×
بین الملل
شناسه خبر : 249243
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/13 ساعت 23:32
بن‌گویر: افتخار است که با فعالان صمود به‌عنوان تروریست برخورد می‌شود

بن‌گویر: افتخار است که با فعالان صمود به‌عنوان تروریست برخورد می‌شود

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت که افتخار می‌کند که این رژیم با فعالان ناوگان آزادی به عنوان تروریست برخورد می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در مورد ادعاهای مربوط به شرایط بازداشت فعالان کشتی‌های «ناوگان آزادی» که برای شکستن محاصره غزه اقدام کرده بودند، گفت: «من به مبارزان سازمان زندان‌ها افتخار می‌کنم که مطابق با سیاست تعیین‌شده توسط کوبی یعقوبی، کمیسر و من عمل کردند. من در کشتی‌های آنها بودم و هیچ کمک بشردوستانه‌ای ندیدم.»

پیش از این گروه حقوقی «عدالت» رژیم صهیونیستی اعلام کرد پلیس و نیروهای صهیونیستی در بندر اشدود، به دستور وزیر امنیت داخلی رژیم، ۳۳۱ فعال «ناوگان پایداری جهانی» را با دست‌بندهای پلاستیکی مجبور به زانو زدن بیش از پنج ساعت، فیلم‌برداری و نمایش عمومی برای تحقیر کرده‌اند.

بن گویر افزود: «برای بازدید از زندان کتسیعوت رفتم و من به این افتخار می‌کنم که ما با فعالان ناوگان آزادی به عنوان حامیان تروریسم رفتار می‌کنیم. هر کسی که از تروریسم حمایت کند، تروریست است و سزاوار شرایط تروریست‌ها است.»

پیش از این، وزارت امور خارجه مالزی اعلام کرده بود که مقامات اسرائیلی ۲۳ مالزیایی را که در کشتی‌های ناوگان آزادی بودند، آزاد کرده‌اند و تلاش‌ها برای بازگرداندن آنها به مالزی ادامه دارد.

مرکز حقوق بشری عدالت اعلام کرد: شرایط بازداشت فعالان ناوگان پایداری شامل دستبند زدن برای ساعت‌های طولانی، خوابیدن در اتاق‌های شلوغ، ضرب و شتم و تحقیر بود. فعالان بازداشت شده از دسترسی به درمان پزشکی و داروهای حیاتی محروم شدند و با کمبود غذا و آب مواجه شدند.

این مرکز افزود: محاکمه تعدادی از فعالان ناوگان پایداری بدون حضور وکیل و بدون استماع شهادت آنها برگزار شد. یکی از فعالان گزارش داد که مجبور به برداشتن حجاب خود شده است و دیگران از محدودیت‌های اعمال شده بر اعمال مذهبی خود صحبت کردند.

گروه حقوق بشری عدالت در واکنش به اظهارات بن گویر اعلام کرد: «این اظهارات به منزله تأیید علنی سیاست رسمی رفتار ظالمانه و غیرانسانی با حاضران در ناوگان آزادی است. اسرائیل همان تاکتیک‌هایی را که علیه فلسطینی‌ها در زندان‌های خود استفاده می‌کرد، تکرار می‌کند و آنها با شکنجه و بدرفتاری سیستماتیک روبرو هستند.»

این مرکز افزود: «از همان لحظه اول، رفتار مقامات اسرائیلی با حاضران در این ناوگان غیرقانونی بود، از بازداشت غیرقانونی آنها و همچنین برچسب دروغین «ورود غیرقانونی به اسرائیل» به آنها، با وجود ربوده شدن در آب‌های بین‌المللی، گرفته تا بازداشت آنها در شرایط سخت و تحقیرآمیز که آشکارا نقض قوانین بین‌المللی است.»

این مرکز ادامه داد: «این رفتار که به صراحت توسط وزیر مسئول اداره زندان‌ها حمایت شده است، نشان دهنده استفاده عمدی اسرائیل از سرکوب به عنوان ابزاری علیه فعالان صلح طلب، مدافعان حقوق بشر و هر کسی است که به دنبال مقابله با جنایات مداوم اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه است.»


نظرات

آخرین اخبار
اعلام نتایج قرعه‌کشی طرح فروش عادی ایران‌خودرو +آدرس
سقوط هواپیمای کوچک نزدیک واشنگتن؛ 3 اسرائیلی جان باختند
اسپانیا در نیمه نخست عربستان را درهم کوبید
دادستان کل کشور: بیش از 200 پرونده ویژه علیه عاملان جنگ با ایران تشکیل شد
نزدیکی ابوظبی به تل‌آویو؛ زنگ خطر انزوای بیشتر امارات در جهان عرب شد
عضو هیئت عالی بانک مرکزی: نظام بانکی به جراحی جدی نیاز دارد
دستگیری 14 متهم پرونده «شکار مزدور» در چالوس؛ وثیقه سنگین صادر شد
نشست ایران و آمریکا با حضور میانجی‌ها در بورگن‌اشتوک/توقف مذاکره با تهدید ترامپ
نورویدیو | عشقِ حسین ، ادعا نمی خواهد نشانه می خواهد
درخواست وزیر خارجه انگلیس برای استعفای نخست‌وزیر
قالیباف خطاب به آمریکا: مراقب اظهارنظرهایتان باشید
افسر پیشین کلمبیا: عاملان قتل‌های جمعی توسط آمریکا آموزش دیدند
وقوع حادثه دریایی در آب‌های جنوب‌شرق الشحر یمن
دبیرکل حزب‌الله: پروژه حذف ایران و مقاومت شکست خورد
بلومبرگ: تورم ناشی از تحولات تنگه هرمز دامنگیر اقتصاد آمریکا شد
ستاره تراکتور در فهرست خرید پرسپولیس
دستیار فصل قهرمانی مجیدی در فهرست گزینه‌های کادر فنی استقلال
فرصت دوباره برای شرکت در جشنواره شهید آوینی فراهم شد
تکلیف امتحانات تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد مشخص شد
ستاد حقوق بشر ایران خواستار رسیدگی شورای امنیت به نقض آتش‌بس اسرائیل شد
وزیر صمت از بسته حمایتی برای صنایع خبر داد
از بمب تا دیپلماسی؛ چرا ترامپ در کنار میز مذاکره چنگ و دندان نشان می دهد؟
حماس: 91 اسیر فلسطینی در زندان‌های اسرائیل جان باختند
پایان انزوای جنوب شرق؛ پل حمیری نجات‌بخش روستاهای سیل‌زده شد
هشدار جدی درباره آینده زعفران ایران؛ از بحران تکنولوژی تا تهدید «مدل اسپانیایی»
عقل سرخ
مس رفسنجان در آستانه یک نبرد حساس
هدف‌گذاری رسمی یزدانی برای المپیک 2028 لس‌آنجلس
اختلال در پروازهای فرودگاه زوریخ در پی مذاکرات ایران و آمریکا
نورنما | انتشار تصاویر برخی از شهدای هوافضا سپاه برای اولین بار
برگزاری تورنمنت سه‌جانبه برای تعیین نماینده آسیا قطعی شد
همه‌چیز آرام به نظر می‌رسد؛ اما این نقشه چیز دیگری می‌گوید
وقت سلطنت بی بی به پایان رسیده است
روز ملی دامپزشکی با تقدیر از چهره‌های برتر گرامی داشته می‌شود
انتقال حسینی به پروجا زیر ذره‌بین حقوقی
ترامپ باز تهدید کرد: اگر هرمز بسته شود، مذاکره‌کنندگان ایران به خانه برنمی‌گردند!
فرودگاه کیش در مسیر بازگشت به فعالیت؛ صدور مجوز اولیه اعلام شد
پزشکیان: توسعه صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب کشور ممنوع!
کمبود معلم با جذب نیرو و بازنشستگان جبران می‌شود
ایران- بلژیک؛ یوزها در میدان نابرابر جام جهانی به دنبال شگفتی برابر بلژیک پرستاره
دعوت بسکتبالیست ایرانیِ ساکن آمریکا به تیم ملی
کریمیان: کیفیت فنی و رقم قرارداد در جذب بازیکن مهم است
عارف: اصلاحیه بودجه به مجلس ارسال می‌شود
ایران چگونه از اهرم تنگه هرمز بهره می‌برد؟
هدف گرفتن مذاکرات با لودادن رازهای نظام
راز سه اعتراف؛ آنچه گفته شد و آنچه پنهان ماند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سیزدهم
جلسه سرنوشت ساز مدیران پرسپولیس با دراگان اسکوچیچ
پزشکیان: مخالفان توافق در همان مسیری حرکت می‌کنند که نتانیاهو می‌خواهد
احتمال تمدید رایگان بودن مترو و اتوبوس