×
بین الملل
شناسه خبر : 249554
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 12:53
جنجال آمار ضد و نقیض نتانیاهو از تعداد اسیران اسرائیلی

جنجال آمار ضد و نقیض نتانیاهو از تعداد اسیران اسرائیلی

مصاحبه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با یک فعال رسانه‌ای آمریکایی در دومین سالگرد «عملیات طوفان الاقصی»، در ارتباط با تعداد اسیران اسرائیلی باقیمانده در غزه، بار دیگر در داخل اراضی اشغالی خبرساز شد.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از روزنامه اسرائیلی «معاریو»، همزمان با دومین سالگرد «عملیات طوفان الاقصی»، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بامداد امروز با «بن شاپیرو»، فعال رسانه‌ای محافظه‌کار آمریکایی مصاحبه کرد، اما بار دیگر با ارائه آمار غلط از شمار اسیران اسرائیلی در غزه خشم اسرائیلی‌ها را برانگیخت.

او در ابتدای گفت‌وگوی خود در این مصاحبه عملیات طوفان الاقصی را سخت‌ترین و وحشتناک‌ترین اتفاق در تاریخ رژیم صهیونیستی توصیف کرد و با اذعان بر اینکه حماس هنوز شکست نخورده است، گفت: اقداماتی برای انجام دادن باقی مانده است و ما همه توان خود را برای شکست حماس به کار خواهیم گرفت و اسیران را آزاد خواهیم کرد.

با این حال، اکنون که خانواده‌های اسرا در بحبوحه حملات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه نسبت به جان اسرا نگران و بیمناک بوده و خواستار توافق با حماس و پایان جنگ در مذاکرات «شرم‌الشیخ» بر اساس طرح «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هستند، نتانیاهو در تلاش برای نام بردن تعداد اسیران اسرائیلی که دقیقاً دو سال است در غزه هستند، بار دیگر دچار سردرگمی شد و در نهایت نتوانست عدد صحیح را ذکر کند. موضوعی که این روزنامه با انتقاد از نخست وزیر رژیم صهیونیستی آن را تکان‌دهنده‌ترین اتفاق امروز توصیف کرد.

او گفت: اسرائیل با آزادی ۴۰ اسیر در واقع ۴۶ نفر از آنها که ۲۰ نفرشان زنده بودند، قدرت و تعهد خود را برای آزادی آنها ثابت کرده است.

معاریو نوشت، نتانیاهو در طول مصاحبه دو بار اشتباه کرد و تعداد اسیران را غلط اعلام کرد در صورتی که تعداد صحیح ۴۸ نفر است.

دو هفته پیش، ترامپ نیز برخلاف آمار ارائه شده توسط مقامات صهیونیستی، ادعاهایی ضد و نقیضی در مورد اسرای کشته شده مطرح کرد و خشم خانواده‌های اسیران برانگیخت؛ به طوری‌که آنها بلافاصله برای برگزاری تظاهرات گسترده علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و تل‌آویو فراخوان دادند.

او گفت: ۳۲ کشته، شاید بیشتر، شاید ۳۸ نفر! و سپس اظهار کرد: نزدیک به ۴۰ اسیر در غزه کشته شده‌اند. او همچنین بار دیگر اظهارات خود در مورد اسرای زنده اسرائیلی را تکرار کرد و مدعی شد که کمتر از ۲۰ اسیر زنده در غزه وجود دارد.

معاریو نوشت: همانطور که مشخص است، ۴۸ اسیر در نوار غزه هستند و طبق برآوردهای اسرائیل، ۲۰ نفر زنده مانده‌اند. اما اگر ارزیابی ترامپ درست باشد، این بدان معناست که فقط ده اسیر زنده مانده‌اند.

روز گذشته (دوشنبه) نیز یک مقام سابق موساد در گفت‌وگوی با شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی منافع داخلی رژیم صهیونیستی را نسبت به اسیران اسرائیلی در غزه ارجح دانست و با اشاره به شکست ناپذیری حماس در غزه از نظر نظامی، تأکید کرد که اولویت اول این رژیم باید در مذاکرات جاری شکست سیاسی حماس باشد نه آزادی اسیران.


اخبار مرتبط
تحقیر نتانیاهو در پارلمان اسرائیل
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 15:10
تحقیر نتانیاهو در پارلمان اسرائیل
«میکی لوی»، نماینده کنست اسرائیل، در انتقاد از نخست‌وزیر این رژیم گفت که اقدامات وی موجب تأسیس کشور فلسطین و به رسمیت شناختن آن توسط 150 کشور شده است و حالا وقت بازگشت او به خانه است.
واکنش حماس به اظهارات «دونالد ترامپ» در مورد آزادی اسیران صهیونیست
پنج‌شنبه 1404/06/13 ساعت 10:45
واکنش حماس به اظهارات «دونالد ترامپ» در مورد آزادی اسیران صهیونیست
جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد و تاکید کرد که همچنان در انتظار پاسخ رژیم صهیونیستی به طرحی است که میانجی‌گران در تاریخ 18 اوت (28 مرداد) به این جنبش ارائه کردند و مورد موافقت حماس و گروه‌های فلسطینی قرار گرفت.
ابوعبیده: با ارسال غذا برای اسیران صهیونیست موافقیم اما با شرط
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 03:00
ابوعبیده: با ارسال غذا برای اسیران صهیونیست موافقیم اما با شرط
ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های القسام، اعلام کرد با هرگونه درخواست صلیب سرخ برای ارسال غذا و دارو به اسیران اسرائیلی در غزه «با نگاه مثبت» برخورد می‌شود، اما این اقدام مشروط به بازگشایی گذرگاه‌های انسانی و توقف بمباران‌ها در زمان تحویل کمک‌ها است.
نظرات

آخرین اخبار
بازگشایی محدود سینماها از جمعه
گسترش کم‌سابقه شبکه کالابرگ؛ بیش از 500 هزار فروشگاه به طرح پیوستند
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک و پهپاد به پایگاه های هوایی رژیم صهیونیستی
سرلشکر صفوی:آمریکایی‌ها قطعا شکست خواهند خورد
سخنگوی دولت: ایران با همدلی پابرجا می‌ماند
کنترل استرس؛ گام های طلایی در شرایط اضطرار
جفری ساکس: آمریکا و اسرائیل یاغی شده‌اند
مسئولیت امروز همه نیروهای ملی مراقبت از ایران است
هشدار سفیر ایران در قبرس
فعالیت 6 هزار بانوی داوطلب در عملیات امدادرسانی به آسیب‌دیدگان
هشدار ایران به فائو:جنگ افروزان مسیرهای غذایی کشورها را به خطر انداخته‌اند
چگونه ایران خار چشم دشمن شد؟
جنگ ایران ابعاد جهانی پیدا کرده است
رویترز: هدف‌گیری مدرسه دخترانه میناب، نتیجه استفاده آمریکا از اطلاعات قدیمی بود
این حماسه را روایت کنید
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور به‌طور کامل برقرار است
لهستان: به درخواست ترامپ هم نیرو به ایران اعزام نخواهیم کرد
حمله پهپادی به یک میدان نفتی در سعودی
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد