×
بین الملل
شناسه خبر : 249100
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 19:41
مقام صهیونیستی: مذاکرات آتش‌بس فقط چند روز طول می کشد

مقام صهیونیستی: مذاکرات آتش‌بس فقط چند روز طول می کشد

به گزارش شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی، همزمان با اعلام منابع خبری مبنی بر شروع مجدد مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه در قاهره، یک مقام ارشد صهیونیستی امروز (شنبه) نسبت به دستیابی به توافق و آزادی اسیران اسرائیلی ابراز امیدواری کرد و با توجه به فشار دولت آمریکا مدعی شد که روند مذاکرات طولانی نخواهد بود و تنها چند روز طول خواهد کشید.

نورنیوز-گروه بین الملل: همزمان با فشار دولت آمریکا برای دستیابی به توافق آتش‌بس جنگ غزه، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی مدعی شد که روند مذاکرات طولانی نخواهد بود و تنها چند روز طول خواهد کشید.

به گزارش  شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی، همزمان با اعلام منابع خبری مبنی بر شروع مجدد مذاکرات آتش‌بس جنگ غزه در قاهره، یک مقام ارشد صهیونیستی امروز (شنبه) نسبت به دستیابی به توافق و آزادی اسیران اسرائیلی ابراز امیدواری کرد و با توجه به فشار دولت آمریکا مدعی شد که روند مذاکرات طولانی نخواهد بود و تنها چند روز طول خواهد کشید.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه ایالات متحده در امور خاورمیانه، در حال حاضر به همراه «جرد کوشنر»، داماد و مشاور ویژه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به زودی وارد قاهره می‌شوند.

همچنین انتظار می‌رود هیأت مذاکره‌کنندگان حماس امشب برای مذاکره به قاهره سفر کنند.

منابع صهیونیستی نیز گزارش داده‌اند، تیم‌مذاکره‌کنندگان رژیم صهیونیستی نیز متشکل از «ران درمر»، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی و «گال هیرش»، مسؤول پرونده اسرا و مفقودین دفتر نخست‌وزیری این رژیم و یک افسر ارشد سازمان اطلاعات امنیت داخلی (شاباک) فردا به قاهره اعزام خواهند شد.

در همین حال، منابع ارشد درگیر در مذاکرات گفته‌اند، ترامپ «هیچ گزینه دیگری برای اسرائیل باقی نگذاشته است» و آنها را برای مذاکرات با حماس تحت فشار قرار می‌دهد. با این حال، تل‌آویو نیز پس از پاسخ حماس مذاکرات گسترده‌ای با مقامات کاخ سفید از شب گذشته آغاز کرده است.

در همین ارتباط، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارانوت» به نقل از یک مقامات ارشد رژیم صهیونیستی نوشت، تصمیم‌گیری در این مورد چند روز طول خواهد کشید، موضوعی که یا منجر به آغاز آزادی اسیران اسرائیلی خواهد شد و یا بازگشت به درگیری‌های شدید در غزه را در پی خواهد داشت.

حماس شب گذشته (جمعه) اعلام کرد که این جنبش در چارچوب تحقق توقف کامل جنگ و خروج نیروهای اشغالگر از غزه، با آزادی تمام اسرای رژیم صهیونیستی (اعم از زنده و یا پیکرهای آنان) بر اساس فرمول پیشنهادی ترامپ موافقت می‌کند.

همچنین حماس با تأکید بر اینکه این طرح به مذاکره نیاز دارد، افزود: در صورت فراهم شدن شرایط میدانی لازم برای اجرای طرح، این جنبش آماده است به صورت فوری از طریق واسطه‌ها وارد مذاکرات درباره جزئیات این تبادل شود.

این جنبش همچنین تاکید کرده است که مسائل مربوط به آینده غزه و حقوق اصیل ملت فلسطین که در طرح ترامپ آمده است، باید در چارچوبی ملی و جامع مورد بررسی قرار گیرد و این بررسی باید بر اساس قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی و از طریق یک چارچوب ملی فلسطینی انجام شود که حماس نیز در آن مشارکت فعال و مسئولانه داشته باشد.

در همین حال، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، دیشب در اظهاراتی خطاب به رسانه‌ها گفت: من معتقدم حماس آماده صلح پایدار است. اسرائیل باید در اسرع وقت، بمباران غزه را متوقف کند تا بتوانیم گروگان‌ها را با خیال راحت و سریع آزاد کنیم.

رئیس‌جمهور آمریکا به تازگی طرحی ۲۰ بندی را برای پایان جنگ غزه ارائه کرده است که بر آتش‌بس فوری، آزادی اسرای اسرائیلی در برابر رهایی صدها زندانی فلسطینی، بازگشت نیروهای اسرائیلی به خطوط توافق‌شده و تشکیل نهادی بین‌المللی برای بازسازی و اداره غزه تأکید دارد.

این طرح با واکنش‌های محتاطانه رهبران اروپایی مواجه شده و مقام‌ها نسبت به حاکمیت فلسطین، نقش دولت انتقالی و ضمانت اجرای مفاد این طرح تردید دارند.

ناظران ابتکار ترامپ را جانبدارانه، ناقص و در تضاد آشکار با خواست و حقوق مشروع فلسطینیان می‌دانند. منتقدان می‌گویند نادیده‌گرفتن نقش گروه‌های فلسطینی، محدود کردن آینده غزه به یک ساختار موقت تحت نظارت بین‌المللی و حذف هرگونه تضمین واقعی برای تشکیل دولت مستقل فلسطینی نشان می‌دهد که این ابتکار بیش از آنکه پاسخی عادلانه به بحران باشد، تلاشی است برای تحکیم موقعیت رژیم صهیونیستی و مدیریت کوتاه‌مدت بحران به نفع واشنگتن و تل‌آویو.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بدهی معوقه و کاهش سهمیه ارزی، سبب بروز مشکل در واردات نهاده ها شده است
آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی/ انتقال کاظمی به بیمارستان پیامبران/سطح هوشیاری پایین
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(112) « دیلم»
کاهش 4 درصدی مصرف برق در سال جاری
پلتفرم «کمدا» رفع فیلتر شد
بقائی: مبنای همکاری ما با آژانس قانون مجلس هست
عفو 115 نفر از محکومان امنیتی از سوی رهبر انقلاب
پرونده تیراندازی به راننده تیبا؛ مأمور پلیس پای میز محاکمه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 6 آبان 1404+ جدول
تاکید وزرای بهداشت ایران و عربستان بر گسترش همکاری‌
ماجرای ضرب و شتم کودک معلول 7 ساله در کلاردشت
اجلاس وزرای کشور سازمان اکو با حضور رئیس جمهور آغاز شد
جریمه 492 هزار تومانی برای طرح ترافیک
زمان آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا اعلام شد + جزییات
پروژه هنری «دوازده» با اشعار مولانا و با روایت نصرالله مدقالچی
وزیر کشور پاکستان وارد تهران شد
شهید احمدشاه مسعود و مثنوی جلال‌الدین بلخی
نیمی از زمین از شرق نفس می کشد
4 راه عبور از پیچ جنگی/ درباره شرایط کشور و سناریو‌های پیش‌رو
سیاست‌نامه | تلخ و شیرین سناریو‌سازی از یک فیلم خصوصی
مادورو: آمریکا به دنبال نفت، گاز و طلای ونزوئلاست
ترامپ از ونزوئلا چه می‌خواهد؟
باقی مانده معوقات پرستاران پرداخت خواهد شد
واژگونی مرگبار پژو 206 در بزرگراه حکیم با دو قربانی+فیلم
حذفی‌های تکواندو در قهرمانی جهان دو رقمی شد
گذشته و آینده بانک آینده
ایران در جمع 5 کشور برتر توسعه نرم‌افزارهای ایمنی و تضمین کیفیت صنعت هوانوردی
پرونده جنجالی همسر ماکرون به دادگاه کشیده شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 6 آبان 1404
مبلغ عیدی کارگران در سال 1405 مشخص شد+جدول و نحوه محاسبه
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 6 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
ادعای تکان‌دهنده شاکی پرونده پژمان جمشیدی/پیشنهاد 50 میلیاردی برای سکوت
تخریب شدید ساختمان های ترکیه بعد از زلزله 6.1 ریشتری
کشف یخ جدید با ساختار متفاوت
هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه
شاخصی اندازه‌گیری سطح استرس تعیین شد
کشف یک عامل تشدیدکننده خطر پارکینسون
رودخانه‌ها مخزن خطرناک آنتی‌بیوتیک‌ها
نقش واقعی خمیازه برای بدن چیست؟
چگونه چین با «دیپ‌سیک» خود را برای جنگ مجهز می‌کند؟
حمله دوباره وزیر رژیم اسرائیل به عربستان
اتحادیه اروپا تجاوز اسرائیل را در جنوب لبنان محکوم کرد
صابر کاظمی به تهران رسید
اعزام هیات سوریه به روسیه برای فعال‌سازی خدمات کنسولی و اداری
واژگونی مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در نقده /جزییات و تعداد مصدومان
تیم کشتی آزاد امید ایران نایب قهرمان جهان شد
نورنما | کودک خندان و سگ‌های بازیگر
سازمان ملل: یک میلیون نفر در غزه به مراقبت های سلامت روان نیاز دارند
پاسخ کشتیرانی به ادعای عدم رفع تعهد ارزی
پهپاد اسرائیلی در لبنان توسط نیروهای سازمان ملل سرنگون شد
X
آگهی تبلیغاتی