×
ورزشی
شناسه خبر : 248946
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/11 ساعت 21:31
هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم

هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم

وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: به نظرم یکی از بازی‌های خوب پرسپولیس بود. موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم. تیم‌های برابر ما بازی بسته می‌کنند و از ضد حملات استفاده می‌کنند. از تمام بازیکنان ممنونم که با تمام وجود تلاش کردند. بعد از گل‌ هم نظم تیمی را رعایت کردند.

نورنیوز-گروه ورزشی:  تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب رقابت‌های هفته ششم لیگ برتر از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (جمعه، ۱۱ مهر) میزبان گل‌گهر سیرجان بود که این بازی در نهایت با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: به نظرم یکی از بازی‌های خوب پرسپولیس بود. موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم. تیم‌های برابر ما بازی بسته می‌کنند و از ضد حملات استفاده می‌کنند. از تمام بازیکنان ممنونم که با تمام وجود تلاش کردند. بعد از گل‌ هم نظم تیمی را رعایت کردند. نکته مثبت این بازی این بود که مصدومان ما بازگشتند. بازیکنان ما برخی به آن حد بازی کردن نرسیدند و مجبور بودیم از دقیقه‌ ۶۰ یا ۷۰ به بعد از آن‌ها استفاده کنیم. مهم‌ترین کار ما باید گل زدن باشد. از هواداران محترم تشکر می‌کنم که ما را تشویق کردند. از مساوی راضی نیستیم و در بازی‌های آینده محکوم به برد هستیم. 

او درباره اعتراضات هواداران بیان کرد: تعهد دارم تا روزی که هستم تمام تلاش خود را برای بهتر کردن انجام دهیم. تیم رشد خوبی کرده و شانس‌های ما باید گل شود. تا روزی که اینجا باشم با تمام قدرت به کارم ادامه می‌دهم. تلاش می‌کنیم از بازی‌های بعد نتیجه خوبی بگیریم و جایگاه پرسپولیس بالای جدول است‌.

هاشمیان درباره برنامه‌اش در فیفادی عنوان کرد: در این مدت باید ببینیم چه تعدادی به تیم ملی دعوت می‌شوند. این خیلی نقش مهمی دارد و امیدوار هستم حسین کنعانی و سرژ اوریه از هفت روز دیگر کار تیمی را آغاز کند. بازیکنانی مانند صادقی و اورونوف آماده شوند و به شرایط خوب تیمی برسند که یک بازی دوستانه برای این گذاشتیم. توقع همه ما شعاری جز قهرمانی نیست. لایق پیروزی بودیم. تیم بالا بازی کرد و از موقعیت‌ها استفاده نکرد و ضد حمله خورد. جلسه با باشگاه پرسپولیس داشتیم و موشکافانه کردیم نیازهای تیم را سپس برنامه فیفادی را بررسی کردیم و راهکارهایی را صحبت کردیم که جلسه هم‌اندیشی خوبی بود، غیر از این چیز دیگری نبود.

سرمربی پرسپولیس درباره استفاده کردن از فرشاد احمدزاده در دفاع و سپس تغییر استراتژی و آمدن میلاد محمدی گفت: آقای فرشاد نیمه اول کارت گرفت و امکان داشت کارت دوم را بگیرد. میلاد روند خیلی خوبی را دارد و بعد تغییر تاکتیکی دادیم که تیم هجومی‌تر بازی کند. در شرایط تمرین ما خیلی‌ها نیستند، خدابنده‌لو در آن پست بازی کرده و جلسه با کادر پزشکی داشتیم که از کدام بازیکنان چه دقیقه‌ای استفاده کنیم. تعویض‌های ما برای هجومی کردن و جلوگیری از گرفتن کارت قرمز بود. عمری را پس از مدت‌ها بازی دادیم، صادقی بعد از بازی برابر چادرملو مصدوم شد. اورونوف با وجود آسیب دیدگی با میل خودش بازی کرد. اگر زمان‌های تعویض عقب و جلو می‌شود دلیل پزشکی دارد.

او درباره عملکرد علی علیپور و مشکل گل نزدن گفت: در هفته‌های گذشته تمرینات ضربه زنی انجام دادیم. این حرکت و پیش روی خوبی است که بیرون از ۱۸ قدم و داخل آن کار می‌کنیم. جایگاه پرسپولیس صدر جدول است اما فشردگی بازی‌ها باعث شده خیلی از تیم‌ها در شرایط آرمانی قرار نگیرند. پیشرفت خیلی خوبی داشتیم. در فوتبال نتیجه تعیین کننده است. امیدوار هستم پس از این تعطیلات به روند درخشان برسیم.

سرمربی پرسپولیس در پایان اظهار کرد: علیپور با چهار گل تقریبا صدرنشین است، موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم. علیپور بسیار خوب کار می‌کند و درصد گل‌های ما در بازی‌ها در مقایسه با تیم‌های دیگر این است که از فرصت‌ها استفاده می‌کنند. تمرینات هجومی را انجام داده‌ایم و امیدوارم از هفته بعد نتیجه خوبی بگیریم. قطعا ما بازی را چند بار می‌بینیم و آنالیز می‌کنیم. خیلی از تیم‌ها پس گل خوردن دچار آشفتگی می‌شود اما تیم ما با این حال نظم را حفظ کرد. بازیکنان امروز همه چیز خود را گذاشتند. بازیکنان از هم انتقاد می‌کنند و انتظارات خود را بالا می‌برند. از همه بازیکنان تشکر می‌کنم، پورعلی گنجی و ابرقویی مصدومیت داشتند اما بازی کردند. چندین بازیکن وقتی شرایط تیم را دیدند فداکارانه بازی کردند. پیام نیازمند هم بازیکن خوبی است هم شخصیت بسیار خوبی دارد.


نظرات

آخرین اخبار
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به زیرساخت های اسکله بندرعباس
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4