×
سیاسی
شناسه خبر : 248832
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/11 ساعت 11:56
جلوی زیاده‌خواهی آمریکا بایستید

نامه عراقچی نامه‌ای به همتایان خود در سریلانکا و مالدیو

جلوی زیاده‌خواهی آمریکا بایستید

در پی اقدامات اقدامات غرب در بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل، عباس عراقچی در نامه‌ای به ویجیتا هارات، اقدامات غرب به خصوص آمریکا علیه ایران را مورد انتقاد قرار داد.

نورنیوز- گروه سیاسی : سفیر ایران در سریلانکا علیرضا دلخوش ضمن اعلام این خبر تصریح کرد که در حال حاضر حقوق بین‌الملل «به بازیچه‌ای برای ایالات متحده تبدیل شده است.» وی افزود که این تصمیم، که با همراهی کشورهای غربی و آمریکا گرفته شده، برای حقوق بین‌الملل بسیار خطرناک است.
ارسال نامه عراقچی به ویجیتا هارات در شرایطی صورت گرفت است که ماه گذشته کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان به شورای امنیت سازمان ملل نامه نوشته و ایران را به عدم انجام تعهدات خود متهم کردند و بدون اشاره به بدعهدی‌های غرب در اجرای مفاد برجام، روز ششم مهرماه، مکانیسم ماشه اجرا شد و تحریم‌های سازمان ملل که با اجرای برجام لغو شده بود، مجددا علیه ایران بازگشت.
سفیر تأکید کرد که وزیر امور خارجه ایران به وزیر امور خارجه سریلانکا و همچنین وزیر امور خارجه مالدیو نامه نوشته و گفت: «ما باید از حقوق بین‌الملل حمایت کنیم. این مسئله فقط مربوط به ایران نیست، بلکه مربوط به کرامت حقوق بین‌الملل است!»او گفت: «امروز ایران هدف است، فردا ممکن است کشورهای دیگر در جنوب آسیا و پس‌فردا شاید کشورهای آفریقایی. رسانه‌ها باید این موضوع را برای مردم روشن کنند.»
وی افزود: «باید مراقب هنجارهای بین‌المللی باشیم، زیرا این هنجارها نتیجه تجربه‌های تلخ بشریت پس از دو جنگ جهانی هستند. نمی‌توانیم این هنجارها و کرامت‌ها را نادیده بگیریم و صرفاً تسلیم شویم و بگوییم که آمریکا هر کاری که می‌خواهد می‌تواند انجام دهد.»سفیر همچنین گفت: «نامه را به وزرای امور خارجه سریلانکا و مالدیو ارسال کرده‌ایم و از آن‌ها خواسته‌ایم که در کنار ما بایستند.»به گفته سفیر جمهوری اسلامی ایران، وزیر امور خارجه ایران در نامه خود تأکید کرده است که این لحظه، آزمونی حیاتی برای اعتبار حقوق بین‌الملل است.سفیر ایران توضیح داد که قطعنامه‌های سازمان ملل مورد بحث، به‌طور ویژه تجارت مرتبط با تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف گرفته‌اند و شامل بخش‌های دیگر مانند چای، نفت، دارو، غذا یا سایر حوزه‌های تجاری نمی‌شوند. به این معنا، اقدامات اتخاذشده محدود به همکاری‌های مرتبط با برنامه هسته‌ای است.علیرضا دلخوش همچنین تأکید کرد که این قطعنامه‌ها تجارت ایران با دیگر کشورها، از جمله شرکایی مانند سریلانکا یا اقتصادهای بزرگ‌تر مثل چین را به‌طور مستقیم تحت تأثیر قرار نمی‌دهند.با این حال، او اذعان کرد که برخی تأثیرات در زمینه حمل‌ونقل وجود دارد، زیرا این قطعنامه‌ها اجازه بازرسی از کشتی‌ها و محموله‌های ایرانی را برای اطمینان از عدم حمل اقلام مرتبط با برنامه هسته‌ای می‌دهند.سفیر جمهوری اسلامی ایران درباره وضعیت فعلی روابط دوجانبه ایران و سریلانکا توضیح داد که دو طرف در عرصه سیاسی «روابط بسیار خوبی» دارند و در مجامع چندجانبه با یکدیگر همکاری می‌کنند. وی افزود که تجارت ادامه دارد و هر دو طرف منتظر برگزاری جلسه کمیسیون اقتصادی مشترک هستند. همکاری‌ها در حوزه فرهنگی نیز ادامه دارد.
