×
ورزشی
شناسه خبر : 248864
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/11 ساعت 20:33
پایان  بازی پرسپولیس (1) - گل گهر (1) + فیلم

پایان بازی پرسپولیس (1) - گل گهر (1) + فیلم

بازی پرسپولیس - گل‌گهر سیرجان با نتیجه مساوی یک بر یک پایان یافت. = در نیمه دوم دروازه پرسپولیس در دقیقه 57 توسط مهدی تیکدری بازیکن گل گهر باز شد و نتیجه بازی به صفر بر یک تغییر یافت. اما در دقیقه 71 با ضربه پنالتی که علی علیپور زد با نتیجه یک - یک مساوی شد و با همین نتیجه هم به پایان رسید.

نورنیوز-گروه ورزشی: پرسپولیس 0 - گل‌گهر 1 (مهدی تیکدری - دقیقه 57): مهدی تیکدری که روی اشتباه حسین ابرقویی توانست در موقعیت تک به تک با پیام نیازمند قرار بگیرد و بعد از یک استارت با گامهای بلند شوت دیدنی خود را به کنج دروازه پیام نیازمند کوبید تا به زیبایی هرچه تمام تر گل را به ثمر برساند.

دقیقه 61: شوت امید عالیشاه از روی ضربه ایستگاهی با واکنش فرزین گروسیان همراه شد و او اجازه نداد دروازه تیمش باز شود.

دقیقه 74: پاس عرضی علی علیپور با فریب بازیکنان گل گهر باعث شد تا امید عالیشاه توپ را از جلوی پای گروسیان بزند و یک پنالتی از او بگیرد.
 

رضا اسدی در دقیقه 81 از داور کارت زرد گرفت

دقیقه 90+2: حرکت ترکیبی و پاس در عمق بازیکنان گل گهر باعث شد تا مهدی تیکدری در موقعیت تک به تک قرار بگیرد اما پیش از ضربه نهایی حسین ابرقویی با تکلی شجاعانه اجازه نداد که او گل دوم خودش و تیمش را بزند.

پایان نیمه اول با نتیجه صفر بر صفر 

در دومین روز از هفته ششم لیگ برتر فوتبال ایران، بازی  پرسپولیس -  گل‌گهر سیرجان عصر امروز  و از ساعت 18:30 در ورزشگاه شهدای شهر قدس آغاز شده است در نیمه اول با نتیجه صفر-صفر مساوی پایان یافت. 

در نیمه اول علیرغم اینکه چندان جذاب نبود و موقعیت‌های زیادی روی دروازه دو تیم خلق نشد، پرسپولیس یک موقعیت خوب گلزنی داشت که ضربه بیفوما در حالی که می‌رفت وارد دروازه گل‌گهر شود، توسط مجید عیدی از روی خط دروازه برگشت داده شد. بیفوما در دقایق پایانی باز هم روی دروازه گروسیان خطرساز شد که علیپور قدر پاس او را ندانست. در دقایق تلف شده بازی نیز پیام نیازمند ضربه رضا جعفری را مهار کرد تا بازی در نیمه نخست بدون گل خاتمه یابد.

دقیقه 45+2: شوت مجید عیدی از پشت محوطه جریمه زده شد و با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 45+2: پاس امید حامدی‌فر از سمت راست با شوت محکم و سرضرب رضا جعفری همراه شد و در حالی که توپ میرفت زیر طاق دروازه پرسپولیس قرار بگیرد اما نیازمند با یک دست توپ را دفع کرد.

دقیقه 18: ارسال از سمت چپ با ضربه سر علی علیپور همراه شد اما توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 12: روی ارسال پاس در عمق یعقوب براجعه، محمد خدابنده‌لو با حرکت از سمت راست پاس خود را از بین دو بازیکن به علی علیپور فرستاد و علیپور با آگاهی محیطی بسیار خوب خود با تک ضرب پاس را به بیفوما داد. بیفوما با عوض کردن پا تنها مدافع پیش روی خود را از میان برداشت و ضربه را به سمت دروازه زد که بعد از عبور توپ از فرزین گروسیان، مجید عیدی از روی خط دروازه، اجازه نداد توپ گل شود.

دقیقه ۹: روی حرکت امید عالیشاه با توپ‌گیری از هافبک گل‌گهر، او هرطور که میشد توپ را به علی علیپور رساند و علیپور هم ضربه خود را زد اما از کنار دروازه گذشت و گل نشد.

در این بازی در دقیقه 2  فرشاد احمدزاده از پرسپولیس کارت زرد گرفت.

 

«حیاکن رهاکن» قبل از شروع بازی پرسپولیس؛ هواداران کوتاه نمی‌آیند

تماشاگران حاضر در ورزشگاه شهرقدس قبل از شروع مسابقه پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان علیه رضا درویش شعار دادند. این اتفاق در حالی رخ داد که در دیدارهای گذشته پس از بازی این شعارها سر داده می شد.

تماشاگران بازی پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان قبل از شروع این مسابقه علیه رضا درویش مدیرعامل سرخپوشان شعار سر دادند.

آنها در حالی علیه درویش شعار دادند که بازی هنوز شروع نشده بود. شعارهایی که در ابتدا به طور عجیبی توسط سیستم صوتی مستقر در ورزشگاه شهرقدس مهار شد اما خشم بالای هواداران پرسپولیسی حاضر در ورزشگاه ادامه داشت تا دیگر نتوانند صدای آنها را خاموش کنند.

پرسپولیس از دیدارهای گذشته خود فقط یک پیروزی برابر سپاهان کسب کرده و در سایر دیدارها به تساوی رسیده است. سرخپوشان هنوز نتوانسته ان در ورزشگاه خانگی به پیروزی برسند.

حواشی:

هواداران پرسپولیس باوجود نتایج ضعیف پرسپولیس استقبال خوبی از این دیدار داشتند و احتمالا استادیوم شهدای شهر قدس پر خواهد شد.

تعدادی از هواداران خانم پرسپولیس یاد و خاطره هادی نوروزی را زنده نگه داشتند. هفتم مهر ماه سالگرد درگذشت کاپیتان پرسپولیس بود.

اوستون اورونوف وینگر مصدوم تیم پرسپولیس در این بازی همراه سرخپوشان است و در اتوبوس این تیم دیده شده است.

رضا اسدی و سیامک نعمتی دو بازیکن سابق پرسپولیس روی نیمکت تیم گل گهر دیده می‌شوند.

رحمان رضایی و سعید الهویی مربیان تیم ملی وارد استادیوم شهر قدس شدند تا این بازی را از نزدیک تماشا کنند.

سروش رفیعی، علی علیپور و تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در ابتدای بازی به سراغ مهدی تارتار رفتند و با او خوش و بش کردند.

وحید هاشمیان و تارتار در ابتدای بازی برخورد گرمی با یکدیگر داشتند.

بازیکنان تیم پرسپولیس تصویری از هادی نوروزی را حین عکس تیمی در دست گرفتند.

 پرسپولیس به دنبال شکست طلسم خانگی + ترکیب پرسپولیس

در دومین روز از هفته ششم لیگ برتر فوتبال ایران، پرسپولیس عصر امروز  و از ساعت 18:30 در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان گل‌گهر سیرجان خواهد بود. شاگردان وحید هاشمیان که یکی از ضعیف‌ترین شروع‌های تاریخ باشگاه در لیگ را پشت سر می‌گذارند، در تلاش‌اند تا با کسب پیروزی در این دیدار، ناکامی‌های اخیر را جبران کنند.

پرسپولیس در ۵ بازی گذشته تنها یک برد کسب کرده و همین عملکرد ضعیف باعث شدت گرفتن اعتراضات هواداران شده است. شعارها علیه مدیریت و کادر فنی در هفته‌های اخیر فضای تیم را تحت فشار قرار داده‌اند. پرسپولیس هاشیمان  سه تساوی متوالی مقابل چادرملو، فولاد و ملوان، حالا نیاز مبرمی به پیروزی مقابل گل‌گهر مهدی تارتار دارد.
با وجود شروع ناموفق، پرسپولیس این فرصت را دارد که در صورت پیروزی مقابل گل‌گهر، حتی به صدر جدول صعود کند. اما گل‌گهرِ مهدی تارتار تیمی نیست که به راحتی تسلیم شود. آنها هم انگیزه دارند تا بالاخره نخستین برد خود مقابل سرخ‌پوشان را در تاریخ ثبت کنند.

ترکیب پرسپولیس مشخص شد

 پیام نیازمند، سروش رفیعی، حسین ابرقویی، امید عالیشاه، فرشاد احمدزاده، علی علی‌پور، مرتضی پورعلی‌گنجی، یعقوب براجعه، محمد خدابنده‌لو، باکیچ و بیفوما 

ترکیب+پرسپولیس

ترکیب گل‌گهر مشخص شد

فرزین گروسیان، امید حامدی فر، رضا جعفری، آرمان اکوان، نمانیا توماسوویچ، مهدی تیکدری، مجید عیدی، مسیح زاهدی، پویا پورعلی، پوریا لطیفی فر، بایناما
 

مصدومان، همچنان دغدغه بزرگ هاشمیان

پرسپولیس در این مسابقه با لیستی از بازیکنان غایب روبه‌رو است. محمد عمری، رضا شکاری، محمدحسین صادقی، سرژ اوریه و اوستون ارونوف از غایبان احتمالی هستند، هرچند برخی از آنها ممکن است در لیست نهایی حضور داشته باشند.

آمار به نفع سرخ‌پوشان

در ۱۰ تقابل گذشته این دو تیم در لیگ برتر، پرسپولیس ۸ پیروزی کسب کرده و ۲ بازی نیز مساوی شده است. گل‌گهر تا امروز طعم پیروزی برابر این تیم پرهوادار را نچشیده، اما شاید امروز روز تاریخ‌سازی برای شاگردان تارتار باشد.

ترکیب احتمالی تیم پرسپولیس

پیام نیازمند، حسین ابرقویی، مرتضی پورعلی‌گنجی، یعقوب براجعه، فرشاد احمدزاده، مارکو باکیچ، سروش رفیعی، محمد خدابنده‌لو، تیوی بیفوما، امید عالیشاه، علی علیپور
 

 

اخبار مرتبط
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 20:42
پرسپولیس از لیگ شرق آسیا بازیکن می‌گیرد؟
محمد انصاری، معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس، با رد شایعات درباره تغییر کادر فنی تأکید کرد وحید هاشمیان همچنان سرمربی سرخپوشان است و باشگاه از او حمایت کامل خواهد کرد. وی همچنین از برنامه‌ریزی باشگاه برای جذب بازیکنان جدید در نیم فصل خبر داد و گفت پرسپولیس بازی‌های آینده را با قدرت دنبال خواهد کرد.
هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم
جمعه 1404/07/11 ساعت 21:31
هاشمیان: موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم
وحید هاشمیان، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی گفت: به نظرم یکی از بازی‌های خوب پرسپولیس بود. موقعیت‌های بسیار خوبی خلق کردیم. تیم‌های برابر ما بازی بسته می‌کنند و از ضد حملات استفاده می‌کنند. از تمام بازیکنان ممنونم که با تمام وجود تلاش کردند. بعد از گل‌ هم نظم تیمی را رعایت کردند.
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
یکشنبه 1404/07/06 ساعت 18:30
حمایت هیات مدیره پرسپولیس از هاشمیان
نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با حضور اعضا و وحید هاشمیان برگزار و طی آن از سرمربی سرخ‌پوشان حمایت کامل شد.
پرسپولیس (0) - ملوان (0) | ادامه روند تساوی‌ شاگردان هاشمیان +خلاصه بازی
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 18:30
پرسپولیس (0) - ملوان (0) | ادامه روند تساوی‌ شاگردان هاشمیان +خلاصه بازی
پرسپولیس در دیدار امروز ساعت 19 مقابل ملوان بندرانزلی میزبان بود و در هفته پنجم لیگ برتر به تساوی بدون گل رسید و هاشمیان همچنان به دنبال اولین پیروزی خانگی خود در این فصل است.
نظرات

آخرین اخبار
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند