×
ورزشی
شناسه خبر : 249078
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 20:30
سپاهان 0 - 0 ذوب آهن  | تساوی و تقسیم امتیازات در داربی اصفهان + خلاصه بازی

سپاهان 0 - 0 ذوب آهن | تساوی و تقسیم امتیازات در داربی اصفهان + خلاصه بازی

در داربی شهر اصفهان که شب گذشته، شنبه 12 مهرماه برگزار شد، سپاهان و ذوب‌آهن در یک بازی پرتنش به نتیجه تساوی 0-0 رضایت دادند. این دیدار که در ورزشگاه نقش جهان انجام شد، با نمایش‌های متنوعی از هر دو تیم همراه بود، اما در نهایت گلی به ثمر نرسید.

نورنیوز - گروه ورزشی :‌در ادامه هفته ششم لیگ برتر فوتبال ایران، دیدار حساس داربی اصفهان بین تیم‌های سپاهان و ذوب‌آهن در ورزشگاه نقش جهان برگزار شد. این دیدار به ویژه برای هر دو تیم حائز اهمیت بود، چرا که سپاهان به دنبال دومین برد خود و ذوب‌آهن به دنبال فرار از شکست‌های بیشتر بود.

لیگ برتر - هفته 6
نتیجه نهایی: سپاهان 0 -0 ذوب آهن 
شنبه، 12 مهر ساعت 18:15
ورزشگاه فولاد آرنا

نیمه اول: حملات بی‌ثمر و اشتباهات فردی

بازی از ساعت 18:15 آغاز شد و در همان دقایق ابتدایی، سپاهان فشار زیادی به ذوب‌آهن وارد کرد. در دقیقه 2، احسان حاج‌صفی با فرار از پشت مدافعان ذوب‌آهن اولین موقعیت جدی بازی را خلق کرد که ضربه او با اختلاف اندک از کنار دروازه داوود نوشی صوفیانی به بیرون رفت.

در دقیقه 15، یک موقعیت خوب دیگر برای سپاهان به وجود آمد. ریکاردو آلوز از پشت محوطه جریمه به سمت دروازه ذوب‌آهن ارسال کرد که توپ به دست شاهین طاهرخانی برخورد کرد. داور بازی، پیام حیدری، ابتدا پنالتی به سود سپاهان اعلام کرد اما پس از بررسی، مشخص شد که قبل از اینکه آلوز صاحب توپ شود، یکی از بازیکنان ذوب‌آهن توپ را لمس کرده بود.

در دقیقه 25، یک ضربه ایستگاهی به سود سپاهان به دست آمد که ریکاردو آلوز با ارسال بلند خود به سمت تیر دو، محمد دانشگر را در موقعیت گلزنی قرار داد، اما امید لطیفی توپ را از روی خط دروازه بازگرداند.

در دقیقه 42، یک اشتباه عجیب از محمدرضا اخباری، دروازه‌بان سپاهان، به امیرحسین جدی رسید. جدی که فرصت گلزنی داشت، قصد داشت با ضربه‌ای مستقیم دروازه سپاهان را باز کند، اما توپ او از بالای دروازه به بیرون رفت و فرصتی عالی از دست رفت.

نیمه دوم: ادامه تلاش‌ها و تلاش‌های نافرجام

نیمه دوم با شدت بیشتری پیگیری شد و در دقیقه 47، مجید علیاری، بازیکن سپاهان، موقعیت بسیار خوبی برای باز کردن دروازه تیم سابق خود داشت. ارسال ضربه ایستگاهی دقیق ریکاردو آلوز به محوطه جریمه سپاهان، به ضربه سر علیاری تبدیل شد، اما این توپ به شکل خطرناکی از کنار دروازه نوشی صوفیانی عبور کرد.

در دقایق پایانی بازی، سپاهان تلاش زیادی برای گلزنی کرد. در دقیقه 88، پاس آریا یوسفی به کاوه رضایی رسید و این مهاجم تازه‌وارد با ضربه‌ای سهمگین قصد داشت دروازه ذوب‌آهن را باز کند. اما پس از بازبینی VAR مشخص شد که رضایی در تله آفساید قرار گرفته بود و گل او مردود شد.

در دقیقه 90، ذوب‌آهن فرصتی برای گلزنی داشت. ضدحمله‌ای سریع که توسط زایموویچ آغاز شد، به دروازه اخباری نزدیک شد، اما دروازه‌بان سپاهان به خوبی مقابل شوت او ایستاد و مانع از ورود توپ به دروازه شد.

در نهایت، این بازی با تساوی بدون گل 0-0 به پایان رسید تا سپاهان با 6 امتیاز در رده‌های بالای جدول باقی بماند و ذوب‌آهن نیز با 5 امتیاز در رده 17 جدول قرار گیرد.

خلاصه بازی:


 

با این یک امتیاز، سپاهان به دنبال دومین برد خود در هفته‌های آتی است. در هفته هفتم لیگ برتر، سپاهان به مصاف استقلال خوزستان می‌رود و در ادامه ذوب‌آهن میزبان فولاد خوزستان خواهد بود.

گل سپاهان به ذوب آهن که بعد از بررسی توسط VAR گل مردود اعلام شد


 

پنالتی به کرنر تبدیل شد

داور ابتدا برای سپاهان اعلام پنالتی کرد اما پس از بازبینی صحنه مشخص شد لحظات قبل از خطای هند، توپ توسط مدافع ذوب‌آهن به بیرون رفته است. داور پس از بازبینی صحنه پنالتی را به کرنر تبدیل کرد.

ذوب‌آهن اصفهان با تنها یک پیروزی در پنج هفته ابتدایی، در شرایطی به مصاف همشهری خود می‌رود که قاسم حدادی‌فر و شاگردانش امیدوارند با ارائه نمایشی حساب‌شده، دومین برد فصل را جشن بگیرند.

در ترکیب احتمالی این تیم، داوود نوشی‌صوفیانی دروازه‌بان اول باقی خواهد ماند. پس از چند اشتباه از پارسا جعفری، حدادی‌فر بار دیگر به تجربه نوشی‌صوفیانی تکیه کرده و به نظر می‌رسد این دروازه‌بان باتجربه امشب هم در ترکیب اصلی قرار گیرد.

در خط دفاع، زوج شایان مصلح و شاهین طاهرخانی در مرکز دفاع حضور دارند و آرش قادری نیز به عنوان بازیکن مکمل در کنار آن‌ها بازی می‌کند. در سمت راست، نادر محمدی با پرتاب‌های بلند و دوندگی‌اش نقش مؤثری در حملات ایفا خواهد کرد. حدادی‌فر در تلاش است تا ثبات دفاعی را با ترکیب بازیکنان جوان و باتجربه حفظ کند.

در میانه میدان، حضور ابوالفضل حسینی‌فر و محمود قائدرحمتی محور جنگندگی ذوب‌آهن خواهد بود و پویا مختاری نقش انتقال‌دهنده توپ به خط حمله را بر عهده دارد.

در خط تهاجمی نیز سه‌ضلعی احسان پهلوان، امید لطیفی و جنان زایموویچ ترکیب احتمالی گاندوها را تشکیل می‌دهند؛ جایی که زایموویچ، مهاجم بوسنیایی تازه‌وارد، امید نخست برای گلزنی محسوب می‌شود.

ترکیب احتمالی ذوب‌آهن:

داوود نوشی‌صوفیانی، نادر محمدی، شاهین طاهرخانی، شایان مصلح، آرش قادری، ابوالفضل حسینی‌فر، محمود قائدرحمتی، پویا مختاری، احسان پهلوان، امید لطیفی و جنان زایموویچ.

در آن سوی میدان، سپاهان نیز با چند غایب مهم از جمله میلاد زکی‌پور، محمدرضا بردبار، محمد کریمی، مهدی لیموچی و ایوان سانچز به مصاف ذوب‌آهن می‌رود. با این حال، محرم نویدکیا ترکیب تیمش را بر اساس نفرات آماده هفته گذشته تنظیم کرده است.

دروازه‌بان اصلی تیم، محمدرضا اخباری است که پس از ثبت نخستین کلین‌شیت فصل مقابل خیبر خرم‌آباد، همچنان مورد اعتماد کادر فنی قرار دارد.

در دفاع، حضور احسان حاجی‌صفی، محمد دانشگر، محمدامین حزباوی و آریا یوسفی ساختار مستحکمی را شکل داده است. در خط میانی نیز عارف حاجی‌عیدی و امید نورافکن وظیفه کنترل بازی را دارند و ریکاردو آلوز پرتغالی در نقش طراح اصلی فعالیت می‌کند.

در جناحین، محمدمهدی لطفی و آریا شفیع‌دوست دو وینگر جوان و سرعتی هستند که نویدکیا به آن‌ها اعتماد کرده است. در خط حمله، مجید علیاری به جای انزو کریولی بازی می‌کند؛ مهاجمی که سابقه حضور در ذوب‌آهن را دارد و حالا در پی درخشش مقابل تیم سابقش است.

ترکیب احتمالی سپاهان:

محمدرضا اخباری، محمد دانشگر، محمدامین حزباوی، آریا یوسفی، احسان حاجی‌صفی، عارف حاجی‌عیدی، امید نورافکن، ریکاردو آلوز، محمدمهدی لطفی، آریا شفیع‌دوست و مجید علیاری.


نظرات

آخرین اخبار
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد
رایزنی عراقچی و رئیس مجلس عراق در بغداد
بازداشت 47 متهم از نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد
جنجال بزرگ جام جهانی 2026؛ شایعه تبانی در بازی اتریش و الجزایر و حذف ایران
تنبیه حذف از جام جهانی؛ پرواز چارتر تیم ملی اروگوئه لغو شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت بیستم
پیروزی ایران مقابل کوبا در لیگ ملت‌های والیبال
هشدار پلیس درباره وام‌های فوری در فضای مجازی؛ فریب تبلیغات را نخورید
توافق دولت لبنان با رژیم صهیونیستی محکوم و چیزی جز تسلیم نیست
قالیباف: پایان جنگ لبنان در صدر تفاهم‌نامه ایران و آمریکا قرار دارد
بروجردی: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس فوری و قاطع خواهد بود
زمان امتحانات دانشگاه تهران دوباره تغییر کرد+ جزئیات جدید
برف تابستانی سبلان را سفیدپوش کرد
بیانیه فاطمیون در پاسخ به ادعاهای رسانه‌های صهیونیستی منتشر شد
رکورد جدید واردات طلای چین؛ بیش از 163 تن در یک ماه
مشروعیت از آنِ مقاومت است، نه دولت لبنان
برترین بازیکنان مرحله گروهی جام جهانی 2026 معرفی شدند/دو بازیکن از ایران در جمع برترین ها
محبوبیت صدراعظم آلمان به پایین‌ترین سطح رسید
محدودیت تردد کامیون‌ها در روز تشییع رهبر شهید
جزئیات توافق جدید ایران و ارمنستان؛ توسعه نوردوز در دستور کار قرار گرفت
خون‌هایی که هندسه روایت جهان را تغییر داد
درخواست هلال احمر برای همکاری و کمک مردم به پیشگیری از گرمازدگی در تجمعات
سعید اخباری : با دست خالی برای سهمیه آسیا می‌جنگیم
سهمیه بازیکنان خارجی لیگ برتر نصف شد؛ شوک بزرگ به استقلال، پرسپولیس و تراکتور
قیمت نقره امروز یکشنبه 7 تیر 1405 + جدول
سقوط مرگبار بالگرد آرامکو در عربستان؛ همه سرنشینان کشته شدند
نورویدئو | لبنان؛ میان توافق ادعایی، امنیت وعده داده شده و معادله خلع سلاح
جزئیات طرح جدید غذای دانشجویی؛ راه‌اندازی رستوران‌های مکمل در دانشگاه‌ها
اقتصاد ایران پس از تفاهم؛ فرصتی برای اصلاح خطاهای گذشته
نوراینفو | شرایط ثبت نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی
کنایه زلاتان به دیدار اتریش و الجزایر: نمی‌دانم از حذف ایران متاسف باشم یا نه
جزئیات تازه از آخرین ساعات زندگی دکتر کمال خرازی ؛ در بیمارستان چه گذشت؟
شرکت‌کنندگان مراسم تشییع رهبر شهید بیمه می شوند
اعلام جزئیات خدمات اتوبوسرانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
نوراینفو | آمار عجیب از رشد مصرف دخانیات در ایران
دادگستری نوشهر: اموال ساعدی‌نیا توقیف و حساب‌های بانکی وی مسدود شد
حضرتی: مراسم تشییع رهبر شهید نماد انسجام ملی خواهد بود
دیدار پزشکیان با خانواده شهیدان خطیب و موسوی
سفر عراقچی؛ پیام آشکار ایران برای معادلات امنیتی منطقه چیست؟
ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو
آماده‌باش 1100 مجتمع بین‌راهی برای مراسم تشییع رهبر شهید
گفت‌وگوی تلفنی قالیباف و نبیه بری
مخبر: حافظه تاریخی حاکمان آمریکا مانند عمر تعهداتشان کوتاه است
علت ایجاد موانع موقت و جدید در معابر تهران چیست؟
بقائی: توافق بدون پایان اشغالگری لبنان ناپایدار است
حادثه تلخ در دریای طوفانی بابلسر؛ پایان غم‌انگیز شنای دختر 14 ساله