 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تغییر رنگ چشم؛ زیبایی یا تهدید؟
همه خانواده‌های سلطنتی اروپا بوی فاضلاب می‌دهند
اسامی 5 بانک ناتراز اعلام شد
حرکات خطرناک و عجیب جوان اسکیت سوار در بزرگراهی در تهران+فیلم
جدیدترین تصاویر از سریال «شیش ماهه» مهران مدیری منتشر شد
ریابکوف: غرب در موضوع ایران با بولدوزر از حقوق بین‌الملل عبور کرد
کاخ سفید: ترامپ با رئیس جمهور چین دیدار می‌کند
نامزدهای بخش ملی چهل و دومین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد
پیامک بانک ملی به مشتریان بانک آینده
دروازه‌بان تیم فوتبال بابل در دریا غرق شد
پزشکیان خبر داد: اجرای برنامه‌ای جامع برای احیای دریاچه ارومیه
روسیه: پاسخ ما به توقیف دارایی‌هایمان توسط اتحادیه اروپا «دردناک» خواهد بود
آخرین جزئیات از وضعیت صابر کاظمی/ کاظمی آماده انتقال به ایران
هواشناسی: بارورسازی ابرها معمولا منجر به از بین رفتن کل بارش می‌شود
آزادی گروگان جاسکی در عملیات غافلگیرانه پلیس
ورود دو هواپیمای نظامی روسیه به حریم هوایی لیتوانی
دستگیری سرباز خاطی مرز میلک
پیروزی سخت امیر علی‌اکبری مقابل جانسون آمریکایی
هشدار نسبت به تداوم توسعه‌طلبی استعماری رژیم صهیونیستی
مدینسکی: تبادل اجساد میان روسیه و اوکراین انجام شد
لاریجانی: غرب تصور می‌کند که با فشار اقتصادی می‌تواند تاب آوری ایران را کاهش دهد
ایروانی: رژیم اشغالگر صهیونیستی تهدیدی آشکار علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌الملل شده
رکوردشکنی در لیگ قهرمانان؛ ثبت آمار بیشترین گل تاریخ در هفته سوم
نورنما | خودروی بدون سرنشین در نقش پلیس
عباس‌پور نقره گرفت، مهمدی بزنر
وزیر اقتصاد: انحلال بانک آینده برای اصلاح ساختار نظام بانکی بود
هیات‌های حماس و فتح در مصر دیدار کردند
صعود تیم ملی پدل بانوان ایران به فینال قهرمانی آسیا
پوتین از ترامپ به خاطر تحریم‌های جدید روسیه انتقاد کرد
پزشکیان: ریشه بسیاری از اشکالات از درون دولت آغاز می‌شود
حماس: ممانعت از ورود خبرنگاران خارجی به غزه برای پنهان‌سازی جنایات است
تلفات شب خونین فوتبال اسرائیل به 40 رسید
ترامپ به «شرمی» که صحرای طبس برای آمریکا داشت اعتراف کرد
شروع طوفانی تیم فوتسال دختران با شکست هنگ کنگ
عذرخواهی وزیر صهیونیست از عربستان
حساب های هنرکارت به بانک ملی منتقل می شود
شرکت‌های چینی به دنبال واردات نفت از مسکو هستند
انتقال اولین گروه از مجروحان وخیم به خارج از غزه
پوتین: پاسخ ما در صورت حملات «تاماهاوک»، سخت خواهد بود
واحد خاکدان درگذشت
ترامپ: حمله اسرائیل به قطر یک «اشتباه تاکتیکی» بود
قرارداد مسی با اینتر میامی تمدید شد
تایلند هم مغلوب پسران والیبال ایران شد
وزیر ارتباطات: عدالت ارتباطی، از شعار به واقعیت تبدیل شد
خاورمیانه در انتظار و ابهام!
نتانیاهو طرح‌های الحاق کرانه باختری را متوقف کرد
قیمت جدید و نهایی 11 محصول سایپا اعلام شد+ لیست
آیا نیمار برزیل را در جام جهانی همراهی خواهد کرد؟!
ترامپ: اسرائیل اگر کرانه باختری را اشغال کند، دیگر حمایتش نمی کنیم
فوتسال مردان ایران در گروه مرگ قرار گرفت
X
آگهی تبلیغاتی