×
اقتصادی
شناسه خبر : 249578
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 14:47
یک میلیون نفر در صف وام ازدواج و فرزند

یک میلیون نفر در صف وام ازدواج و فرزند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از صدور اخطار رسمی به 15 بانک بابت عقب‌ماندگی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری خبر داد.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ذبیح‌الله خدائیان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست خبری گزارشی جامع از اقدامات نظارتی و مقابله با فساد ارائه کرد و درباره نحوه اجرای قانون «جوانی جمعیت» گفت: قرارگاهی برای نظارت بر حسن اجرای این قانون در سازمان بازرسی تشکیل شده است.

وی افزود: در حوزه تسهیلات فرزندآوری و ازدواج، امسال به حدود 15 بانک که از برنامه عقب هستند، اخطار و گزارش هشداری صادر شده است. از ابتدای امسال تا 13 مهر، بانک‌ها 109 همت تسهیلات تکلیفی ازدواج به 325 هزار و 230 نفر پرداخت کرده‌اند؛ با این حال 474 هزار نفر هنوز در صف هستند و منابع در نظر گرفته‌شده توسط بانک مرکزی پاسخگوی این حجم تقاضا نیست.

به گفته رئیس سازمان بازرسی، در حوزه فرزندآوری نیز 24 همت تسهیلات به 265 هزار نفر پرداخت شده اما همچنان 536 هزار نفر در انتظار مانده‌اند. وی تأکید کرد: ترک فعل در اجرای این قانون جرم تلقی شده و برای مرتکبان، پرونده کیفری تشکیل می‌شود.

عقب‌ماندگی در تسهیلات مسکن

خدائیان با اشاره به عملکرد بانکی در حوزه مسکن گفت: بانک‌ها هنوز تکالیف قانونی خود را به‌طور کامل اجرا نکرده‌اند و در این زمینه عقب هستند.وی اذعان داشت مذاکراتی در جریان است اما وظایف بانک‌ها سنگین بوده و نیازمند پیگیری جدی‌تر است.

رئیس سازمان بازرسی تصریح کرد: منابع محدود ارزی باید صرف کالاهای اساسی شود. اختصاص ارز به کالاهای غیرضروری همچون گوشی‌های لوکس، تخلف است. وی اعلام کرد که با دعوت از مسئولان ثبت سفارش، توضیحات آنان دریافت شده و در صورت نبود توجیه مناسب، پرونده‌ها امسال به مرجع قضایی ارسال خواهد شد.

شناسایی و رفع گلوگاه‌های فساد

وی با اشاره به شناسایی 213 گلوگاه فساد گفت: تا امروز بیش از 50 مورد با همکاری دستگاه‌ها برطرف شده است. خدائیان از نمونه‌های رفع فساد به اقدامات شهرداری‌ها در کمیسیون ماده 100 و اصلاح قراردادهای مشارکتی اشاره کرد. به گفته او، رویکرد سازمان، ریشه‌کن کردن فساد پیش از برخورد با مفسدان است.

خدائیان با اشاره به وضعیت برنج گفت: برنج وارداتی با ارز ترجیحی باید با قیمت مصوب به مصرف‌کننده برسد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد در برخی فروشگاه‌ها با قیمت بالاتر و پشت فاکتور عرضه می‌شود. این پرونده به مرجع قضایی و سازمان تعزیرات ارجاع شده و به وزارت جهاد کشاورزی مأموریت داده شده تا هم نظارت جدی‌تر بر روند واردات و توزیع برنج داشته باشد و هم انحصار در واردات را حذف کند.

ورود به قراردادهای فوتبالی با دستمزد نجومی

رئیس سازمان بازرسی گفت: بر قراردادهای مربیان و بازیکنان خارجی با پرداخت‌های غیرمتعارف نظارت شده و تخلفات به مراجع ذی‌ربط اعلام شده است. او تأکید کرد که مدیران برنامه و واسطه‌های ورزشی تحت رصد هستند تا از رشد هزینه‌ها و فساد جلوگیری شود.

خدائیان از تشکیل پرونده نظارتی در سال 1403 برای نظام مهندسی خبر داد و افزود: مشکلاتی در همکاری سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها برای تکمیل اطلاعات سامانه یکپارچه خدمات وجود دارد که در حال پیگیری و اصلاح است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
غذا خوردن در تنهایی سلامت سالمندان را به خطر می‌اندازد
سیاه دانه و نقش آن در کاهش چربی خون
واکسن زونا ممکن است خطر زوال عقل را کاهش دهد
شایعه یا واقعیت؟ سیر خام ناشتا لاغر نمی‌کند
یک مربی تناسب اندام همیشه همراه شما!
سرماخوردگی را با آنتی‌بیوتیک درمان نکنید
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
X
آگهی تبلیغاتی