×
اقتصادی
شناسه خبر : 249200
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/13 ساعت 13:19
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 13 مهر + جدول

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 13 مهر + جدول

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 13 مهر 1404 در پی کاهش قیمت دلار و تعطیلی بازارهای جهانی به روند نزولی ادامه داد. سکه امامی به 113 میلیون و 500 هزار تومان رسید و قیمت طلا نیز با کاهش همراه شد

نورنیوز - گروه اقتصادی: قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ‍۱۳ مهر ۱۴۰۴ همزمان با تعطیلی بازارهای جهانی و همراه با افت قیمت دلار، در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت سکه در بسیاری از قطعات ریزش کرد و حباب سکه نیز در روند نزولی قرار گرفت. گفتنی‌ست دلار امروز با دخالت سنگین بازارساز، در کانال ۱۱۴ هزار تومانی گرفتار شده است.

 قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ‍۱۳ مهر ۱۴۰۴ در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت طلا افت کرد و طلای ۱۸ عیار تا کف کانال ۱۰.۹ میلیونی عقب‌نشینی کرد. قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهش یافت و سکه امامی به کانال ۱۱۳ میلیونی سقوط کرد.

سیاست گسترده ارزپاشی بانک مرکزی که از دیروز شدت گرفته، از افزایش قیمت دلار جلوگیری کرده و باعث کاهش این اسکناس آمریکایی شده است. اثر این سیاست به سرعت در بازار طلا و سکه نمایان شده است.

از طرفی عرضه قطعات سکه بهار آزادی ضرب ۱۳۸۶ نیز بر روند بازار طلا اثر گذاشته و قیمت طلا و سکه را برای دو روز متوالی نزولی کرده است. به این ترتیب بازار طلا و سکه امروز همزمان با تعطیلی بازارهای جهانی، تحت تاثیر متغیرهای اقتصادی و دخالت گسترده بازارساز، روندی کاهشی دارد.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با رقم ۳۸۸۶ دلار به ثبت رسیده و در تعطیلی بازارهای جهانی ثابت است. همچنین قیمت دلار امروز در کانال ۱۱۵ هزار تومانی بازگشایی شده، با این حال به‌ تدریج در مسیر نزولی قرار گرفت و در این لحظه با رقم ۱۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان به ثبت رسید.

قیمت نقره ثابت ماند

قیمت اونس جهانی نقره امروز بدون تغییر، روی رقم ۴۸ دلار قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل بدون تغییر، گرمی ۲۰۳ هزار و ۷۷۰ تومان به فروش رسید.

سکه گرمی فریز شد

بازار سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهش یافت. قیمت سکه امامی با یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی با کاهش ۹۰۰ هزار تومانی، روی رقم ۱۰۸ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان قرار گرفت.

همچنین قیمت نیم سکه با ۳۰۰ هزار تومان و ربع سکه با ۴۰۰ هزار تومان کاهش، به‌ترتیب با رقم‌های ۶۱ میلیون تومان و ۳۴ میلیون تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۷ میلیون تومان به ثبت رسید.

حباب سکه کوچک شد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه گرمی کاهشی است؛ حباب سکه امامی ۹۰۸ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۴۸۳ هزار تومان، نیم سکه ۹۷ هزار تومان و حباب ربع سکه ۲۹۸ هزار تومان کاهش یافت؛ حباب سکه گرمی اما ۵۰ هزار تومان افزایش داشت.

قیمت طلا کاهش یافت

قیمت طلا امروز در روند نزولی بازگشایی شده است. قیمت هر مثقال طلا با ۱۷۴ هزار تومان کاهش، روی رقم ۴۷ میلیون و ۲۷۵ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۳۸ هزار و ۸۰۰ تومان کاهش، با رقم ۱۰ میلیون و ۹۱۶ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۳۸ هزار و ۴۱ تومان کاهش، با رقم ۱۰ میلیون و ۷۷۰ هزار و ۷۱۰ تومان به ثبت رسیده است.

س13
 


اخبار مرتبط
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 14 مهر + جدول
دوشنبه 1404/07/14 ساعت 14:21
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 14 مهر + جدول
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ‍14 مهر 1404 همراه با سقف‌شکنی تاریخی اونس جهانی طلا، در روند صعودی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد کرد و قیمت سکه نیز در برخی از قطعات افزایش یافت. حباب سکه ناتراز شد و روند منظمی نداشت. گفتنی‌ست قیمت دلار امروز با دخالت سنگین بازارساز به کانال 112 هزار تومانی عقب‌نشینی کرده است.
کاهش قیمت دلار امروز یکشنبه 13 مهر 1404
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 14:57
کاهش قیمت دلار امروز یکشنبه 13 مهر 1404
دلار امروز در کانال 114 هزار تومانی نوسانی شد و تلاش‌هایی برای بازگشت به 115 هزار تومان ادامه دارد. سیاست‌های جدید بانک مرکزی منجر به کاهش قیمت دلار و افزایش عرضه در بازار ارز شده است.
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 12 مهر + جدول
شنبه 1404/07/12 ساعت 14:24
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 12 مهر + جدول
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 12 مهر 1404 همراه با کاهش قیمت دلار و انتشار خبر آغاز طرح پیش‌فروش سکه، در روند کاهشی بازگشایی شد. قیمت سکه در تمامی قطعات ریزش کرد و سکه امامی کاهش میلیونی داشت. حباب سکه اما روند منظمی نداشت و ناتراز شد. گفتنی‌ست دلار امروز نزولی شده و در سقف کانال 115 هزار تومانی قرار گرفته است.
نظرات

آخرین اخبار
تلاش مصر برای پایان جنگ در خاورمیانه
نابودی 16 پهپاد ام‌کیو 9 در جنگ با ایران
جبران خسارت به حوزه‌ فرهنگ و هنرمندان در دستور کار است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به کشتیرانی خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
متخصصان سلامت روان در طرح مشاوره تلفنی همکاری کنند
اهتزاز بزرگترین پرچم ایران در اجتماع مردم در روز جمهوری اسلامی
تهدیدات ترامپ فاقد اعتبار و صرفاً فضاسازی رسانه‌ای است
حمله موشکی باعث توقف تولید آلومینیوم در امارات شد
انفجار در شهرک محل سکونت نتانیاهو/گسترده ترین حمله موشکی ایران
تأکید معاون راهبردی رئیس‌جمهور بر مقاومت مردم و پایداری ساختار کشور
دست رد فرانسه به سینه ترامپ/ کار ناتو دخالت در تنگه هرمز نیست
هشدار سپاه فارس درباره خطر بمب‌های عمل‌نکرده در ارتفاعات شیراز
رسانه سعودی: ترامپ به ایران می‌بازد
نسبتاً سریع از جنگ با ایران کنار خواهیم کشید
تخلیه 7 بیمارستان و آسیب به 41 آمبولانس در جنگ رمضان
انسداد چالوس و ترافیک سنگین در محورهای شمالی
موضع ایران درباره شرایط پایان جنگ تغییر نکرده است
جنگ علیه ایران جنگ ما نیست و وارد آن نمی‌شویم
بازارهای جهانی زیر فشار تنش‌ها؛ جهش کم‌سابقه در قیمت انرژی و کالاهای اساسی
نورویدئو | پیامدهای واقعی جنگ زمینی علیه ایران
اطلاعیه سپاه ثارالله کرمان در پی شهادت چهار پاسدار وطن‌ در جبهه جنوب کشور
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد