×
ورزشی
شناسه خبر : 248946
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/11 ساعت 21:31
هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم

هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم

وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: به نظرم یکی از بازی‌های خوب پرسپولیس بود. موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم. تیم‌های برابر ما بازی بسته می‌کنند و از ضد حملات استفاده می‌کنند. از تمام بازیکنان ممنونم که با تمام وجود تلاش کردند. بعد از گل‌ هم نظم تیمی را رعایت کردند.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب رقابت‌های هفته ششم لیگ برتر از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (جمعه، ۱۱ مهر) میزبان گل‌گهر سیرجان بود که این بازی در نهایت با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: به نظرم یکی از بازی‌های خوب پرسپولیس بود. موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم. تیم‌های برابر ما بازی بسته می‌کنند و از ضد حملات استفاده می‌کنند. از تمام بازیکنان ممنونم که با تمام وجود تلاش کردند. بعد از گل‌ هم نظم تیمی را رعایت کردند. نکته مثبت این بازی این بود که مصدومان ما بازگشتند. بازیکنان ما برخی به آن حد بازی کردن نرسیدند و مجبور بودیم از دقیقه‌ ۶۰ یا ۷۰ به بعد از آن‌ها استفاده کنیم. مهم‌ترین کار ما باید گل زدن باشد. از هواداران محترم تشکر می‌کنم که ما را تشویق کردند. از مساوی راضی نیستیم و در بازی‌های آینده محکوم به برد هستیم. 

او درباره اعتراضات هواداران بیان کرد: تعهد دارم تا روزی که هستم تمام تلاش خود را برای بهتر کردن انجام دهیم. تیم رشد خوبی کرده و شانس‌های ما باید گل شود. تا روزی که اینجا باشم با تمام قدرت به کارم ادامه می‌دهم. تلاش می‌کنیم از بازی‌های بعد نتیجه خوبی بگیریم و جایگاه پرسپولیس بالای جدول است‌.

هاشمیان درباره برنامه‌اش در فیفادی عنوان کرد: در این مدت باید ببینیم چه تعدادی به تیم ملی دعوت می‌شوند. این خیلی نقش مهمی دارد و امیدوار هستم حسین کنعانی و سرژ اوریه از هفت روز دیگر کار تیمی را آغاز کند. بازیکنانی مانند صادقی و اورونوف آماده شوند و به شرایط خوب تیمی برسند که یک بازی دوستانه برای این گذاشتیم. توقع همه ما شعاری جز قهرمانی نیست. لایق پیروزی بودیم. تیم بالا بازی کرد و از موقعیت‌ها استفاده نکرد و ضد حمله خورد. جلسه با باشگاه پرسپولیس داشتیم و موشکافانه کردیم نیازهای تیم را سپس برنامه فیفادی را بررسی کردیم و راهکارهایی را صحبت کردیم که جلسه هم‌اندیشی خوبی بود، غیر از این چیز دیگری نبود.

سرمربی پرسپولیس درباره استفاده کردن از فرشاد احمدزاده در دفاع و سپس تغییر استراتژی و آمدن میلاد محمدی گفت: آقای فرشاد نیمه اول کارت گرفت و امکان داشت کارت دوم را بگیرد. میلاد روند خیلی خوبی را دارد و بعد تغییر تاکتیکی دادیم که تیم هجومی‌تر بازی کند. در شرایط تمرین ما خیلی‌ها نیستند، خدابنده‌لو در آن پست بازی کرده و جلسه با کادر پزشکی داشتیم که از کدام بازیکنان چه دقیقه‌ای استفاده کنیم. تعویض‌های ما برای هجومی کردن و جلوگیری از گرفتن کارت قرمز بود. عمری را پس از مدت‌ها بازی دادیم، صادقی بعد از بازی برابر چادرملو مصدوم شد. اورونوف با وجود آسیب دیدگی با میل خودش بازی کرد. اگر زمان‌های تعویض عقب و جلو می‌شود دلیل پزشکی دارد.

او درباره عملکرد علی علیپور و مشکل گل نزدن گفت: در هفته‌های گذشته تمرینات ضربه زنی انجام دادیم. این حرکت و پیش روی خوبی است که بیرون از ۱۸ قدم و داخل آن کار می‌کنیم. جایگاه پرسپولیس صدر جدول است اما فشردگی بازی‌ها باعث شده خیلی از تیم‌ها در شرایط آرمانی قرار نگیرند. پیشرفت خیلی خوبی داشتیم. در فوتبال نتیجه تعیین کننده است. امیدوار هستم پس از این تعطیلات به روند درخشان برسیم.

سرمربی پرسپولیس در پایان اظهار کرد: علیپور با چهار گل تقریبا صدرنشین است، موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم. علیپور بسیار خوب کار می‌کند و درصد گل‌های ما در بازی‌ها در مقایسه با تیم‌های دیگر این است که از فرصت‌ها استفاده می‌کنند. تمرینات هجومی را انجام داده‌ایم و امیدوارم از هفته بعد نتیجه خوبی بگیریم. قطعا ما بازی را چند بار می‌بینیم و آنالیز می‌کنیم. خیلی از تیم‌ها پس گل خوردن دچار آشفتگی می‌شود اما تیم ما با این حال نظم را حفظ کرد. بازیکنان امروز همه چیز خود را گذاشتند. بازیکنان از هم انتقاد می‌کنند و انتظارات خود را بالا می‌برند. از همه بازیکنان تشکر می‌کنم، پورعلی گنجی و ابرقویی مصدومیت داشتند اما بازی کردند. چندین بازیکن وقتی شرایط تیم را دیدند فداکارانه بازی کردند. پیام نیازمند هم بازیکن خوبی است هم شخصیت بسیار خوبی دارد.


نظرات

آخرین اخبار
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید