×
اجتماعی
شناسه خبر : 249141
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 23:18
افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم

افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم

بودجه سرانه دانش‌آموزی آموزش و پرورش در سال 1403 به بیش از 10 برابر سال گذشته رسید و با رشد 67 درصدی بودجه، سهم آموزش و پرورش از بودجه کل کشور از 10 درصد عبور کرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: علی فرهادی ، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه دانش آموزی در سال ۱۴۰۲ در بودجه آموزش و پرورش حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که کمتر از ۶۰ درصد آن تخصیص یافته بود اما امسال این عدد به قریب به ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

علی فرهادی شامگاه شنبه ۱۲ مهر در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه کمتر دولتی به اندازه دولت دکتر پزشکیان به رفع مشکلات آموزش و پرورش اهتمام داشته، افزود: سرانه دانش آموزی در سال ۱۴۰۲ در بودجه آموزش و پرورش حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده که کمتر از ۶۰ درصد آن تخصیص یافته بود اما سال ۱۴۰۳ به چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و امسال این عدد به قریب به ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

فرهادی با بیان اینکه در مهرماه امسال نسبت به سال قبل تراز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش مثبت ۳۵ هزار نفر بوده، در ادامه به توجه دولت چهاردهم به عدالت آموزشی اشاره کرد و گفت: این توجه اتفاق مبارکی است که به دید فرصت باید به آن نگاه کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: رشد بودجه کل کشور در سال جاری نسبت به سال گذشته حدود ۳۸ درصد بوده اما رشد بودجه آموزش و پرورش ۶۷ درصد و بعد از چند سال شاهد عبور سهم این نهاد از کیک بودجه کشور به بالای ۱۰ درصد بودیم.

وی افزود: در یک سال گذشته هیچ بدهی به بدهی‌های وزارت آموزش و پرورش انباشته نشده و حداقل ۵۱ هزار میلیارد تومان بدهی‌های قبل نیز پرداخت شده است.

فرهادی بیان کرد: سند جامع هوش مصنوعی و آموزش معلمان به مهارت‌های هوش مصنوعی از دغدغه‌های جدی وزیر است و در این زمینه برنامه‌ریزی شده که معلمان دوره متوسطه به طور خاص آموزش ببینند.

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه در یک سال گذشته حدود ۳۵۰ میلیارد تومان برای مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان کشور اختصاص یافته، افزود: قرارداد بیمه تکمیلی معلمان ۹۶۵ هزار تومان به ازای هر نفر بود که در سال جاری به ۷۵۰ هزار تومان کاهش یافت و قرارداد، سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان ارزان‌تر بسته شد. ضمن اینکه شش هزار میلیارد تومان در زمینه مزایای جانبی فرهنگیان طی سال جاری در دولت چهاردهم تصویب شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه تعلیم و تربیت هدفمند برای این است تا بتوانیم دانش آموزانی مانند حاج قاسم تربیت کنیم، گفت: تربیت وابسته به زمان است و اگر در زمان خود صورت نگیرد، بعضا قابل جبران نیست و زمان را از دست می‌دهیم و شاید نگاه رئیس جمهور به این حوزه به همین دلیل است.

وی همچنین با اشاره به اینکه کرمان بیشترین مدارس شبانه‌روزی را دارد، افزود: اردوگاه شهید باهنر کرمان بی نظیر است و برای محوطه‌سازی این مجموعه عددی در نظر گرفتیم.

فرهادی اظهار کرد: فاز دوم درمانگاه فرهنگیان کرمان با هزینه هشت میلیارد تومانی قابل بهره‌برداری خواهد بود و تا دو ماه آینده این عدد را به استان پرداخت خواهیم کرد و کمک قابل توجهی در زمینه مراکز رفاهی انجام خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان یادآور شد: با دستور رئیس جمهوری، تأمین شیر مدارس در بودجه امسال آمده و این موضوع یکی از شاخصه‌های عدالت آموزشی است


نظرات

آخرین اخبار
برای عبور از تنش آبی، مصرف آب باید 15 درصد کاهش یابد
درگذشت چهره ماندگار موسیقی نواحی ایران
تولد نوزاد دو سر در بغداد؛ پزشکان از «مورد نادر» خبر دادند
جزئیات بازداشت افراد مرتبط با اسرائیل در ارومیه
جزئیات افزایش میزان کالابرگ و زمان اجرای رقم جدید
سن طلایی خطر ام‌اس؛ چرا 20 تا 40 سالگی بیشترین شیوع را دارد؟
نوراینفو | 5 اشتباه رایج که باعث خطای دستگاه قندخون می‌شود
هوای مشهد در وضعیت قرمز
ناآرامی در فرانسه بعد از فینال لیگ قهرمانان؛ 7 پلیس زخمی شدند
شگفتانه مصرف دخانیات در میان دختران نوجوان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 خرداد 1405 + جدول
برنامه کامل آزمون‌های 1405 اعلام شد؛ تاریخ جدید کنکور، ارشد و دکتری
نگرانی ارتش اشغالگر از نتایج احتمالی گفت‌وگوهای تهران و واشنگتن
تأکید رئیس جمهور بر ضرورت تبدیل دانشگاه‌ها به کانون‌های حل مسایل کشور
پیش‌بینی قیمت طلای جهانی؛ بازار منتظر سیگنال تهران و واشنگتن
پیش بینی قیمت دلار یکشنبه 10 خرداد 1405
سازمان اجتماعی نفرت
گاردین: ترامپ پس از تحقیر در ایران به دنبال انتقام از کوباست
شکایت پرسپولیس از سازمان لیگ به کجا رسید؟
پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 10 خرداد 1405
آخرین وضعیت جاده‌ها؛ ترافیک سنگین در هراز، قزوین–کرج و شهریار–تهران
کمبود پزشک متخصص؛ چالش جدی نظام درمان ایران
مقاومت لبنان را دریابیم
شگفتی در قلب خیابان ولیعصر؛ کافه ترویج شیطان‌پرستی
هشت الزام برای بهبود حکمرانی
هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 10خرداد 1405+ جدول
تفاوت ماهیتی تفاهم احتمالی و برجام
نیویورک تایمز: آمریکا متن اصلاح‌شده‌ای به ایران ارسال کرده است
شوک به تیم ملی؛ روزبه چشمی جام جهانی را از دست می‌دهد؟
شوی تبلیغاتی ترامپ با چاشنی تحریف توافق/ شرط تازه آمریکا چیست؟
مدار دیپلماسی | جنگ جدید، جنگ مسیرهاست
چین برای ربات‌های انسان‌نما «کد ملی» صادر می‌کند؛ از تولد تا بازیافت
چرا ایران دست برتر را پیدا کرده است؟
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر فروش داشت؟
دودی که نفس توسعه را بند می‌آورد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا ویپ به ترک سیگار کمک می کند؟
کشف روشی که مغز بعد از انجماد بازهم فعال می شود
عینک‌های و آویز هوشمند در راهند
چگونه در شرایط بحران تغذیه سالم داشته باشیم؟
بن گویر : باید ضاحیه جنوبی بیروت را با خاک یکسان کنیم!
انفجار در بوستون آمریکا /علت یا خسارات احتمالی در هاله ای از ابهام
دستور پزشکیان به دولت و دانشگاه ها برای مدیریت و حل بحران آب
مشاور سابق اوباما: بی‌اعتمادی ایران ریشه در تجربه شکست‌خورده معامله با ترامپ است
دومین قهرمانی متوالی پاری‌سن‌ژرمن؛ آرسنال در حسرت اولین جام اروپا ماند
گزارش نیویورک تایمز از روابط پرتنش ترامپ و ونس
بیانیه سفارت ایران در پاسخ به اتهامات سازمان اطلاعات و امنیت دانمارک
زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است