×
بین الملل
شناسه خبر : 248823
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/11 ساعت 11:06
واکنش آمریکا به دزدی دریایی ناوگان جهانی پایداری «الصمود»

واکنش آمریکا به دزدی دریایی ناوگان جهانی پایداری «الصمود»

وزارت خارجه آمریکا با وجود محکومیت جهانی دزدی دریایی ناوگان جهانی پایداری «الصمود» و ربودن فعالان آن توسط نیروی دریایی رژیم صهیونیستی که از آب‌های بین‌المللی مدیترانه به اشدود برده شده و تا از آنجا به اروپا اخراج شوند، آن را «تحریک عمدی و غیرضروری علیه اسرائیل» توصیف کرد.

نورنیوز- گروه بین الملل: وزارت امور خارجه این کشور در اظهارات کوتاهی که روز پنجشنبه برای خبرنگاران ارسال کرد، افزود: «ما در حال حاضر بر اجرای طرح رئیس جمهور دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ متمرکز هستیم که در سطح جهانی به عنوان فرصتی تاریخی برای صلح پایدار مورد ستایش قرار گرفته است.»

در حالی که واشنگتن اعلام کرد که متعهد به کمک به هر شهروند آمریکایی است که در ناوگان شرکت داشته و توسط اسرائیل بازداشت شده است، اما جزئیات بیشتری جز اینکه «وضعیت را زیر نظر دارد» ارائه نکرد.

در عین حال برای جلوگیری از بحران دیپلماتیک، رئیس موساد به درخواست مقامات ایتالیایی پاسخ داد و عکس‌هایی از بازداشت‌شدگان ایتالیایی شرکت‌کننده در ناوگان پایداری ارسال کرد.

این اقدام پس از اعتراضات گسترده در رم به دلیل اخباری از بدرفتاری با آنها در حین بازداشت توسط نیروی دریایی اسرائیل صورت گرفت.

ایتالیایی‌ها با «دیدی بارنیه»، مدیر موساد تماس گرفتند و توضیح دادند که شایعه‌ای که به تظاهرات در رم دامن زده است، نیاز به شواهد قطعی برای اثبات نادرستی آن دارد و بازداشت‌شدگان ایتالیایی در سلامت کامل هستند.

در پی این درخواست، بارنیه با «میری رگو»، وزیر حمل و نقل اسرائیل که مسؤول بندر اشدود است، تماس گرفت و از او خواست که فوراً اسناد، فیلم‌ها و عکس‌های بازداشت‌شدگان را منتقل کند، در صورتی که تشدید تنش می‌تواند به یک بحران دیپلماتیک جدی با ایتالیا تبدیل شود.

بارنیه عکس‌ها را از وزیر رگو و کمیسر دنی لوی دریافت کرد که با تعداد زیادی از بازداشت‌شدگان ناوگان، از جمله شهروندان ایتالیایی، دیدار کردند.

رئیس موساد مواد تولید شده را مستقیماً به مقامات ایتالیایی منتقل کرد تا ترس‌ها را فرو بنشاند و به بحران دیپلماتیک پایان دهد.

ناوگان جهانی پایداری که شامل تقریباً ۴۵ کشتی حامل سیاستمداران، فعالان، مواد غذایی و کمک‌های پزشکی است، ماه گذشته برای به چالش کشیدن محاصره غزه توسط اسرائیل عازم این منطقه شد.

عصر چهارشنبه، نیروی دریایی اسرائیل پس از هشدار به خدمه کشتی‌ها در مورد تلاش برای نقض محاصره یا رسیدن به «منطقه جنگی»، شروع به تعقیب و رهگیری آنها کرد.


اخبار مرتبط
تمامی 42 کشتی کمک‌رسان به غزه توقیف شدند
جمعه 1404/07/11 ساعت 13:02
تمامی 42 کشتی کمک‌رسان به غزه توقیف شدند
نیروی دریایی رژیم صهیونیستی آخرین کشتی از ناوگان «صمود» را که در تلاش برای شکستن محاصره غزه بود، توقیف کرد. این کشتی با نام «مارینت» به همراه 41 کشتی دیگر از این ناوگان توسط ارتش اسرائیل کنترل شده‌اند. فعالان، توقیف ناوگان را مانع کمک‌رسانی به غزه دانستند.
توهین وزیر امنیت داخلی اسرائیل به فعالان ناوگان «الصمود»
جمعه 1404/07/11 ساعت 11:47
توهین وزیر امنیت داخلی اسرائیل به فعالان ناوگان «الصمود»
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی فعالانی را که برای شکستن محاصره نوار غزه و ارسال کمک‌های بشردوستانه در ناوگان پایداری جهانی «الصمود» حضور داشتند، مورد حمله لفظی شدید قرار داد و و به آنها گفت «شما تروریست هستید.»
اعتصاب غذای نامحدود بازداشت‌شدگان ناوگان جهانی «الصمود»
جمعه 1404/07/11 ساعت 10:55
اعتصاب غذای نامحدود بازداشت‌شدگان ناوگان جهانی «الصمود»
کمیته بین‌المللی شکستن محاصره غزه گزارش داد که شماری از افرادی که در جریان توقیف ناوگان «الصمود» توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شده‌اند، در اعتراض به وضعیت خود، اعتصاب غذای نامحدود آغاز کرده‌اند.
تظاهرات و حمایت گسترده اسپانیایی‌ها از ناوگان الصمود
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 22:08
تظاهرات و حمایت گسترده اسپانیایی‌ها از ناوگان الصمود
چند شهر در اسپانیا شاهد تظاهرات گسترده برای همبستگی با فلسطینیان و ناوگان «الصمود» بود.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
4 متهم حیوان‌آزار دستگیر شدند
آغاز عصر جنگ فضایی؟
تبدیل پلاستیک‌های دورریختنی به ماده تصفیه‌کننده
کاهش تعرفه در برخی کشورهای آمریکای لاتین
انفجارهای پیاپی در منطقه المزه دمشق
چین: دولت آمریکا مخفیانه 127 هزار بیت‌کوین را تصاحب کرد
وزارت خارجه ادعای کانادا را رد کرد
رسانه آمریکایی: ویتکاف در صدد دیدار با الحیه است
پیش‌نویس قطعنامه اروپایی علیه ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
در مورد نقض حقوق بشر در سودان فورا تحقیق شود
هاشم‌بیگی نایب قهرمان بازیهای کشورهای اسلامی شد
فیاض زاهد استعفا داد
پایان محدودیت‌های قضایی پاول دوروف در فرانسه
گواردیولا خواستار همبستگی مردم اسپانیا با فلسطین شد
آیفون 18 پرو مکس سنگین‌ترین آیفون تاریخ خواهد بود
تصادف مرگبار در جاده مشهد–سرخس با 2 کشته و 16 مصدوم
یک مقام پنتاگون: نفتکش «تالارا» توسط قایق‌های ایرانی متوقف شد
تجاوز اسرائیل به خاک لبنان تأیید شد
شکست غافلگیرکننده مصر/ ازبکستان حریف ایران شد
ایروانی: تجاوز نظامی و تروریسم اقتصادی هرگز سبب عقب‌نشینی ایران نخواهد شد
فردا ارتفاعات تهران و البرز سفیدپوش می‌شود + فیلم
عارف درگذشت خواهر محمود احمدی نژاد را تسلیت گفت
پلیس زاهدان در تعقیب ربایندگان کودک 12 ساله
وزیر دفاع انگلیس: اروپا وارد «دوران جدید تهدید» شده است
اسامی برخی محصولات آرایشی غیرمجاز منتشر شد
بی‌بی‌سی: به ترامپ، غرامت نمی پردازیم
جزئیات مرحله پنجم کالابرگ
ترامپ: اپستین مشکل دموکرات‌ها است
داوطلب ایرانی برنده جایزه بین‌المللی پارالمپیک شد
رییس سازمان دامپزشکی: واکسیناسیون تب برفکی مانع خسارت 40 همتی شد
حماس کنترل غزه را تثبیت می‌کند
نساجی صدرنشین مقتدر لیگ آزادگان + جدول
گفتگوی تلفنی رئیس‌جمهور با نخست‌وزیر عراق
هزاران خانواده غزه‌ای در فصل سرما بی پناه مانده اند
پیروزی اولیه ایلان ماسک در نبرد با سازنده آیفون
دومدال نقره برای دختران ملی‌پوش موی‌تای ایران
کشف بیش از 4 کیلوگرم زعفران قاچاق در مشهد
رمز گشایی از دلایل تمرکز تقاضا در ده اقتصاد جهان
ارتش سودان اعلام بسیج عمومی کرد
برجام از دستورکار نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خارج شد
پیام وزیر فرهنگ و ارشاد برای سی‌وسومین هفته کتاب با شعار «بخوانیم برای ایران»
بسته حمایت از خودروسازان و زنجیره تامین خودرو تصویب شد
نشست ناتو در برلین با محوریت امنیت اروپا و وضعیت اوکراین
جاده چالوس یک‌طرفه شد
همه نگاه‌ها به آسمان!
استقبال پاکستان از پیشنهاد ایران برای میانجیگری
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به تولیت آستان قدس رضوی
سامانه بارشی وارد تهران می شود
افزایش تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان+آمار فوتی ها
جمهوری آذربایجان سفیر روسیه احضار کرد
X
آگهی تبلیغاتی