×
بین الملل
شناسه خبر : 248993
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 09:09
واکنش نتانیاهو به موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ

واکنش نتانیاهو به موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در پی پاسخ رسمی جنبش حماس به طرح آتش‌بس دونالد ترامپ، اسرائیل آماده اجرای فوری مرحله اول این طرح برای آزادی گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) است.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به نقل از شبکه الجزیره، در بیانه ای افزود: اسرائیل در حال آماده‌سازی برای اجرای فوری مرحله اول طرح ترامپ در زمینه آزادی گروگان‌ها است و این اقدام در پی پاسخ رسمی حماس به طرح آتش‌بس صورت می‌گیرد.

در این بیانیه همچنین آمده است: اسرائیل با همکاری کامل با رئیس‌جمهور آمریکا و تیم او، برای پایان دادن به جنگ بر اساس اصولی که خود (اسرائیل) تعیین کرده، تلاش خواهد کرد.

در همین حال، شبکه ۱۲ اسرائیل به نقل از یک مقام ارشد این رژیم گزارش داد که نتانیاهو از واکنش ترامپ به پاسخ حماس غافلگیر شده است.

این مقام ارشد رژیم صهیونیستی که به نام وی اشاره ای نشده است، افزود: در جلسه مشورتی شب گذشته (جمعه شب)، نتانیاهو پاسخ حماس را نوعی رد طرح ترامپ تلقی و بر ضرورت هماهنگی با واشنگتن تاکید کرد تا این تصور ایجاد نشود که حماس با طرح آمریکا موافقت کرده است.

با این حال، همان مقام رژیم صهیونیستی اشاره کرده که تیم تخصصی رسیدگی به پرونده گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه)، پاسخ حماس را مثبت ارزیابی کرده و آن را گامی در مسیر دستیابی به توافق دانسته است.

پس از انتشار پاسخ رسمی حماس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» نوشت: «بر اساس بیانیه‌ای که حماس منتشر کرده، معتقدم آن‌ها آماده صلحی پایدار هستند».

رئیس جمهور آمریکا همچنین خواستار توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی به غزه شد تا زمینه آزادی اسیران صهیونیست در غزه، بصورت امن و سریع فراهم شود.

ترامپ افزود: «در حال حاضر شرایط بسیار حساس است. ما در حال مذاکره درباره جزئیاتی هستیم که هنوز نهایی نشده‌اند. این فقط مساله غزه نیست، بلکه مساله صلحی است که خاورمیانه مدت‌هاست در انتظار آن است».

پیش‌تر، جنبش حماس پس از رایزنی‌های داخلی و مشورت با گروه‌های فلسطینی، جمعه شب با اصول کلی طرح ترامپ برای پایان جنگ در غزه موافقت و اعلام کرده بود که آماده ورود فوری به مذاکرات درباره جزئیات اجرای توافق از طریق واسطه‌ها است.

رئیس جمهوری آمریکا ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد. با آنکه طرح ۲۰ بندی ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.


اخبار مرتبط
نشست ادیان ترامپ؛ بازی سیاسی پشت پرده صلح
یکشنبه 1404/07/13 ساعت 10:22
نورنیوز بررسی می‌کند،
نشست ادیان ترامپ؛ بازی سیاسی پشت پرده صلح
طرح 20 ماده‌ای ترامپ با محوریت نشست ادیان، نه فرصتی برای صلح، بلکه حربه‌ای برای مشروعیت‌بخشی به رژیم صهیونیستی و پیشبرد سازش در منطقه است. این پروژه سیاسی ـ دینی، در سایه فریبکاری و بازی با روایت‌ها، تلاشی برای سفیدسازی جنایات اسرائیل و تحمیل پروژه آمریکا است.
نتانیاهو بدون وزیران دارایی و امنیت داخلی جلسات مشاوره اضطراری برگزار کرد
شنبه 1404/07/12 ساعت 15:45
نتانیاهو بدون وزیران دارایی و امنیت داخلی جلسات مشاوره اضطراری برگزار کرد
رسانه وای‌نت، روز شنبه گزارش داد که پس از اعلام پاسخ حماس به طرح رئیس‌جمهور آمریکا برای غزه، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بدون حضور وزرا «بتسلئیل اسموتریچ» و «ایتامار بن گویر»، جلسات مشاوره اضطراری برگزار کرد.
دبیرکل سازمان ملل از پاسخ حماس استقبال کرد
شنبه 1404/07/12 ساعت 09:25
دبیرکل سازمان ملل از پاسخ حماس استقبال کرد
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از پاسخ مشروط حماس به طرح دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره غزه استقبال کرد و آن را دلگرم کننده دانست.
ترامپ: حماس آماده صلح پایدار است
شنبه 1404/07/12 ساعت 08:45
ترامپ: حماس آماده صلح پایدار است
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی پاسخ حماس در خصوص طرح خود و موافقت مشروط این جنبش اعلام کرد: حماس آماده صلح پایدار است و اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند.
حماس پاسخ خود به طرح ترامپ را به میانجی‌ها تحویل داد
جمعه 1404/07/11 ساعت 23:23
حماس پاسخ خود به طرح ترامپ را به میانجی‌ها تحویل داد
منابع مطلع اعلام کردند که جنبش حماس، پاسخ رسمی خود به طرح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس در غزه را به میانجی‌های مصری و قطری تحویل داده است. حماس ضمن استقبال محتاطانه، خواهان شفاف‌سازی درباره مفاد مبهم طرح شده است.
نظرات

آخرین اخبار
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
اظهارات روبیو در جلسه استماع
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد
اسناد گسترده‌ای از دخالت آمریکا و اسرائیل در ناآرامی‌های ایران وجود دارد
لغو گسترده پروازها به سرزمین‌های اشغالی از ترس موشک‌های ایرانی
مصدومیت کهنه گریبان‌گیر ستاره ازبک
اروپا در تقاطع تاریخ: از گذرگاه آمریکا به مقصد هند
دستیار پوتین: امنیت زلنسکی را تضمین می‌کنیم
جدول لیگ در پایان مسابقات امروز
هشدار صنعا به آمریکا درباره حمله به ناو هواپیمابر«آبراهام لینکلن»
دسترسی به اینترنت بین‌المللی فراهم شد
اروپا در برابر ترامپ می‌ایستد
ژاپن، استرالیا را گلباران کرد
افزایش جدید قیمت خودرو وجاهت قانونی ندارد
جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه
دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی
ترامپ دوباره تهدید کرد؛ پاسخ ایران: پشیمانی بی‌سابقه
معاون وزیر دادگستری: ممنوعیت قانونی برای موتورسواری بانوان نداریم
همراه اول وارد حوزه خرید اعتباری شد/خرید بدون پول نقد با «اعتبار اوانو»
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
برتری فجر سپاسی مقابل خیبر
پیش‌فروش گسترده سکه عامل تضعیف پول ملی
تاکید عارف بر حفظ سرمایه و قدرت خرید مردم
دیدار پوتین با جولانی در کاخ کرملین + فیلم
رشد 20 درصدی ترانزیت ریلی کشور تنها در 20 روز
پایتخت‌نشینان میزبان برف و باران خواهند بود
المیادین: ایران به هر تجاوزی پاسخ می‌دهد
شکست سنگین پرسپولیس مقابل فولاد
غریب آبادی: اولویت تهران مذاکره با آمریکا نیست
خبر محاصره دریایی ایران جعلی است
پادکست | خطر چاقی و آسیب هایی که می تواند نباشد
فرار شمس‌آذر از منطقه سقوط
بقائی: خلیج فارس «واقعیت تمدنی پایدار و بخش جداناشدنی از هویت ملی ایرانیان» است
جدال بی‌فایده مس رفسنجان و ذوب‌آهن
بهت رهبر اسلواکی از وضعیت «خطرناک» سلامت روان ترامپ
کوهنوردان مراقب باشند