراج بر سر مجیدی
پاکستان شکست مذاکرات با افغانستان را اعلام کرد
قدردانی دبیر شورای عالی امنیت ملی از شهردار تهران
میانگین سن افراد در ایران به 35 سال رسید
وخامت حال صابر کاظمی/ سطح هوشیاری در پایین ترین حد قراردارد
وزیر نفت: فعلاً خبری از گرانی بنزین نیست
نورنما | قهرمانان مصنوعی
«ریودوژانیرو» به منطقه جنگی تبدیل شد
لرزه‌خیزترین استان کشور در مهرماه کدام است؟
برخورداری از فیبر نوری نیازمند هزینه جدید مشترکان نیست
تحریم‌ها در حوزه دارو اثر دارد اما فعلا وضع‌ از گذشته بهتر است
آخرین وضعیت اصلاح ناترازی بانک‌ها
آغاز تخلیه نیم میلیون تن نهاده دامی در بندر امام خمینی
طلسم تکواندو شکست؛ زندی قهرمان جهان شد
مسئولان دستگاه‌ها برای مدیریت هزینه‌ها تلاش موثر داشته باشند
رضایت تنها 2.4 درصد کاربران از کیفیت اینترنت
رونمایی از قربانی پیوند سیاست و اقتصاد
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 7 آبان 1404 + جدول
به حرمت حرم رضوی، دو زندانی محکوم به قصاص از چوبه دار رهایی یافتند
پزشکیان: رقم اضافه‌کار پرستاران باید اصلاح شود
هوای مشهد در وضعیت قرمز
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 7 آبان 1404
حمله آمریکا به قایق‌ها جنایت جنگی است
بورس از 3 میلیون و 200 هزار هم عبور کرد
با حمایت هواداران، بهترین عملکرد را رقم می‌زنیم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 7 آبان 1404+ جدول
پتروشیمی آبادان به زودی به چرخه تولید بازمی‌گردد
آیا تهدیدات آتی ایران نظامی است؟
تاکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های استانی مرز ایران و افغانستان
دریا برای گردشگران مازندران ممنوع شد
شهادت خبرنگاری دیگر در نوار غزه
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
ایست قلبی در کودکان؛ علل شایع یا خطرناک؟
تامین سوخت زیردریایی‌های هسته‌ای کره از سوی آمریکا
انهدام تیم ترورستی جیش الظلم در شرق ایران + فیلم
زمان طلایی درمان سکته مغزی چه زمانیست؟
X
آگهی تبلیغاتی