×
اقتصادی
شناسه خبر : 249561
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 12:50
شلیک تیر خلاص به فروشنده های بورسی

شلیک تیر خلاص به فروشنده های بورسی

معاملات امروز بازار سهام ایران با افزایش قابل توجه شاخص‌ها و تحرک نقدینگی حقیقی آغاز شد. شاخص کل بورس با رشد 45 هزار و 233 واحدی معادل 1.56 درصد به سطح 2 میلیون و 935 هزار و 931 واحد رسید و شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش 6 هزار و 258 واحدی معادل 0.76 درصد به رقم 834 هزار و 604 واحد رسید.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ معاملات امروز بازار سهام ایران با افزایش قابل توجه شاخص‌ها و تحرک نقدینگی حقیقی آغاز شد. شاخص کل بورس با رشد ۴۵ هزار و ۲۳۳ واحدی معادل ۱.۵۶ درصد به سطح ۲ میلیون و ۹۳۵ هزار و ۹۳۱ واحد رسید و شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش ۶ هزار و ۲۵۸ واحدی معادل ۰.۷۶ درصد به رقم ۸۳۴ هزار و ۶۰۴ واحد رسید.

فشار فروش ابتدایی و تسلط سریع خریداران

انتظار می‌رفت در شروع معاملات امروز، بازار با فشار فروش بیشتری نسبت به روزهای گذشته مواجه شود و این موضوع در دقایق ابتدایی مشاهده شد. شاخص کل در آغاز معاملات تنها رشد اندکی داشت و صف‌های فروش در برخی نمادها برتری نسبی پیدا کرده بودند.

اما خریداران توانستند ظرف چند دقیقه کنترل بازار را در دست گرفته و روند شاخص‌ها را صعودی کنند. با قدرت گرفتن خریداران، شاخص کل بیش از ۴۵ هزار واحد افزایش یافت و بازار مسیر رو به بالایی را در پیش گرفت. این تحرک سریع نقدینگی نشان‌دهنده اعتماد سرمایه‌گذاران به شرایط فعلی بازار و قدرت خرید فعالان است.

روند معاملات و ورود نقدینگی

حجم معاملات سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی تا ساعت ۱۰:۱۵ صبح به ۱۷.۸ میلیارد سهم رسید و ارزش معاملات به ۶ هزار و ۴۵۱ میلیارد تومان رسید. میانگین سرانه خرید هر کد حقیقی ۸۵.۹ میلیون تومان و سرانه فروش ۶۸.۲ میلیون تومان بود که نشان‌دهنده برتری محسوس قدرت خرید نسبت به فروش است. نسبت قدرت خریداران به فروشندگان ۱.۲۶ برآورد شد و ورود پول حقیقی به بازار سهام حدود ۵۸۸ میلیارد تومان ثبت شد.

در عین حال، صندوق‌های درآمد ثابت شاهد خروج سرمایه به میزان ۱,۱۱۰ میلیارد تومان بودند که حاکی از تمایل سرمایه‌گذاران برای جابجایی منابع به سمت بازار سهام و دارایی‌های پرریسک‌تر است.

وضعیت نمادها و صف‌های خرید و فروش

از ۷۷۳ نماد معامله شده در بازار سهام و صندوق‌ها، ۶۱۱ نماد مثبت و ۱۶۲ نماد منفی بودند. ارزش سفارش‌های خرید ۴,۱۶۳ میلیارد تومان و ارزش سفارش‌های فروش ۱,۶۳۲ میلیارد تومان گزارش شد. تعداد صف‌های خرید ۱۶۷ و صف‌های فروش ۵۸ نماد ثبت شد که نشان از برتری محسوس تقاضای خرید در بازار دارد.

این آمار نشان می‌دهد که در شروع معاملات، فشار فروش ابتدایی باعث تردید برخی فعالان بازار شد، اما ورود سریع نقدینگی و حمایت خریداران منجر به رشد پرشتاب شاخص‌ها شد. این اتفاق نشان‌دهنده نقش تعیین‌کننده سرمایه‌گذاران خرد در هدایت بازار و افزایش اعتماد فعالان به روند مثبت معاملات است.

