×
اجتماعی
شناسه خبر : 249543
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 11:42
اطلاعیه پیش ثبت‌نام دارندگان قبوض حج تمتع + لینک ثبت نام

اطلاعیه پیش ثبت‌نام دارندگان قبوض حج تمتع + لینک ثبت نام

سازمان حج و زیارت در اطلاعیه ای جزئیات روند پیش ثبت نام حج تمتع 1405 را اعلام کرد و گفت: پیش ثبت‌نام از دارندگان قبوض حج تمتع از ساعت 10 صبح روز یکشنبه 20 مهر آغاز می شود و تا زمان تکمیل ظرفیت اختصاص یافته به هر استان ادامه خواهد داشت.

نورنیوز - گروه اجتماعی:‌ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج وزیارت؛ متن کامل اطلاعیه این سازمان برای مرحله نخست نام نویسی به شرح زیر است:

با استعانت از خداوند متعال، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده سازمان حج و زیارت، مقرر است پیش ثبت‌نام از دارندگان قبوض حج تمتع (با شرایط زیر)، همزمان از ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ در سراسر کشور آغاز شود که تا زمان تکمیل ظرفیت اختصاص یافته به هر استان ادامه خواهد داشت.

الف- زمان‌بندی پیش ثبت‌نام بر اساس تاریخ ودیعه گذاری:

  • همۀ دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا ۱۳۸۶/۰۶/۳۱ از ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
  • دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا  ۱۳۸۶/۰۸/۳۰ از ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۱۴۰۴/۰۷/۲۳
  • دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا ۱۳۸۶/۰۹/۳۰ از ساعت ۱۰صبح یکشنبه ۱۴۰۴/۰۷/۲۶

مهم: این افراد لازم است قبل از نام‌نویسی با مراجعه به سامانه حج من، به نشانی my.haj.ir نسبت به تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خویش اقدام کنند.

توجه: درصورت عدم مراجعه هر یک از اولویت‌های اعلام شده، تا تکمیل ظرفیت اختصاص یافته به هر استان، برای ظرفیت‌های باقیمانده، از دارندگان اولویت‌های بعدی دعوت خواهد شد.

ب- نحوه انجام پیش ثبت‌نام:

واجدان شرایط تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵ که در «بند الف» این اطلاعیه ذکر شده، ضروری است ابتدا با مراجعه به سامانه حج من به نشانی my.haj.ir نسبت به تکمیل و به‌روز‌رسانی اطلاعات فردی و حساب بانکی خود اقدام کرده؛ سپس با مراجعه به بخش «حج تمتع» و انتخاب گزینه «پیش ثبت‌نام»، با مطالعه ضوابط پزشکی حج و تأیید مندرجات، در انتها با واریز مبلغ تعیین شده، نسبت به انجام پیش ثبت‌نام اقدام کنند.

ج- مبلغ واریزی (علی الحساب):

در این مرحله همۀ واجدان شرایط تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۵، می‌بایست مبلغ ۲/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال معادل دویست میلیون تومان (با احتساب مبلغ قبض ثبت نام اولیه و سود متعلقه به آن) را از طریق درگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت به عنوان علی‌الحساب پرداخت کنند.

بدیهی است باقیمانده هزینه سفر (بر مبنای هزینه‌های ارزی و ریالی) متعاقباً هنگام ثبت‌نام قطعی افراد در کاروان‌ها محاسبه و دریافت خواهد شد.

نکته: با توجه به اینکه تعداد اندکی از متقاضیان اعزام به حج تمتع ۱۳۹۹ که در کاروان‌های مربوط به آن سال نام نویسی کرده و برغم واریز وجوه مربوطه موفق به تشرف نشده و تاکنون انصراف نداده‌اند؛ برای آخرین بار از آنان برای تشرف به حج دعوت می‌شود. این دسته از متقاضیان نیازی به انجام پیش ثبت‌نام ندارند و همزمان با اعلام تاریخ ثبت‌نام قطعی، بصورت مستقیم امکان نام‌نویسی در کاروان‌ها را خواهند داشت.

د- نکات قابل توجه:

قطعی شدن پیش ثبت‌نام منوط به پرداخت مبلغ تعیین شده در بند «ج» این اطلاعیه است.

پس از اعلام تاریخ ثبت نام قطعی و انتشار لیست کاروان‌ها، افرادی امکان ثبت‌نام قطعی در گروه‌های اعزامی به حج سال ۱۴۰۵ را خواهند داشت که اقدام به پیش ثبت‌نام کرده باشند (به استثناء ثبت نامی‌های حج سال ۱۳۹۹).

اولویت انتخاب کاروان و ثبت نام قطعی با افرادی است که در ۱۰ روز اول، مبادرت به انجام پیش ثبت‌نام کنند؛ ضروری است متقاضیانی که قصد تشرف با یکدیگر را دارند (اعم از زن و شوهر، بستگان و دوستان)، این مهم را از هم اکنون مدنظر قرار داده و طوری برنامه‌ریزی کنند که همزمان در پیش ثبت‌نام شرکت کرده و وجه اعلامی را واریز کنند.

همۀ وجوه مربوط به هر فرد می‌بایست از طریق کارت بانکی شخصی (منطبق با کد ملی) پرداخت شود.

ضروری است همۀ متقاضیان شماره شبای حساب بانکی خود را در سامانه ثبت کنند؛ مسئولیت صحت شماره اعلام شده و همچنین عدم مسدودی آن بر عهده ثبت‌نام کننده است.

انتخاب و ثبت‌نام در کاروان‌هایی امکان پذیر خواهد بود که با اطلاعات بروزشده فرد متقاضی در سامانه my.haj.ir شامل: استان، شهرستان محل اعزام و دیگر اطلاعات درج شده، مطابقت داشته باشد.

چنانچه متقاضی پس از اعلام سازمان حج و زیارت مبنی بر مراجعه برای انتخاب کاروان در مرحله ثبت نام قطعی، اقدام کنند؛ منصرف از سفر شناخته شده و وجوه واریزی به حساب ایشان، مسترد می‌شود.

با توجه به برنامه پیش بینی شده، عملیات حج تمتع سال ۱۴۰۵، از اوایل ماه ذی‌القعده (دهه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) آغاز و تا پایان ماه ذی الحجه و اوایل ماه محرم ۱۴۴۸ (اواخر خرداد ماه ۱۴۰۵) ادامه خواهد داشت.

متقاضیان تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۵ می‌بایست دارای گذرنامه با حداقل اعتبار تا تاریخ ۱۴۰۵/۰۸/۳۰ باشند.

زمان نام‌نویسی قطعی و انتشار لیست کاروان‌ها از طریق پایگاه خبری سازمان حج و زیارت به نشانی (www.haj.ir) و کانال رسمی در پیام رسان بله به نشانی http://ble.ir/haj_ir_iran۱۴۰۵ متعاقبا اعلام خواهد شد.


اخبار مرتبط
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 10:17
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
معاون سازمان حج و زیارت اعلام کرد: تاکنون 17 هزار نفر برای حج تمتع سال آینده پیش‌ثبت‌نام کرده‌اند که 55 درصد آن‌ها بانوان و 45 درصد آقایان هستند. پیش‌ثبت‌نام برای دارندگان اسناد حج تا پایان آذر 86 ادامه دارد.
مهلت ثبت‌نام عمره دانشجویی تمدید شد + لینک سایت
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 22:03
مهلت ثبت‌نام عمره دانشجویی تمدید شد + لینک سایت
ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان از تمدید زمان ثبت نام عمره دانشگاهیان خبر داد و گفت: بیست و یکمین دوره ثبت‌نام از روز 13 مهرماه آغاز شده است و تا امروز، تعداد 88 هزار و 596 نفر در سامانه لبیک ثبت‌نام خود را نهایی کرده‌اند.
پیش ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز +فیلم
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 15:17
پیش ثبت‌نام حج تمتع 1405 از امروز +فیلم
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از آغاز پیش ثبت‌نام حج تمتع 1405 خبرداد و گفت: 10 روز نخست پیش ثبت‌نام، اهمیت دارد و متقاضیانی که در قطعی کردن نام‌نویسی سرعت داشته باشند، در اولویت انتخاب کاروان قرار می‌گیرند.
مهلت ثبت‌نام عمره دانشگاهیان فردا به پایان می‌رسد
شنبه 1404/07/19 ساعت 14:47
مهلت ثبت‌نام عمره دانشگاهیان فردا به پایان می‌رسد
مهلت ثبت‌نام برای شرکت در بیست و یکمین دوره عمره دانشگاهیان فردا یک شنبه 20 مهرماه به پایان می‌رسد.
پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از هفته دیگر آغاز می‌شود
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 15:30
پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از هفته دیگر آغاز می‌شود
پیش‌ثبت‌نام از متقاضیان حج تمتع 1405 از بیستم مهرماه آغاز می‌شود و دارندگان اسناد اولویت دار مقطع زمانی تا 31 شهریور 1386 می‌توانند در نخستین مرحله پیش ثبت نام خود را انجام دهند.
سهمیه حج عمرهٔ دانشجویی 2 برابر شد +زمان ثبت نام
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 14:01
سهمیه حج عمرهٔ دانشجویی 2 برابر شد +زمان ثبت نام
پس از تجربه اعزام 4 هزار نفر در سال گذشته، حالا ثبت‌نام عمره دانشگاهیان با دو برابر ظرفیت از هفته آینده شروع می‌شود و قرار است 8 هزار دانشجو طی دو ماه راهی خانه خدا شوند.
آغاز دومین دور عملیات عمره و اعزام بیش از 7 هزار عمره‌گذار
دوشنبه 1404/06/17 ساعت 13:20
آغاز دومین دور عملیات عمره و اعزام بیش از 7 هزار عمره‌گذار
شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) از یکم تا 15 شهریور بیش از 7 هزار زائر را از هفت فرودگاه کشور به مقصد مدینه منوره و جده اعزام کرد. بیشترین پروازها از فرودگاه امام خمینی با 16 پرواز و انتقال بیش از 3 هزار زائر انجام شده است.
نظرات

آخرین اخبار
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود