×
اجتماعی
شناسه خبر : 249141
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 23:18
افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم

افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم

بودجه سرانه دانش‌آموزی آموزش و پرورش در سال 1403 به بیش از 10 برابر سال گذشته رسید و با رشد 67 درصدی بودجه، سهم آموزش و پرورش از بودجه کل کشور از 10 درصد عبور کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: علی فرهادی ، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه دانش آموزی در سال ۱۴۰۲ در بودجه آموزش و پرورش حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که کمتر از ۶۰ درصد آن تخصیص یافته بود اما امسال این عدد به قریب به ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

علی فرهادی شامگاه شنبه ۱۲ مهر در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه کمتر دولتی به اندازه دولت دکتر پزشکیان به رفع مشکلات آموزش و پرورش اهتمام داشته، افزود: سرانه دانش آموزی در سال ۱۴۰۲ در بودجه آموزش و پرورش حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که کمتر از ۶۰ درصد آن تخصیص یافته بود اما سال ۱۴۰۳ به چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و امسال این عدد به قریب به ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

فرهادی با بیان اینکه در مهرماه امسال نسبت به سال قبل تراز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش مثبت ۳۵ هزار نفر بوده، در ادامه به توجه دولت چهاردهم به عدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: این توجه اتفاق مبارکی است که به دید فرصت باید به آن نگاه کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: رشد بودجه کل کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود ۳۸ درصد بوده اما رشد بودجه آموزش و پرورش ۶۷ درصد و بعد از چند سال شاهد عبور سهم این نهاد از کیک بودجه کشور به بالای ۱۰ درصد بودیم.

وی افزود: در یک سال گذشته هیچ بدهی به بدهی‌های وزارت آموزش و پرورش انباشته نشده و حداقل ۵۱ هزار میلیارد تومان بدهی‌های قبل نیز پرداخت شده است.

فرهادی بیان کرد: سند جامع هوش مصنوعی و آموزش معلمان به مهارت‌های هوش مصنوعی از دغدغه‌های جدی وزیر است و در این زمینه برنامه‌ریزی شده که معلمان دوره متوسطه به طور خاص آموزش ببینند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه در یک سال گذشته حدود ۳۵۰ میلیارد تومان برای مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان کشور اختصاص یافته، افزود: قرارداد بیمه تکمیلی معلمان ۹۶۵ هزار تومان به ازای هر نفر بود که در سال جاری به ۷۵۰ هزار تومان کاهش یافت و قرارداد، سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ارزان‌تر بسته شد. ضمن اینکه شش هزار میلیارد تومان در زمینه مزایای جانبی فرهنگیان طی سال جاری در دولت چهاردهم تصویب شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه تعلیم و تربیت هدفمند برای این است تا بتوانیم دانش آموزانی مانند حاج قاسم تربیت کنیم، گفت: تربیت وابسته به زمان است و اگر در زمان خود صورت نگیرد، بعضا قابل جبران نیست و زمان را از دست می‌دهیم و شاید نگاه رئیس جمهور به این حوزه به همین دلیل است.

وی همچنین با اشاره به اینکه کرمان بیشترین مدارس شبانه‌روزی را دارد، افزود: اردوگاه شهید باهنر کرمان بی نظیر است و برای محوطه‌سازی این مجموعه عددی در نظر گرفتیم.

فرهادی اظهار کرد: فاز دوم درمانگاه فرهنگیان کرمان با هزینه هشت میلیارد تومانی قابل بهره‌برداری خواهد بود و تا دو ماه آینده این عدد را به استان پرداخت خواهیم کرد و کمک قابل توجهی در زمینه مراکز رفاهی انجام خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان یادآور شد: با دستور رئیس جمهوری، تأمین شیر مدارس در بودجه امسال آمده و این موضوع یکی از شاخصه‌های عدالت آموزشی است


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیکر زن ایرانی در بوسنی شناسایی شد
هشدار زرد هواشناسی در استان البرز
یورش 251 صهیونیست به مسجد الاقصی
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
X
آگهی تبلیغاتی