×
اقتصادی
شناسه خبر : 249248
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/14 ساعت 05:00
آغاز فرآیند پرداخت خسارت‌های  نوسان برق از  یک ماه آینده

آغاز فرآیند پرداخت خسارت‌های نوسان برق از یک ماه آینده

مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق برق(توانیر) از تداوم اجرای طرح بیمه خسارات ناشی از نوسانات و حوادث برق برای مشترکان خانگی و تجاری خبر داد .

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق برق(توانیر) از تداوم اجرای طرح بیمه خسارات ناشی از نوسانات و حوادث برق برای مشترکان خانگی و تجاری خبر داد و گفت: در سال گذشته بیش از ۹۰ درصد خسارات مشترکان خانگی ناشی از نوسانات برق از محل این بیمه‌نامه جبران شد.

 عبدالامیر یاقوتی با اشاره به حمایت از حقوق مشترکان و استمرار این خدمت اجتماعی ادامه داد: در سال ۱۴۰۴ نیز طبق روال گذشته، مبلغ بیمه درج‌شده در قبوض برق مشترکان بدون تغییر باقی مانده است؛ به‌طوری‌که برای مشترکان خانگی ماهانه ۳۰۰ تومان و برای مشترکان تجاری ۳ هزار تومان منظور می‌شود.

وی افزود: مبالغ دریافتی پس از وصول، در اختیار شرکت بیمه‌گری قرار می‌گیرد که در فرآیند مناقصه برنده شده است تا خسارات ناشی از آتش‌سوزی‌های مرتبط با برق را جبران کند.

این مقام توانیر خاطرنشان کرد: بر همین اساس، در سال جاری شرکت بیمه آرمان به‌عنوان بیمه‌گر جدید انتخاب شده که پیش‌تر نیز در سال ۱۴۰۰ با توانیر همکاری داشته است.

یاقوتی با اشاره به روند مکانیزه رسیدگی به پرونده‌های خسارت افزود: مشترکان زیان‌دیده می‌توانند با مراجعه به سامانه بیمه توانیر به نشانی bime.tavanir.gov.ir اطلاعات خود را ثبت و مدارک لازم را بارگذاری کنند.

وی گفت: این اطلاعات به‌صورت الکترونیکی در اختیار شرکت بیمه‌گر قرار می‌گیرد و پس از ارزیابی فنی و تأیید خسارت، مبلغ مربوطه به حساب مشترک واریز می‌شود.

مدیرکل دفتر مدیریت انرژی و برنامه‌ریزی امور مشتریان توانیر خاطرنشان کرد: فرآیند پرداخت خسارت‌های سال جاری از حدود یک ماه آینده آغاز خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان دی‌ماه، همه پرونده‌های معوق از ابتدای سال جاری تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: پرونده‌های مربوط به سال ۱۴۰۳ که با بیمه دانا در حال رسیدگی است نیز تقریباً به مراحل پایانی رسیده و تنها تعداد محدودی از آن‌ها به‌دلیل نقص مدارک در حال تکمیل است.

یاقوتی ضمن قدردانی از همکاری شرکت‌های بیمه‌گر در اجرای این طرح، بر استمرار حمایت توانیر از حقوق مشترکان و تسهیل فرآیند رسیدگی به خسارات ناشی از حوادث برق تأکید کرد.


اخبار مرتبط
هیچ محدودیتی در شبکه برق تهران وجود ندارد
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 12:38
هیچ محدودیتی در شبکه برق تهران وجود ندارد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با تأکید بر پایداری شبکه برق پایتخت گفته است که در حال حاضر هیچ‌گونه محدودیتی در سطح شهر تهران وجود ندارد و بنابراین ارسال پیامک‌هایی با مضمون اعمال خاموشی در دستور کار این شرکت نیست.
ادارات دولتی باید 40 درصد نیاز برق خود را از تجدیدپذیرها تامین کنند
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 14:24
ادارات دولتی باید 40 درصد نیاز برق خود را از تجدیدپذیرها تامین کنند
رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران (ساتبا)‌ گفت: مطابق آنچه به‌تازگی در شورای عالی انرژی به تصویب رسیده، سهم ادارات دولتی از تامین برق از طریق تجدیدپذیرها، از 20 درصد به 40 درصد افزایش یافته است.
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 17:50
خبر خوش وزیر نیرو درباره برق
وزیر نیرو با اشاره به رشد مستمر ظرفیت تولید برق در کشور اعلام کرد: با بهره‌برداری از نیروگاه‌های جدید به‌ویژه واحدهای خورشیدی، کمبود برق در آینده نزدیک برطرف خواهد شد. وی همچنین صرفه‌جویی مشترکان و برخورد با پرمصرف‌ها را از راهکارهای مهم در مدیریت پایدار انرژی دانست.
مشترکان پرمصرف تهرانی با قبض های میلیونی نقره داغ می شوند
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 15:09
مشترکان پرمصرف تهرانی با قبض های میلیونی نقره داغ می شوند
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: مشترکانی که زیر الگو مصرف برق دارند به طور میانگین قبض ماهانه حدود 50 هزارتومان دریافت کرده‌اند و برای پرمصرف‌ها و مشترکانی که 2 برابر الگو مصرف برق دارند قبض‌های میلیونی صادر می‌شود.
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
یکشنبه 1404/05/19 ساعت 19:44
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
مدیرعامل شرکت توانیر اعلام کرد که افزایش بی‌سابقه دمای هوا در هفته‌های اخیر باعث شد زمان قطعی برق در برخی مناطق کشور تا چهار ساعت افزایش یابد.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز جشنواره فیلم فجر از پردیس ملت با یک انیمیشن
تحلیلگران: اختلال در عرضه نفت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا بعید است
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم
کدام آزادکاران به تیم ملی کشتی کشور دعوت شدند؟
قیمت محصولات ایران خودرو افزایش می‌یابد؟
پیام تهران به واشنگتن: تسلیم امضا نمی‌شویم
ماجرای سفر مقامات عربستان سعودی و اسرائیل به واشنگتن چیست؟
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم
تاج: ایران از جام جهانی حذف شدنی نیست
اسرائیل برای اولین بار آمار شهدای غزه در جنگ را پذیرفت
ادعاهای تکراری استارمر علیه ایران
وزیر فرهنگ: بپذیریم که میزان مصرف فرهنگی در کشور بالا نیست
تقویت عرضه اسکناس ارزی
دستور پزشکیان برای رفع مشکل نقدینگی صنایع و تولیدی‌ها
تشکیل ارتش مستقل اروپایی: آرزو یا واقعیت؟
درخواست ویژه استقلال درباره برگزاری بازی‌های خانگی
اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد
دیدار وزیرخارجه ترکیه با سفیر آمریکا
الحاق 1000 فروند پهپاد به ارتش برای پاسخگویی به تهدیدها
کرملین: هنوز پتانسیل مذاکره با ایران وجود دارد
عراقچی فردا به ترکیه می رود
معاون ارزی بانک مرکزی منصوب شد
سن ورود به پیش‌دبستانی کاهش یافت ؟
میزان قدرت موشکی ایران برای پاسخ به آمریکا چقدر است؟
توضیحات شهردار درباره پناهگاه‌های جنگی در صورت درگیری احتمالی
بسته پیشنهادی پزشکیان برای مدیریت پسابحران
رژیم صهیونیستی همچنان آتش بس غزه را نقض می‌کند
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران