×
بین الملل
شناسه خبر : 249079
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 17:22
سرنگونی 314 پهپاد اوکراینی توسط روسیه در 24 ساعت گذشته

سرنگونی 314 پهپاد اوکراینی توسط روسیه در 24 ساعت گذشته

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه نیروهای نظامی این کشور، به سه مرکز فرماندهی پهپادی و یک پایگاه نیروهای مسلح اوکراین در شبانه‌روز گذشته حمله کرده‌اند، افزود: سامانه پدافند هوایی این کشور (روسیه) 314 فروند پهپاد اوکراینی، پنج بمب هدایت‌شونده هوایی و یک سامانه موشکی هیمارس (HIMARS) ساخت آمریکا را رهگیری و سرنگون کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سه مرکز فرماندهی پهپادی و یک پایگاه نیروهای مسلح اوکراین را در شبانه روز گذشته مورد حمله قرار داده و ۳۱۴ فروند پهپاد اوکراینی را رهگیری و منهدم کرده است.

به گزارش خبرگزاری تاس، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه نیروهای نظامی این کشور، به سه مرکز فرماندهی پهپادی و یک پایگاه نیروهای مسلح اوکراین در شبانه‌روز گذشته حمله کرده‌اند، افزود: سامانه پدافند هوایی این کشور (روسیه) ۳۱۴ فروند پهپاد اوکراینی، پنج بمب هدایت‌شونده هوایی و یک سامانه موشکی هیمارس (HIMARS) ساخت آمریکا را رهگیری و سرنگون کرده است.

این وزارتخانه تصریح کرد که نیروهای روسی در حملات اخیر خود به اهدافی که بخش انرژی کارخانه‌های نظامی-صنعتی اوکراین را تامین می‌کنند و همچنین به نقاط استقرار موقت واحدهای نیروهای مسلح اوکراین و مزدوران خارجی در ۱۴۳ منطقه حمله کردند. 

وزارت دفاع روسیه در این بیانیه خاطرنشان کرد که از آغاز جنگ اوکراین (اسفند ۱۴۰۰) تاکنون ۶۶۷ فروند هواپیما، ۲۸۳ فروند بالگرد نظامی، ۶۳۱ سامانه موشکی پدافند هوایی، بیش از ۲۵ هزار تانک و سایر خودروهای نظامی و بیش از ۸۸ هزار پهپاد منهدم شده‌اند.

مسکو می‌گوید اوکراین در میدان نبرد متحمل خسارت‌های جانی سنگینی نیز شده است. آمارهای شبانه روز گذشته همچنین نشان می‌دهند که در پی حملات گسترده نیروهای مسلح روسیه، یک‌هزار و ۴۶۰ تن از سربازان اوکراینی در مناطق مختلف درگیر جنگ کشته شده‌اند.

افزایش حملات مسکو و کی‌یف علیه مواضع یکدیگر در حالی صورت می‌گیرد که بارها برای برقراری آتش‌بس میان دو طرف، چندین دوره مذاکرات در سطوح مختلف برگزار شده است.

کارشناسان معتقدند که آتش‌بس در این جنگ وارد مرحله پیچیده‌ای شده و نیازمند زمان بیشتری است و با برگزاری چندین دور از مذاکرات، امکان دستیابی به صلح نیست، چرا که مسکو و کی‌یف از مواضع و منافع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

خبرگزاری رویترز پیشتر در گزارشی به نقل از دو منبع آگاه که نامشان را فاش نکرد، اعلام کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در نشست با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود در آلاسکا گفته بود که شرط وی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین و برقراری آتش‌بس این است که کی‌یف مناطق شرقی این کشور را که هنوز نیروهای نظامی روسی نتوانسته‌اند آن را به کنترل خود در آورند، به مسکو واگذار کند. کرملین نیز در مقابل نیروهای خود را از بخش‌های کوچکی از اوکراین که در حال حاضر تحت کنترل روسیه هستند، خارج خواهد کرد.

این در حالی است که «دونالد ترامپ» پس از سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل و دیدار با «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهوری اوکراین در حاشیه این نشست، در یک تغییر موضع قابل توجه درباره جنگ میان مسکو و کی‌یف، تاکید کرد که پس از آشنایی و درک کامل از وضعیت نظامی و اقتصادی اوکراین و روسیه به این نتیجه رسیده است که اوکراین می‌تواند تمام خاک خود را پس بگیرد.

چنین اظهاراتی سرنوشت جنگ اوکراین را با ابهامات و پیچیدگی های زیادی رو به رو کرده است.


اخبار مرتبط
اطلاعیه جدید ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراینی
شنبه 1404/09/15 ساعت 18:34
اطلاعیه جدید ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز اوکراینی
سی و چهارمین اطلاعیه ستاد پرداخت به بازماندگان پرواز اوکراین درباره اجرای مصوبه هیات وزیران صادر شد.
مسکو: ناتو و انگلیس پشت حملات پهپادی اخیر هستند
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 10:47
مسکو: ناتو و انگلیس پشت حملات پهپادی اخیر هستند
رئیس سرویس امنیت فدرال روسیه در نشست سازمان همکاری شانگهای مدعی شد که ناتو و سازمان اطلاعات انگلیس با همکاری اوکراین، در حال برنامه‌ریزی و اجرای حملات پهپادی و خرابکاری علیه زیرساخت‌های حیاتی روسیه هستند؛ ادعایی که می‌تواند تنش‌های امنیتی در منطقه را تشدید کند.
وزیر دفاع آلمان: در برابر تهدیدهای پهپادی بی‌دفاعیم
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 15:21
وزیر دفاع آلمان: در برابر تهدیدهای پهپادی بی‌دفاعیم
وزیر دفاع آلمان گفت که کشور متبوعش «اساساً تجهیزات و توانمندی کافی» را برای محافظت از خود در برابر تهدیدهای پهپادی ندارد.
اوکراین: پهپاد و عوامل نفوذی، سلاح جدید مسکو در تقابل با اروپاست
شنبه 1404/07/12 ساعت 15:46
اوکراین: پهپاد و عوامل نفوذی، سلاح جدید مسکو در تقابل با اروپاست
معاون وزیر امور خارجه اوکراین با طرح این ادعا که ورود پهپادهای روسی به حریم هوایی کشورهای اروپایی، تلاش برای عبور از خط قرمزهای این قاره است، گفت مسکو از طریق عوامل نفوذی، هواپیماهای بدون سرنشین را به پرواز درآورده و نبردی جدید علیه غرب به راه انداخته است.
نظرات

آخرین اخبار
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد
واردکنندگان کالاهای اساسی بخوانند؛ تا این تاریخ به پول خود می‌رسید
زلنسکی: دیپلماسی زمانی مؤثرتر است که قدرت وجود داشته باشد
رکورد ملی 50 متر کرال پشت شکسته شد
تمجید عارف از وزارت فرهنگ برای برگزاری جشنواره‌های فجر1404
شکست سنگین السد در خانه
قیمت نفت در سراشیبی سقوط قرار گرفت
حمله آمریکا به شناورهای بی‌دفاع کارائیب؛ 11 نفر کشته شدند
اعلام آمادگی هیئت عالی نظارت مجمع در تسریع رسیدگی به لایحه بودجه 1405
امشب؛ ­مهلت ثبت نام خودرو‌های وارداتی به‌پایان می‌رسد
در کدام کشورها فردا اولین روز رمضان است؟
پیش‌بینی وضعیت آب و هوای تهران فردا چهارشنبه 28 بهمن 1404
الغرافه (0) - تراکتور (2)/عبور تراکتور از بحران با برد مقابل الغرافه
سی‌ان‌ان: در مذاکرات ایران و آمریکا پیشرفتی حاصل شده است