×
بین الملل
شناسه خبر : 249411
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 21:31
حماس: شهادت‌های فعالان صمود سند جدیدی از وحشیگری اشغالگران است

حماس: شهادت‌های فعالان صمود سند جدیدی از وحشیگری اشغالگران است

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهادت‌های وحشتناک فعالان ناوگان جهانی پایداری درباره رفتار غیرانسانی اشغالگران فاشیست صهیونیستی با آنها از جمله توهین، سوءاستفاده و محرومیت از اساسی‌ترین حقوق انسانی، در طول و پس از ربایش در آب‌های بین‌المللی، سند جدیدی از سطح وحشیگری اشغالگران و افشای آشکار نقض مکرر حقوق بشر و نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط آنهاست.

نورنیوز-گروه بین الملل:حماس اعلام کرد: شهادت‌های وحشتناک فعالان ناوگان جهانی پایداری درباره رفتار غیرانسانی اشغالگران فاشیست صهیونیستی با آنها، سند جدیدی از سطح وحشیگری اشغالگران است.

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: شهادت‌های وحشتناک فعالان ناوگان جهانی پایداری درباره رفتار غیرانسانی اشغالگران فاشیست صهیونیستی با آنها از جمله توهین، سوءاستفاده و محرومیت از اساسی‌ترین حقوق انسانی، در طول و پس از ربایش در آب‌های بین‌المللی، سند جدیدی از سطح وحشیگری اشغالگران و افشای آشکار نقض مکرر حقوق بشر و نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط آنهاست.

طبق گزارش خبرگزاری شهاب، در این بیانیه آمده است: ما از همه کشورهای مربوطه و سازمان‌های حقوق بشری و بشردوستانه می‌خواهیم که این شهادت‌های هولناک را مستند کرده و در دفاع از ارزش‌های انسانی، حمایت از عدالت آرمان فلسطین و برای مردم پایدارمان که تا این لحظه همچنان در معرض محاصره، گرسنگی و نسل‌کشی مداوم هستند، اقدامات فوری را برای پیگرد قانونی اشغالگران و رهبران آنها در دادگاه کیفری بین‌المللی و دادگاه‌های ملی ذیصلاح انجام دهند.

پیش از این هاآرتص با استناد به اسنادی نوشت: تعداد زیادی از فعالان ناوگان پایداری به قضات گفتند که مورد خشونت و توهین توسط پلیس قرار گرفته‌اند و پلیس اسرائیل از دادن آب به آنها خودداری کرده است.

این روزنامه نوشت: بیشتر فعالان حاضر در ناوگان پایداری به قضات اسرائیلی گفتند که از حق مشاوره با وکیل محروم شده‌اند. یکی از فعالان ناوگان پایداری به قضات اسرائیلی گفت که در معرض آزار و دشنام قرار گرفته و حجابش به زور از سرش برداشته شده است. دیگران از محدودیت‌های اعمال شده بر اعمال مذهبی خود صحبت کردند فعال دیگری گفت که آنها در هوای گرم، بدون آب و در شرایط نامناسب رها و از خوابیدن محروم شدند.

پیشتر نیز گروه حقوقی «عدالت» رژیم صهیونیستی اعلام کرد پلیس و نیروهای صهیونیستی در بندر اشدود، به دستور وزیر امنیت داخلی رژیم، ۳۳۱ فعال «ناوگان پایداری جهانی»(ناوگانی که برای شکستن محاصره غزه و کمک به مردم غزه به سمت سواحل غزه حرکت کرده بود) را با دست‌بندهای پلاستیکی مجبور به زانو زدن بیش از پنج ساعت، فیلم‌برداری و نمایش عمومی برای تحقیر کرده‌اند.

مرکز حقوق بشری عدالت اعلام کرد: شرایط بازداشت فعالان ناوگان پایداری شامل دستبند زدن برای ساعت‌های طولانی، خوابیدن در اتاق‌های شلوغ، ضرب و شتم و تحقیر بود. فعالان بازداشت شده از دسترسی به درمان پزشکی و داروهای حیاتی محروم شدند و با کمبود غذا و آب مواجه شدند.


نظرات

آخرین اخبار
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به 6 شهر
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران
اعلام تمهیدات ترافیکی مراسم تشییع پیکر شهید تنگسیری در میدان انقلاب
نور‌ویدئو| هذیان گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
قالیباف: نتیجه سیاست‌های آمریکا حذف وعده‌های غذایی مردمش است
ترامپ تصویر رهبری آمریکا را تضعیف کرده است
دستیابی قلعه‌نویی به رکورد 40 پیروزی
تقلای نتانیاهو برای تفکیک آتش بس احتمالی با ایران از پرونده حزب الله لبنان
نحوه فعالیت ادارات استان تهران از شنبه هفته آینده اعلام شد
اروپا در تله تناقض؛ ادامه بازی دوگانه در میدان لبنان
دستگیری 7 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر و بابلسر
یک منبع آگاه: بندر فجیره هدف قرار خواهد گرفت
حزب‌الله: اتهام‌زنی حکومت آل خلیفه به مقاومت بی‌اساس است
احتمال پایان جنگ بدون باز شدن تنگه هرمز
حمله سایبری به شرکت نفتی «الصافی» سعودی
اعلام جزئیات درگیری نبرد تن به تن حزب الله با ارتش اسرائیل
ناراحتی بن‌سلمان از ترامپ
تحویل «رضا پهلوی» را در شروط پایان جنگ بگنجانید
انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات جنگی در خوزستان
اسپانیا قانون اعدام اسرای فلسطینی را گامی به سوی آپارتاید خواند
فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد
گسترش سریع سویه‌ای از کووید-19 در آمریکا