×
سیاسی
شناسه خبر : 249452
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 19:57
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی  حمایت می‌کنیم

پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه 14 مهر 1404، در دیدار جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران، با تاکید بر لزوم وحدت و انسجام داخلی گفت: باور عمیق دارم که رمز موفقیت یک جامعه در وحدت و انسجام است و برای این باور و اعتقادم مبنای علمی هم دارم؛ باید بدانیم که این امر جز در سایه برقراری عدالت و انصاف نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور با تشریح برخی اقدامات و سیاست‌های اصلاحی دولت در عرصه اقتصاد گفت: از همراهی و کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی استقبال و حمایت می‌کنیم.

مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴، در دیدار جمعی از اعضای اتاق بازرگانی ایران، با تاکید بر لزوم وحدت و انسجام داخلی گفت: باور عمیق دارم که رمز موفقیت یک جامعه در وحدت و انسجام است و برای این باور و اعتقادم مبنای علمی هم دارم؛ باید بدانیم که این امر جز در سایه برقراری عدالت و انصاف نسبت به یکدیگر ایجاد نخواهد شد.

رئیس جمهور بر اهمیت عدالت و انصاف تأکید کرد و اظهار داشت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که بر اساس آن، آنچه برای خود نمی‌خواهیم حتی برای ضدانقلاب هم نپسندیم. نباید عده‌ای را به صورت ویژه نگاه کنیم و دیگران را به گونه‌ای دیگر ببینیم؛ اگر بر مبنای انصاف و عدالت عمل کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را شکست دهد و تمام مشکلات در این بستر حل خواهد شد.

رئیس جمهور به مشکلات مطرح شده از سوی اعضای اتاق بازرگانی در حوزه گمرک و صادرات و واردات اشاره و تصریح کرد: تصمیم بر این شده است که وزیر اقتصاد فرماندهی اصلاحات در گمرک و بنادر را بر عهده بگیرد و با استفاده از تجارب موفق سایر کشورها، مسیر اصلاح فرآیندهای گمرکی و فعالیت بنادر را پیش ببرد.

پزشکیان روابط اقتصادی ایران با اتحادیه‌های منطقه‌ای و کشورهای همسایه را خوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ارتباطات خوبی با کشورهای منطقه و نیز منطقه اورآسیا، اعضای بریکس و سازمان شانگهای داریم و آنها هم برای همکاری اعلام تمایل کرده‌اند، فقط باید روش‌های همکاری را معین کنیم. دولت این آمادگی را دارد که در سفر مسئولان به کشورهای دیگر، نمایندگانی را از اتاق بازرگانی به همراه ببرد تا آنها بتوانند اهداف اتاق بازرگانی را در این سفرها دنبال کنند.

رئیس جمهور با انتقاد از صدور مجوزهای تولیدی و صنعتی بدون توجه به برنامه‌های بلندمدت و کلان، اظهار داشت: اقتصاد در ۴ قسمت تعریف می‌شود؛ چه تولید کنیم، چه مقدار تولید کنیم، با چه کیفیتی تولید کنیم و کجا بفروشیم. در شهرک‌های صنعتی هم این آشفتگی را می‌بینیم؛ معلوم نیست هر شهرک صنعتی چه اهدافی را دنبال می‌کند در حالی که در همه کشورها هر شهرک صنعتی رسالت و هدفی را برای خود تعیین کرده و آن را دنبال می‌کند.

پزشکیان از برخی تخصیص‌های ارزی انتقاد و خاطرنشان کرد: عده‌ای با ارتباط و رابطه‌بازی ارز دریافت می‌کنند، در حالی که بسیاری از تولیدکنندگان واقعی نتوانسته‌اند ارز بگیرند و این روش‌ها به خصوص در شرایط فعلی درست نیست؛ ما از همکاری و کمک بخش خصوصی برای اصلاحات در این زمینه استقبال و حمایت می‌کنیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر عزم سران قوا برای حل مشکلات اقتصادی کشور، تأکید کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بالاترین سطح هماهنگی میان سران قوا وجود دارد و هر سه قوه فعالانه به دنبال حل مشکلات بخش تولید و اقتصاد کشور هستند. دولت مصمم است اصلاحات در زمینه ارتقای کارآمدی را ادامه دهد، هر چند که برخی از بنگاه‌ها به دنبال اعمال فشار علیه این اصلاحات هستند.

پزشکیان با اشاره به تلاش دولت برای ایجاد ثبات اقتصادی گفت: در برابر مشکلات اقتصادی نباید حرف از رفتن بزنیم، ما خواهیم ماند، خواهیم ایستاد و در برابر کسانی که می‌خواهند جلوی ما را بگیرند، ایستادگی می‌کنیم.

رئیس جمهور در واکنش به سخنان یکی از اعضای اتاق بازرگانی درباره کمبود گازوئیل در کشور، گفت: بخش خصوصی کمک کند که بتوانیم حوزه انرژی، به خصوص وضعیت گازوئیل را مدیریت کنیم، بسیاری از افراد که سهمیه گازوئیل دارند، کامیون‌ها و یا تراکتورهای خود را مورد استفاده قرار نمی‌دهند و فقط سهمیه‌اش را دریافت و آن را می‌فروشند. این روش‌ها باید اصلاح شود و سهمیه به افرادی تعلق گیرد که آن را مصرف می‌کنند.

پیش از سخنان رئیس جمهور، صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی طی سخنانی خواستار تجدیدنظر در سیاست‌های پولی و مالی کشور شد و اظهار داشت: هم‌اکنون سرمایه‌های بزرگی در خارج از کشور وجود دارد که می‌توان با اصلاحات پولی و مالی آنها را وارد اقتصاد کشور کرد.

رئیس اتاق بازرگانی همچنین با استقبال از تشکیل بازار دوم مبادلات ارزی خواستار اجرای سیاست تک‌نرخی کردن ارز، با شیب ملایم شد و تصریح کرد: اتاق بازرگانی خواستار رفع بلاتکلیفی بنگاه‌های اقتصادی است و از کوچک‌سازی دولت حمایت می‌کند.

حسن‌زاده از برخی رسانه‌ها به خاطر بزرگ‌نمایی آثار اجرای مکانیسم ماشه در کشور انتقاد کرد.

در این جلسه همچنین وزرای صنعت، معدن و تجارت و امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن اعلام حمایت از بخش خصوصی، به تشریح برنامه‌های حمایتی خود در این زمینه پرداختند.

تعدادی از اعضای اتاق بازرگانی نیز در این جلسه به بیان برخی مشکلات و مسائل حوزه‌های مرتبط با فعالیت خود پرداختند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاخ سفید: مذاکرات فنی درباره غزه بسیار حساس است
فرانسه از پیشرفت در توافق تبادل زندانیان با ایران خبر داد
تماس تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران
حماس: شهادت‌های فعالان صمود سند جدیدی از وحشیگری اشغالگران است
اولین اظهارنظر گرتا تونبرگ پس از بازگشت از اسرائیل
حمله خمپاره‌ای القسام به محل تجمع نظامیان اسرائیلی در شهر غزه
آمریکا میزبان گران‎‌ترین جام‌جهانی تاریخ
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 14 مهر 1404
لوپن خواستار انحلال پارلمان فرانسه شد
3 حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شرق لبنان
بیرانوند رکورد ایران را شکست
بیانیه مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا درباره ایران
قالیباف: نبرد جهان اسلام با رژیم صهیونی ایدئولوژیکی است
پزشکیان: از کمک بخش خصوصی برای اصلاحات اقتصادی حمایت می‌کنیم
فرزین: عرضه ارز با نرخ توافقی افزایش می یابد
گفت‌وگوهای غیرمستقیم حماس و رژیم اسرائیل در مصر آغاز شد
دیدار سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان همکاری اسلامی با عراقچی
نبی : تیم ملی با خیال راحت در جام جهانی شرکت می‌کند
کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد
کشت خشخاش طبق قانون مطلقاً ممنوع است
عراقچی: پیگیر صدور روادید نمایندگان ایران برای قرعه‌کشی جام جهانی هستیم
وقوع زلزله 5 ریشتری در قرقیزستان و روسیه
لغو پروازهای هواپیمایی ایتالیا به تل‌آویو تا ابتدای 2026
پزشکیان: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گیرد
ایران به رأی دادگاه انگلیس در پرونده کرسنت اعتراض کرد
واکنش عراقچی به پول پاشی رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
محل بازی سپاهان و آخال مشخص شد
افشاگری بزرگ؛ استرالیا در زنجیره تسلیحاتی تل‌آویو
پیام پزشکیان به کاروان ورزشی ایران در رقابت‌های همبستگی کشورهای اسلامی
ریچارد نفیو: مکانیسم ماشه روی کاغذ است/چین و روسیه اسنپ بک را بی اثر میکنند
سریال «خانه عروسک‌ها» با 22 گوینده دوبله شد
بارش و دمای کشور تا پایان آبان چگونه خواهد بود؟
ابقای شهردار اهواز
ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد
چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی مشروع است
پرونده دختر گمشده در شیراز منجر به صدور قرار نهایی شد
عارف: استفاده از فناوری‌های نوین برای حل ناترازی‌ها ضرورت دارد
«مارین لوپن» انحلال مجلس ملی فرانسه را خواستار شد
مادران دارای 3 فرزند، با 20 سال سابقه بازنشست می‌شوند
پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1405 از هفته دیگر آغاز می‌شود
برندگان نوبل پزشکی 2025 معرفی شدند + جزییات
یک تبعه فرانسوی-آلمانی از اتهام جاسوسی در جنگ 12 روزه، تبرئه شد
هیات منصفه دادگاه مطبوعات بار دیگر «مصطفی کواکبیان» را مجرم شناخت
کالاس بار دیگر بر تداوم دیپلماسی هسته‌ای با ایران تاکید کرد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی معرفی شد
کشف ذخایر جدید گاز و نفت در کشور
فعال محیط زیست سوئدی توسط صهیونیست ها شکنجه شد
قیمت دلار امروز دوشنبه 14 مهر 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(94) « بیستون»
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 13 مهر + جدول
X
آگهی تبلیغاتی