×
اجتماعی
شناسه خبر : 249109
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 22:20
استاندار تهران خبر داد، برگزاری مراسم هفته تهران با محوریت هویت شهری

استاندار تهران خبر داد، برگزاری مراسم هفته تهران با محوریت هویت شهری

استاندار تهران با اشاره به تجربه برگزاری برنامه‌های سال گذشته از سوی شهرداری تهران، گفت: امسال تلاش می‌کنیم تا برنامه‌های هفته تهران با محوریت هویت فرهنگی و تاریخی شهر و با مشارکت همه دستگاه‌های استان برگزار شود، تهران امروز ترکیبی از اقوام، فرهنگ‌ها و سبک‌های زندگی متنوع است و همین تنوع، نقطه قوتی برای بازتعریف هویت شهری ماست.

نورنیوز-گروه اجتماعی:استاندار تهران با تأکید بر بازشناسی هویت تاریخی و فرهنگی پایتخت گفت: تهران تنها یک شهر نیست، بلکه قلب تپنده ایران است با ۳۰ درصد تولید ناخالص داخلی، نیمی از شرکت‌های دانش‌بنیان و ۷۰ درصد نخبگان کشور؛ هفته تهران فرصتی برای نمایش چهره واقعی آن است.

محمدصادق معتمدیان در جلسه هماهنگی ویژه برنامه‌های هفته تهران با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، شهرداری تهران و نمایندگان صدا و سیما، بر اهمیت معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، علمی و اقتصادی پایتخت تأکید کرد.

استاندار تهران با اشاره به تجربه برگزاری برنامه‌های سال گذشته از سوی شهرداری تهران، گفت: امسال تلاش می‌کنیم تا برنامه‌های هفته تهران با محوریت هویت فرهنگی و تاریخی شهر و با مشارکت همه دستگاه‌های استان برگزار شود، تهران امروز ترکیبی از اقوام، فرهنگ‌ها و سبک‌های زندگی متنوع است و همین تنوع، نقطه قوتی برای بازتعریف هویت شهری ماست.

وی افزود: بخش عمده‌ای از شهروندان تهران آشنایی کافی با پیشینه تاریخی و فرهنگی شهر خود ندارند، در حالی که تهران شهر مجتهدان بزرگ، قهرمانان ملی و هنرمندان برجسته است و باید این تاریخ زنده را به نسل جدید معرفی کنیم.

معتمدیان با تأکید بر نقش رسانه ملی در اطلاع‌رسانی و انعکاس برنامه‌های هفته تهران گفت: درخواست ما از صدا و سیما این است که پوشش زنده و مستمر برنامه‌ها را در دستور کار قرار دهد تا بتوانیم در طول یک هفته، پویایی و نشاط تهران را به نمایش بگذاریم.

وی از برنامه‌ریزی برای اجرای چند برنامه متمرکز استانی خبر داد و اظهار داشت: یک از این مناطق استان تهران ظرفیت ویژه‌ای در نام‌گذاری و برگزاری برنامه‌های فرهنگی دارند، امسال همه دستگاه‌های اجرایی استان مکلف هستند در هفته تهران، خدمات عمومی و فرهنگی خود را به صورت گسترده و حتی رایگان در اختیار مردم قرار دهند.

استاندار تهران با اشاره به جایگاه ممتاز این استان در سطح ملی افزود: 30 درصد تولید ناخالص داخلی، 52 درصد شرکت‌های دانش‌بنیان و 70 درصد نخبگان کشور در تهران متمرکز هستند، همچنین تهران از نظر مراکز علمی، دانشگاهی، درمانی و فناوری در جایگاه نخست کشور قرار دارد. وی تأکید کرد: اگرچه گاهی در رسانه‌ها از تهران تصویری پر از چالش و معضل ارائه می‌شود، اما واقعیت این است که تهران شهری توانمند، پویا و اثرگذار در توسعه ملی است و باید از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی پایتخت برای تقویت امید و نشاط اجتماعی استفاده کنیم.

در پایان، معتمدیان از انتشار روزنامه‌ای با محوریت «تهران» و ضمیمه روزنامه ایران خبر داد و گفت: این روزنامه به عنوان ضمیمه‌ای ملی، روایتگر ظرفیت‌ها و تجربه‌های پایتخت خواهد بود و می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود.


نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
قفل یمنی بر باب‌المندب؛ محاصره دریایی اسرائیل وارد فاز جدیدی شد
غافلگیری تهرانی‌ها با هوای خوب؛ پایتخت روی دورِ قابل قبول
اعلام شنیده شدن انفجارهای قوی در عربستان/منبع آگاه: کار ایران نبود
بدعت خطرناک در فوتبال؛ سیاسی‌سازی جام جهانی توسط کاخ سفید
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 18 خرداد 1405
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405
اتفاقی که واشنگتن را لرزاند؛ سفر مخفیانه یا اتحاد آشکار شی و کیم
حمله نتانیاهو به ایران، چالش بزرگ ترامپ
مدل‌ هاروارد در مذاکرات هسته‌ای
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 خرداد 1405+ زمان پخش
تنهایی ژئوپلیتیک سرنوشت یا انتخاب؟
تمرین ویژه بازیکنان فوتبال ایران برای سازگاری /برخورد صمیمانه مردم مکزیک با ملی پوشان
دورنمای آتش‌بس و جنگ 100 روزه
دوفوریتی | برای محیط زیست ایران امانت دار خوبی نبودیم
الجزیره: پاسخ سپاه به اسرائیل یک پیام نظامی هدفمند بود
گروه هکری حنظله اسرائیل را به حملات سایبری گسترده تهدید کرد
دگرگونی‌های شورای امنیت و روابط بین‌المللی
حمله جدید ایران علیه اراضی اشغالی؛ عملیات نصر علیه پایگاههای نوآتیم و تلنوف
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به شهرهای ایران/حمله اسرائیل به ایران با هماهنگی آمریکا
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 18 خرداد+ وضعیت استان ها
جلالی: الان زمان ایراد گرفتن از تیم ملی نیست
وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ تردد روان در تمامی محورهای اصلی
ولایتی: توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مندشدن دو تنگه!
شلیک موشکی از یمن به سمت تل‌آویو+فیلم
آیا ویتامین D می‌تواند از بیماری‌های مزمن پیشگیری کند؟
شنیده شدن صدای انفجارها در بغداد و بیروت
پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان
شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از عراق
برقراری آرامش در بیروت و ضاحیه
مقام وزارت خارجه ایران: پاسخ موشکی ایران واکنش دفاعی به نقض آتش‌بس بود
افزایش سطح هشدار در اراضی اشغالی از ترس حملات موشکی
پژوهش ایرانی با حمایت بنیاد علم ایران در مسیر درمان آلزایمر
نتانیاهو زیر تیغ انتقادات داخلی پس از حملات موشکی ایران
صداوسیما برای ملی‌بودن به جراحی نیاز دارد
اوپن‌ای‌آی از قابلیت جدید امنیتی چت‌جی‌پی‌تی رونمایی کرد
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیل
4 علامت اولیه سرطان روده بزرگ که نباید نادیده بگیرید
پشت‌پرده تماس ترامپ با نتانیاهو پس از حمله موشکی ایران
دستور امنیتی سفارت آمریکا در اسرائیل به کارکنان و خانواده‌ها
سه عامل اصلی سرفه‌های شایع از نگاه متخصصان + راه درمان
زلزله بزرگ در فیلیپین؛ جزئیات اولیه از زمین‌لرزه 8.2 ریشتری
واکنش اسرائیل به پاسخ موشکی ایران؛ محاصره غزه تشدید شد
واکنش حزب‌الله به حمله اسرائیل؛ مقاومت ادامه دارد
میکروربات‌های زیستی برای ترمیم آسیب‌های نخاعی ساخته شد
واکنش بازار انرژی به تحولات خاورمیانه؛ نفت صعودی شد
بازی دانمارک و اوکراین در پی حادثه ای تلخ نیمه‌تمام ماند
واکنش یمن به حمله ایران؛ دوران تجاوز اسرائیل رو به پایان است
ماجرای صدای انفجار در تبریز چه بود؟
هشدار محسن رضایی به اسرائیل پس از پاسخ موشکی ایران