قدرت نمایی خریداران

تحلیل روند نمادهای شاخص‌ساز و حجم معاملات نشان می‌دهد که اگر تقاضای خرید در ساعات آتی پایدار باقی بماند، شاخص کل می‌تواند رشد بیشتری را تجربه کند. با این حال، تداوم روند صعودی وابسته به تعادل میان قدرت خرید و فروش در دقایق بعدی معاملات است.

به طور کلی، آغاز معاملات امروز نمونه‌ای از توانایی خریداران در مقابله با فشار فروش و تسلط بر روند بازار بود. شاخص کل بورس در حال حاضر به مرز ۲ میلیون و ۹۴۰ هزار واحد نزدیک شده و این رشد اولیه می‌تواند نشانه‌ای از ادامه مسیر صعودی در طول روز باشد.


اقتصادنیوز
اخبار مرتبط
شاخص کل بورس جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 11:09
شاخص کل بورس جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت
دقایقی قبل شاخص کل بورس با رشد 49893.79 واحد جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت.
بورس کاهشی شد
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 15:51
بورس کاهشی شد
ارزش معاملات بالغ بر 16 هزار و 46 میلیارد تومان بود. سرانه خرید هر کد حقیقی در این روز 88.5 میلیون تومان و سرانه فروش 92 میلیون تومان گزارش شد.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 15 مهر 1404
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 14:47
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 15 مهر 1404
قیمت دلار در نخستین معاملات امروز با یک هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته، روی رقم 110 هزار و 500 تومان بازگشایی شد. این در حالی است که اسکناس آمریکایی دیروز در سطح 112 هزار و 100 تومان بسته شده بود. کارشناسان، افت امروز را نشانه‌ای از فاز اصلاحی کوتاه‌مدت در بازار ارز می‌دانند.
ادامه روند صعود بورس | شاخص کل از 2.8 میلیون واحد عبور کرد
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 10:26
ادامه روند صعود بورس | شاخص کل از 2.8 میلیون واحد عبور کرد
بازار سرمایه روز یکشنبه 13 مهر ماه را سبزپوش آغاز کرد به طوری که شاخص کل بورس تهران در یک ساعت اولیه معاملات با روندی صعودی بار دیگر به بیش از 2 میلیون و 852 هزار واحد رسید.
جهش شاخص کل بورس در ابتدای هفته
شنبه 1404/07/12 ساعت 11:50
جهش شاخص کل بورس در ابتدای هفته
ورود پول حقیقی به بازار سهام در نیمه نخست معاملات به بیش از 1 هزار و 17 میلیارد تومان رسیده است که یکی از بهترین رکوردهای ورود نقدینگی در ماه‌های اخیر محسوب می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
مطالبات گندم‌کاران هنوز پرداخت نشده است
شرایط ثبت‌نام و قیمت 5 خودروی وارداتی در طرح جدید فروش اعلام شد
جزئیات وام مسکن 400 میلیونی برای خانواده‌های دارای فرزند اعلام شد
تماس‌های فشرده رئیس پارلمان لبنان با مقامات آمریکایی فاش شد
پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو می‌کند
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین وابسته به توافق با ایران است
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم
دو بزنگاه کنونی دشمن در جنگ ترکیبی
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید
تداوم تنش آبی در پایتخت با وجود افزایش بارندگی‌ها؛ تهران همچنان در مرز تنش آبی
ابهام امنیتی ترامپ و راهبرد فرسایش ایران
زاینده رود تا سه ماه آینده جاری است
دو برداشت از توافق
کیفیت هوای اصفهان به مرز بحران رسید
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 16 خرداد 1405
کوبا؛ تایوانِ کارائیب؟
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ چه کسانی ویزا نگرفتند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 16 خرداد 1405 + جدول
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد آغاز شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 16 خرداد 1405 / اونس طلا سقوط کرد!
محیط زیست ایران، چشم به راه حکمرانی سبز
ترافیک سنگین صبحگاهی در محور هراز و 2 آزادراه اصلی
پاسخ تند وگزنده عراقچی به رئیس‌جمهور لبنان
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 16خرداد 1405 + جدول
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 16 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پاسخ قاطع به تجاوز جدید آمریکا؛ موشک‌های سپاه پایگاه‌های هوایی دشمن در منطقه را هدف گرفتند
چرا قهوه گران شد؟
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم