×
بین الملل
شناسه خبر : 249243
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/13 ساعت 23:32
بن‌گویر: افتخار است که با فعالان صمود به‌عنوان تروریست برخورد می‌شود

بن‌گویر: افتخار است که با فعالان صمود به‌عنوان تروریست برخورد می‌شود

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت که افتخار می‌کند که این رژیم با فعالان ناوگان آزادی به عنوان تروریست برخورد می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در مورد ادعاهای مربوط به شرایط بازداشت فعالان کشتی‌های «ناوگان آزادی» که برای شکستن محاصره غزه اقدام کرده بودند، گفت: «من به مبارزان سازمان زندان‌ها افتخار می‌کنم که مطابق با سیاست تعیین‌شده توسط کوبی یعقوبی، کمیسر و من عمل کردند. من در کشتی‌های آنها بودم و هیچ کمک بشردوستانه‌ای ندیدم.»

پیش از این گروه حقوقی «عدالت» رژیم صهیونیستی اعلام کرد پلیس و نیروهای صهیونیستی در بندر اشدود، به دستور وزیر امنیت داخلی رژیم، ۳۳۱ فعال «ناوگان پایداری جهانی» را با دست‌بندهای پلاستیکی مجبور به زانو زدن بیش از پنج ساعت، فیلم‌برداری و نمایش عمومی برای تحقیر کرده‌اند.

بن گویر افزود: «برای بازدید از زندان کتسیعوت رفتم و من به این افتخار می‌کنم که ما با فعالان ناوگان آزادی به عنوان حامیان تروریسم رفتار می‌کنیم. هر کسی که از تروریسم حمایت کند، تروریست است و سزاوار شرایط تروریست‌ها است.»

پیش از این، وزارت امور خارجه مالزی اعلام کرده بود که مقامات اسرائیلی ۲۳ مالزیایی را که در کشتی‌های ناوگان آزادی بودند، آزاد کرده‌اند و تلاش‌ها برای بازگرداندن آنها به مالزی ادامه دارد.

مرکز حقوق بشری عدالت اعلام کرد: شرایط بازداشت فعالان ناوگان پایداری شامل دستبند زدن برای ساعت‌های طولانی، خوابیدن در اتاق‌های شلوغ، ضرب و شتم و تحقیر بود. فعالان بازداشت شده از دسترسی به درمان پزشکی و داروهای حیاتی محروم شدند و با کمبود غذا و آب مواجه شدند.

این مرکز افزود: محاکمه تعدادی از فعالان ناوگان پایداری بدون حضور وکیل و بدون استماع شهادت آنها برگزار شد. یکی از فعالان گزارش داد که مجبور به برداشتن حجاب خود شده است و دیگران از محدودیت‌های اعمال شده بر اعمال مذهبی خود صحبت کردند.

گروه حقوق بشری عدالت در واکنش به اظهارات بن گویر اعلام کرد: «این اظهارات به منزله تأیید علنی سیاست رسمی رفتار ظالمانه و غیرانسانی با حاضران در ناوگان آزادی است. اسرائیل همان تاکتیک‌هایی را که علیه فلسطینی‌ها در زندان‌های خود استفاده می‌کرد، تکرار می‌کند و آنها با شکنجه و بدرفتاری سیستماتیک روبرو هستند.»

این مرکز افزود: «از همان لحظه اول، رفتار مقامات اسرائیلی با حاضران در این ناوگان غیرقانونی بود، از بازداشت غیرقانونی آنها و همچنین برچسب دروغین «ورود غیرقانونی به اسرائیل» به آنها، با وجود ربوده شدن در آب‌های بین‌المللی، گرفته تا بازداشت آنها در شرایط سخت و تحقیرآمیز که آشکارا نقض قوانین بین‌المللی است.»

این مرکز ادامه داد: «این رفتار که به صراحت توسط وزیر مسئول اداره زندان‌ها حمایت شده است، نشان دهنده استفاده عمدی اسرائیل از سرکوب به عنوان ابزاری علیه فعالان صلح طلب، مدافعان حقوق بشر و هر کسی است که به دنبال مقابله با جنایات مداوم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه است.»


نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 مرداد 1405 +جدول پخش
نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
توهم محدودیت
برد تاریخی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا؛ ایران وارد جمع 100 امتیازی‌های جهان شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 30 مرداد
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 30 مرداد
بروزترین قیمت محصولات سایپا امروز جمعه 30 مرداد + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون30 مرداد 1405+جدول پخش
برنامه قطعی برق ایلام امروز جمعه 30 مرداد+لینک
رقابت کنکور انسانی و ریاضی کلید خورد
قیمت دلار امروز جمعه 30 مرداد + جدول قیمت ارز در بازار آزاد
قیمت طلا امروز جمعه 30 مرداد + قیمت طلا 18 عیار
قطعی برق تهران امروز جمعه 30 مرداد+ لینک
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 30 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 30 مرداد + جدول
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز جمعه 30 مرداد + جدول
واکسن شخصی‌سازی‌شده سرطان منطبق بر تومورها و جهش‌ها
جمینای در نقش دستیار دانش‌آموزان و دانشجویان
افشاگری علیه متا؛ ایمنی کودکان فدای افزایش تعامل کاربران
رونمایی از قرص ورزش با بازسازی اثرات فعالیت بدنی!
تزریق وریدی آهن، نیاز به انتقال خون را کاهش می‌دهد
ضربان‌سازی که با حرکت قلب شارژ می‌شود
روشی جدید برای تشخیص خطر دیابت بدون آزمایش خون
گام بزرگ محققان ایرانی در هوشمندسازی گیاهان
تصادف در صفاشهر خرم بید با 3 جان باخته
به بازگشت جدی به مذاکرات نیاز داریم
ناو آبراهام لینکلن منطقه غرب آسیا را ترک کرد
شکست تیم فوتبال لوسیل قطر
بزرگداشت اربعین تدفین امام شهید در قم برگزار می‌شود
گزارش تصویری | مراسم بزرگداشت چهلم تدفین «آقای شهید ایران»
انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
ونس از «مرحله جدید» فشار علیه ایران گفت؛ تمرکز آمریکا بر فشار اقتصادی
تقویت بیمه‌ها برای تقبل هزینه‌های درمان ضروری است
طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد
قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 30 مرداد+ جدول
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا جمعه 30 مرداد
پیشروی تانک‌های اسرائیل در سوریه
برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز
حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
تحریم 10 فرد از سوی خزانه‌داری آمریکا
زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند
قیمت طلا 18 عیار امروز پنجشنبه 29 مرداد چقدر افزایش یافت؟
انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت
تاکید عمان و ژاپن بر امنیت تنگه هرمز
تحلیل بازار ارز امروز 29 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه 30 مرداد
حرکت حماس به سمت راهبرد ملی فراگیر
برنامه قطعی برق کرمان فردا جمعه 30 مرداد اعلام شد
نورنما | شهادت امام حسن عسکری (ع) داغیست که دل شیعه را به انتظار فرزندش گره زد
هشدار اروپا نسبت به پیامدهای پروژه صهیونیستی