×
سیاسی
شناسه خبر : 249609
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 17:14
عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است

عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است

محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در آیین تجلیل از مدال‌ آوران ورزش دانش آموزی با اشاره به همکاری‌های وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش گفت: من به تفاهم‌های همکاری میان فدراسیون‌های ورزشی و وزارت آموزش و پرورش خوشبین هستم. خوشبختانه تعامل خوبی بین فدراسیون‌ها و وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: اول رییس‌جمهور گفت: همه ارکان دولت، مهم‌ترین دغدغه خود را ارتقای شرایط و وضعیت نوجوانان و جوانان می‌دانند.

 محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در آیین تجلیل از مدال‌ آوران ورزش دانش آموزی با اشاره به همکاری‌های وزارت ورزش و جوانان و وزارت آموزش و پرورش گفت: من به تفاهم‌های همکاری میان فدراسیون‌های ورزشی و وزارت آموزش و پرورش خوشبین هستم. خوشبختانه تعامل خوبی بین فدراسیون‌ها و وزارت آموزش و پرورش ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه ما باید ورزش را در مدارس توسعه دهیم گفت: نباید ورزش در مدارس تنها محدود به زنگ ورزش شود. باید همه امکانات ورزشی در اختیار دانش آموزان خارج از ساعات مدرسه بوده و امکانات ورزشی در خدمت جوانان، نوجوانان و خانواده‌ها باشد.

عارف با تاکید بر اینکه سلامت نوجوانان از جمله دغدغه‌های ماست گفت: نگرانی‌های ما در خصوص سلامت جوانان و نوجوانان با توجه بیشتر باید حل شود. ارتقای وضعیت سلامت روح و جسم وجوانان و جوانان هدف ماست و یکی از روش‌های ارزان، مفید و موثر برای تامین سلامت نوجوانان ورزش است.

معاون اول رئیس جمهور خطاب به دانش آموزان ورزشکار گفت: قدر نوجوانی و تندرستی خود را بدانید. در این سن و سال هر تصمیمی که بگیرید می‌توانید به آن دست یابید به شرطی که حوصله و اراده کافی را داشته باشید.

معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: به همه شما اطمینان می‌دهیم که همه مسئولان در کشور و همه ارکان دولت، مهم‌ترین دغدغه خود را ارتقای شرایط و وضعیت نوجوانان و جوانان می‌دانند.

وی با بیان اینکه هر اتفاقی در ایران افتاد با محوریت جوانان بوده است گفت: ما جنگ تحمیلی را با حضور جوانان به پیش بردیم حتی در جنگ ۱۲ روزه اخیر جوانان و نوجوانان، نقشی بی بدیل در آرامش محله‌ها داشتند.

وی با تبریک کسب مدال‌های ورزشی توسط نوجوانان ایرانی به آنان گفت: امیدواریم این موفقیت‌ها و افتخارآفرینی‌ها ادامه‌دار باشد و در مراحل دیگر زندگی و افتخارآفرینی ورزشی باز هم خوش بدرخشید.

ورزش محور تغییر فضای تربیتی مدارس؛ همکاری فدراسیون‌ها برای استعدادیابی

وزیر آموزش و پرورش گفت: اگر بخواهیم تغییری در نظام تعلیم و تربیت ایجاد کنیم محور این تغییر توجه به ورزش است.

 علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در آیین تجلیل از مدال آوران ورزش دانش آموزی با بیان اینکه تیم ورزش دانش آموزی ایران برای اولین بار در المپیک دانش‌آموزی جهانی شرکت کرده بود؛ گفت: برای شرکت در این المپیاد ورزشی کمی مردد بودیم اما با حمایت وزارت ورزش و جوانان دلگرم شدیم. خوشبختانه دانش آموزان ورزشکار ما افتخارات بی‌نظیری داشتند و ۱۳۳ مدال کسب کردند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: ذات ورزش با همه فعالیت‌ها متفاوت است و ما می‌توانیم جنبه‌های تربیتی مختلفی با فعالیت ورزشی داشته باشیم. ما می‌توانیم ورزش را کانون امید و پویایی جامعه قرار دهیم.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم تغییری در نظام تعلیم و تربیت ایجاد کنیم محور این تغییر توجه به ورزش است گفت: خوشبختانه با حمایت‌های آقای دنیا مالی زیر ورزش و جوانان تمام فدراسیون‌های ورزشی به کمک ما آمدند. این همکاری هم می‌تواند موجب ایجاد زیرساخت‌های انسانی و شکوفایی استعدادیابی‌های ورزشی باشد و هم ورزش عمومی برای افزایش پویایی و نشاط در مدارس رونق بگیرد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: برنامه‌های مختلفی همچون میدان همدلی و میدان ورزشی را در مدارس خواهیم داشت که موجب افزایش توجه به ورزش در مدارس و در میان دانش آموزان خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم
واکنش طنز قالیباف به بنزین 9.99 دلاری در آمریکا
58 حمله هوایی عربستان به یمن در 24 ساعت
لبنان و اسرائیل دوباره پای میز مذاکره می‌روند
حکیم: عراق نمی‌تواند گذرگاه آغاز تهدید برای کشورهای همجوار باشد
راه‌اندازی کریدور سبز میان ایران و ارمنستان
خشونت شهرک‌نشینان به «تهدید استراتژیک» تبدیل شده است
گزارش عملکرد 2 ساله دولت پزشکیان منتشر شد
ادعای شکست روسیه در صورت حمله به لهستان!
رونالدو به جنجال هواداران التعاون واکنش نشان داد
خبر مهم برای معلمان غیردولتی
مس شهر بابک 1-1 نساجی مازندران/طلسم مس شهربابک نشکست، نوار بردهای نساجی قطع شد
منچستریونایتد 0-1 منچسترسیتی/ نمایش پراضطراب شیاطین سرخ
فیدان چه پیامی را به الجولانی رساند؟
جلسه هماهنگی استقلال و السد در بصره برگزار شد؛ آبی‌ها،آبی می‌پوشند
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ به دنبال حل و فصل جنگ هستیم
فاصله حرکت قطارهای خط 7 مترو کاهش یافت
هشدار مدیر مرکز رصد اجتماعی درباره فشار معیشتی و نارضایتی عمومی
کشتی گیر سنگین وزن ایرانی به کما رفت
گزارش تصویری | هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس
بارسلونا 4-2 لوانته/ دیکته پیروزی بارسا
عکس های منتخب ایران؛ یکشنبه 22شهریور 1405
تحریم و جنگ هم نتوانست تجارت ایران و دبی را متوقف کند
پزشکیان: با ولیعهد ابوظبی درباره آینده مشترک به تفاهم رسیدیم
حماس از مواضع بریکس درباره فلسطین استقبال کرد
علی برکه: توافق اسلو شکست خورد
شنیده شدن صدای انفجار در جنوب عربستان
ترکیب احتمالی تراکتور مقابل الشباب
ادعای تازه ترامپ درباره جنگ ایران؛ پایان جنگ نزدیک است؟
یمن: سقوط رهگیرهای عربستانی باعث خسارت به مسجد شده است
واللا: ایده حمله اسرائیل به دمشق در ارتش مطرح شده است
پیاتزا: هرگز بازی را رها نکردیم؛ به تیمم افتخار می‌کنم
اعلام موجودیت سومالی‌لند با آمادگی اعزام 2 هزار نیرو به غزه!
رده‌بندی نهایی والیبال قهرمانی آسیا اعلام شد
پیراهن دو تیم تراکتور و شباب الاهلی برای دیدار فردا در لیگ نخبگان آسیا + عکس
سردار رادان: بیرانوند سرباز است؛ باید به ملوان یا فجر برود
استیو بنن: ترکیه بزرگترین خطر برای آمریکا است
ابو ساهر، رهبر داعش در کرکوک دستگیر شد
سرمربی ژاپن: برای شکست ایران خیلی سخت جنگیدیم
ترکیب مس شهر بابک در بازی با نساجی مازندران
تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران در قالب بریکس
کانادا در مسیر اروپا؛ ایده عضویت وابسته در اتحادیه اروپا
کشف تاریخی در اهر؛ کتیبه 10 سطری اورارتویی به فهرست آثار ملی رفت
آمادگی ژاپن برای خمایت از کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا
کشف 41 ماینر غیرمجاز در خرمشهر؛ فعالیت استخراج رمزارز در 6 خانه متوقف شد
اعلام زمان بازگشایی کامل مرزهای ایران و عراق؛ کدام گذرگاه‌ها فعال شدند؟
جزئیات نجات معجزه‌آسای کودک 10 ساله در پارس‌آباد
فرودگاه ویلنیوس به‌دلیل تهدید پهپادی بسته شد
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
خبر خوش استقلال برای هواداران؛ سقر رایگان از شلمچه تا ورزشگاه بصره