×
بین الملل
شناسه خبر : 248981
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/12 ساعت 08:45
ترامپ: حماس آماده صلح پایدار است

ترامپ: حماس آماده صلح پایدار است

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی پاسخ حماس در خصوص طرح خود و موافقت مشروط این جنبش اعلام کرد: حماس آماده صلح پایدار است و اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند.

 نورنیوز - گروه بین الملل :‌دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عصر جمعه به وقت محلی گفت: بر اساس بیانیه‌ای که حماس هم اکنون  منتشر کرد، من معتقدم که آنها برای صلح پایدار آماده هستند.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «اسرائیل باید فورا بمباران غزه را متوقف کند تا ما بتوانیم گروگان‌ها را به سرعت و به صورت امن آزاد کنیم! در حال حاضر، انجام این کار بسیار خطرناک است. ما در حال حاضر در حال بحث در مورد جزئیاتی هستیم که باید بررسی شوند. این امر فقط مربوط به غزه نیست، بلکه مربوط به صلحی است که مدت‌هاست در خاورمیانه به دنبال آن هستیم.»

ترامپ پیش از پاسخ به واکنش حماس، بیانیه این جنبش را در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال منتشر کرد.

ترامپ: به توافق بسیار نزدیک هستیم

رئیس جمهوری آمریکا همچنین در پیامی ویدئویی با قدردانی  از کشورهایی که در گردآوری این طرح به او کمک کردند، این کشورها را  قطر، ترکیه، عربستان سعودی، مصر، اردن و بسیاری دیگر نام برد و مدعی شد: افراد زیادی سخت جنگیدند. امروز روز بزرگی است. خواهیم دید که همه چیز چگونه پیش می‌رود. باید حرف آخر را بزنیم و محکم باشیم.

ترامپ ادعا کرد: مشتاقانه منتظر بازگشت گروگان‌ها (اسرا) به خانه و پیش والدینشان هستم و متاسفانه می‌دانید که برخی از گروگان‌ها در چه شرایطی هستند. بنابراین فقط می‌خواهم به شما اطلاع دهم که این یک روز بسیار ویژه است. ممکن است از بسیاری جهات بی‌سابقه باشد.

وی گفت: از همه شما و از همه کشورهای بزرگی که کمک کردند متشکرم. به ما کمک زیادی شد. همه در آرزوی پایان این جنگ و دیدن صلح در خاورمیانه متحد بودند و ما به دستیابی به آن بسیار نزدیک هستیم. از همه شما متشکرم و با همه منصفانه رفتار خواهد شد. 

رئیس جمهوری آمریکا پیش از پاسخ حماس، با تکرار ادعاهای واشنگتن و در دفاع از رژیم اسرائیل و چشم پوشی از جنایات آن  در بیانیه شدیداللحنی با تهدید حماس ادعا کرد: در صورت عدم توافق با حماس تا ساعت ۶ عصر یکشنبه به وقت واشنگتن دی سی( ۱۰ شب به وقت گرینویچ)، "جهنمی" به پا خواهد شد که هیچ‌کس تا به حال نظیرش را ندیده است و صلح در خاورمیانه به هر طریقی محقق خواهد شد.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) در پاسخ به طرح آتش‌بس ترامپ، با توقف کامل جنگ، تبادل اسرا و اداره مستقل غزه موافقت کرد و خواستار بررسی مسائل آینده غزه در چارچوب منافع ملی فلسطینی شد.

به گزارش  کانال تلگرامی حماس، این جنبش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این پاسخ پس از مشورت‌ های گسترده داخلی و با گروه‌های فلسطینی و واسطه‌های منطقه‌ای تنظیم شده و شامل موافقت مشروط با برخی بندهای طرح و درخواست برای بررسی جمعی مسائل مربوط به آینده غزه و حقوق ملت فلسطین است.

در این بیانیه، حماس با اشاره به مسئولیت ملی خود و ضرورت توقف فوری تجاوز و جنگ نسل‌کشی [رژیم اسرائیل] علیه مردم مقاوم غزه افزود که پس از مشورت‌های عمیق در نهادهای رهبری خود، رایزنی با گروه‌های فلسطینی و گفت‌وگو با واسطه‌ها و دوستان منطقه‌ای، به موضعی مسئولانه در قبال طرح ترامپ دست یافته است.

حماس در این پاسخ، از تلاش‌های کشورهای عربی، اسلامی و بین‌المللی و همچنین رئیس‌جمهوری آمریکا برای توقف جنگ، تبادل اسرا، ورود فوری کمک‌های بشردوستانه، مخالفت با اشغال غزه و مخالفت با کوچ اجباری مردم فلسطین قدردانی کرده است.

 رئیس جمهوری آمریکا ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد.با آنکه طرح ۲۰ بندی ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.

سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری تاکید کرده‌اند که طرح ترامپ بیشتر بر خلع سلاح غزه تمرکز دارد تا بر تامین امنیت غیرنظامیان. بر اساس گزارش دیده بان حقوق بشر هرگونه روند بازسازی یا آتش‌بس اگر با رفع محاصره و تضمین آزادی جابه‌جایی همراه نباشد، صرفا به تداوم بحران انسانی می‌انجامد.بخشی از انتقادها به کنترل خارجی و تشکیل «هیات صلح ترامپ» با حضور چهره‌هایی مانند «تونی بلر» مربوط است.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین تعداد شهدای فلسطینی از آغاز حملات گسترده اسرائیل در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون نزدیک به ۶۶ هزار و ۱۴۸ نفر و تعداد مجروحان به ۱۶۸ هزار و ۷۱۶ نفر رسیده است. براساس این گزارش، از تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) تاکنون، شمار شهدای ثبت‌شده در نوار غزه به ۱۳ هزار و ۲۸۰ و تعداد مجروحان به ۵۶ هزار و ۶۷۵ نفر رسیده است.

نوار غزه حدود دو سال جنگ را پشت سر گذاشته که به عنوان طولانی‌ترین نسل‌کشی معاصر توصیف می‌شود؛ جنگی که با هدف فرسایش، گرسنگی دادن و تخلیه جمعیتی آغاز شد، اما به جای در هم شکستن مردم، اراده‌ آنها را در کوره‌ای از آتش سخت‌تر و مقاومت آنان را ریشه‌دارتر کرد و  در برابر شدیدترین اشکال خشونت سازمان‌یافته و نسل‌کشی مدرن ایستادگی می‌کنند.


اخبار مرتبط
واکنش مصر به پاسخ حماس به طرح آتش‌بس
شنبه 1404/07/12 ساعت 10:43
واکنش مصر به پاسخ حماس به طرح آتش‌بس
مصر از موضع جنبش حماس در قبال طرح آتش‌بس پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکا استقبال کرد و آن را گامی مثبت در مسیر توقف جنگ، حفظ جان غیرنظامیان و آغاز روند سیاسی برای تشکیل دولت مستقل فلسطینی دانست.
واکنش نتانیاهو به موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ
شنبه 1404/07/12 ساعت 09:09
واکنش نتانیاهو به موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ
دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در پی پاسخ رسمی جنبش حماس به طرح آتش‌بس دونالد ترامپ، اسرائیل آماده اجرای فوری مرحله اول این طرح برای آزادی گروگان‌ها (اسیران صهیونیست در غزه) است.
پاسخ حماس و رضایت ترامپ!
شنبه 1404/07/12 ساعت 08:29
صابر گل عنبری:
پاسخ حماس و رضایت ترامپ!
حماس امشب پاسخ خود به طرح دونالد ترامپ درباره آتش بس در غزه را منتشر کرد و رئیس جمهور آمریکا نیز فورا در اقدامی قابل تامل و به نشانه رضایت، آن را در شبکه اجتماعی خود کاملا بازنشر داد.سپس در حالی که اسرائیل و نتانیاهو سکوت مطلقی در پیش گرفته‌اند، ترامپ در «تروث سوشال» خواستار توقف فوری بمباران نوار غزه برای فراهم شدن امکان آزادی گروگان‌ها با امنیت و سرعت شد .
حماس پاسخ خود به طرح ترامپ را به میانجی‌ها تحویل داد
جمعه 1404/07/11 ساعت 23:23
حماس پاسخ خود به طرح ترامپ را به میانجی‌ها تحویل داد
منابع مطلع اعلام کردند که جنبش حماس، پاسخ رسمی خود به طرح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا برای آتش‌بس در غزه را به میانجی‌های مصری و قطری تحویل داده است. حماس ضمن استقبال محتاطانه، خواهان شفاف‌سازی درباره مفاد مبهم طرح شده است.
رسانه صهیونیستی: پاسخ حماس به پیشنهاد ترامپ آغاز مذاکرات فشرده خواهد بود
جمعه 1404/07/11 ساعت 22:14
رسانه صهیونیستی: پاسخ حماس به پیشنهاد ترامپ آغاز مذاکرات فشرده خواهد بود
تلویزیون رسمی رژیم صهیونیستی گزارش داد برآوردهای داخلی نشان می‌دهد که پاسخ حماس به طرح ترامپ برای توقف جنگ در نوار غزه می‌تواند به آغاز مذاکرات گسترده برای دست‌یابی به توافق آتش‌بس منجر شود. هم‌اکنون رژیم صهیونیستی، ایالات متحده، قطر و مصر منتظر تصمیم رسمی این جنبش هستند و ضرب‌الاجلی که رئیس‌جمهور آمریکا تعیین کرده، روند پاسخ را تسریع خواهد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خاک ماه، باند فرود می‌شود؛ توسعه اولین سکوهای قابل استفاده مجدد برای ماموریت‌های آتی
چین به تکنولوژی جنگنده نسل ششم رسید
ظریف: فرزندان من تابعیت آمریکا دارند اما در ایران زندگی می‌کنند
واژگونی مرگبار سمند در محور اراک - سلفچگان
امیدواری پاپ برای مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین
شبکه‌های تلویزیونی و اینترنت در جنوب بیروت کاملا قطع شد
آمار فروش بنزین سوپر در اولین روز عرضه
کدام بازیکنان تیم ملی فوتسال در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا 2026 حضور می‌یابند؟
کان: متهم به جاسوسی برای ایران چندین بار با ایال زامیر رئیس ستاد کل ارتش دیدار داشته
واکنش محسن رضایی به برخی نواهای تفرقه‌انگیز
امضای قرارداد رسمی مشارکت ایران در اکسپو 2027 بلگراد
در شب آرزوها چه اعمالی انجام دهیم ؟ / فرصت بی‌نظیر رحمت الهی در اولین شب جمعه رجب
چارلز سوم: زیارت سفری به آینده و گذشته است
دیدار پزشکیان با خانواده شهید مسیحی به مناسبت ولادت حضرت عیسی (ع)
نیروهای اوکراینی هیچ پناهگاهی در زاپوریژیا مقابل روسیه ندارند
حملات هوایی اردن به برخی نقاط جنوب سوریه
بنزین سوپر وارداتی با چه شرایطی عرضه می شود؟
احتمال شکل‌گیری توافق امنیتی میان سوریه و اسرائیل
نگرانی اردوغان درباره شرایط سودان
تعطیلی مراکز مشاوره غیردولتی در 5 استان
ادعای اسرائیل مبنی بر ردگیری دو پهپاد
پشت پرده دیدار مرموز زلنسکی با مشاوران ارشد آمریکایی
مقابله به مثل نیجر با آمریکا / ممنوعیت کامل ورود آمریکایی‌ها به خاک نیامی
نگرانی اوسمار از 7 هفته بدون گل علیپور / پرسپولیس به دنبال مهاجم جدید می گردد؟
هشدار اسقف اعظم درباره شکاف اجتماعی انگلستان
پیروزی دلچسب استقلال خوزستان با 2 گل مقابل ذوب‌آهن
حبس ابد برای 11 جاسوس صهیونیستی که در ترور فرمانده حماس دست داشتند
دمشق از هلاکت سرکرده ارشد داعش خبر داد
روس‌اتم: بمباران نوار ساحلی انرگودار همچنان ادامه دارد
رئیس مرکز ملی اقلیم سازمان هواشناسی: همه ابرها قابلیت بارورسازی ندارند
قطب‌نمای دولت در سال 1405 روی کدام میدان ایستاده است؟
حملات اوکراین به تاسیسات نفت و گاز روسیه با تجهیزات جنگی انگلیس
چین: آمریکا به تفرقه‌افکنی متوسل شده است
تلاش مجلس برای جبران عقب‌ماندگی حقوق کارمندان از تورم در سال1405
نورنما | 5دی، سالروز در گذشت ایرج بسطامی
ماجرای توقیف کامیون کمپرسی با بار 17 تنی در هرمزگان چیست؟
عراقچی: وزارت‌خارجه از صادرات محصولات دانش‌بنیان و انرژی‌های پاک حمایت می‌کند
مسکو: پیشرفت در مذاکرات با آمریکا درباره اوکراین آهسته و پیوسته است
جزئیات ریزش هولناک آوار در روستای خاوه
حضور 4 هزار بانوی بسیجی در رزمایش «الی بیت‌المقدس»
تشکیل «میز اصفهان» در وزارت خارجه برای پیگیری بحران آب و جذب گردشگر خارجی
خبر وزیر میراث فرهنگی از راه‌اندازی خطوط کروز با کشورهای حاشیه خلیج فارس و عمان
پژوهش‌های نظامی باید پاسخ‌گوی نیازهای واقعی کشور باشند
حمله هوایی دوباره اسرائیل به جنوب لبنان
جزئیات حادثه سقوط بالگرد در کلیمانجارو
ترافیک سنگین در 4 آزادراه اصلی کشور؛ تردد در چالوس و هراز روان هست
استقلال و سپاهان در انتظار سه رقیب آسیایی / صعود 16 تیم به لیگ قهرمانان آسیا
نورنما | 5 دی، حادثه ناگوار بم
هشدار مهم دادگستری تهران؛ فریب پیامک‌های کلاهبرداری بانکی را نخورید!
جنگ بقا در اهواز / ترکیب استقلال خوزستان برای فرار از سقوط در مقابل ذوب آهن
X
آگهی تبلیغاتی