×
سیاسی
شناسه خبر : 248773
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 21:28
قالیباف: حزب‌الله لبنان با حمایت مردمی، همچنان زنده و فعال است

قالیباف: حزب‌الله لبنان با حمایت مردمی، همچنان زنده و فعال است

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قدرت حزب‌الله در دل مردم و میدان مبارزه جریان دارد، گفت: حزب‌الله و جبهه مقاومت زنده و فعال هستند و انسجام ملی و حمایت ملت ایران نیز ضامن موفقیت‌های آینده خواهد بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف شامگاه پنجشنبه در آیین گرامیداشت سالگرد شهادت دبیران حزب‌الله لبنان در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم با بازخوانی تاریخ شکل‌گیری رژیم صهیونیستی پس از جنگ جهانی دوم اظهار کرد: شورای امنیت سازمان ملل متحد با حمایت و همراهی انگلیس و آمریکا این رژیم را به رسمیت شناخت و عملا موجودیت آن تثبیت شد.

وی در ادامه افزود: در طول ۷۷ سال گذشته، رژیم صهیونیستی کارنامه‌ای جز اشغال‌گری، تجاوز و نقض حقوق ملت‌ها از خود به جای نگذاشته است.

وی تاکید کرد: این رژیم حتی در دوره‌هایی که به ظاهر صلح یا آتش‌بس اعلام کرده، همواره به دنبال جنگ تحمیلی و تسلط بر کشورهای منطقه بوده و تاریخ عملکرد آن، از کمپ دیوید و اسلو تا سایر توافق‌ها، نشان‌دهنده ماهیت خصمانه و کودک‌کشی آن است.

قالیباف افزود: جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران با ایستادگی، انسجام و حمایت از جبهه مقاومت و حزب‌الله، نشان داده‌اند که نه تنها در برابر تجاوزگری‌ها تسلیم نمی‌شوند، بلکه با وحدت ملی و حضور مردم، توان و قدرت مقاومت را حفظ و تقویت می‌کنند و این راهبرد، زمینه‌ساز موفقیت‌های آینده و پیروزی‌های مکرر در منطقه خواهد بود.

امام خمینی(ره) و آغاز راه فلسطین

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخن حضرت امام(ره) مبنی بر اینکه سربازان من شیرخوارگانی هستند که روزی پرچم مبارزه با اسرائیل را به دست خواهند گرفت، یادآور شد: شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین ابتدا همان شیرخوارگان تاریخ بودند که در محیط اشغال‌شده و فقر و ظلم چشم به دنیا گشودند، در نوجوانی به نجف رفتند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به حوزه علمیه قم آمدند و مسیری از تاریخ را تغییر دادند.

وی افزود: امام راحل از آغاز نهضت اسلامی، فلسطین را موضوع اول جهان اسلام دانست و پس از پیروزی انقلاب نیز جمعه آخر ماه رمضان را روز جهانی قدس نام‌گذاری کرد که نشانه درایت ایشان در اولویت دادن به مساله فلسطین بود.

رژیم صهیونیستی؛ صلح تحمیلی، جنگ تحمیلی

قالیباف با تاکید بر اینکه ماهیت رژیم صهیونیستی در طول تاریخ چیزی جز تحمیل جنگ و صلح نبوده است، گفت: تجربه کمپ‌دیوید، اسلو و اسلو۲ نشان می‌دهد این رژیم حتی به کسانی که با او مذاکره کردند نیز رحم نکرد.

وی بیان کرد: یاسر عرفات پس از مذاکره‌ با صهیونیست‌ها ترور بیوشیمیایی شد و کالبدشکافی پس از مرگ او این حقیقت را ثابت کرد.

وی ادامه داد: سید حسن نصرالله در سال ۱۹۸۲، همزمان با اشغال جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی، مجموعه حزب‌الله را پایه‌گذاری کرد و با همراهی دیگر رهبران، پرچم مقاومت را برافراشت.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: جنبش‌های شیعی که پیش‌تر با هم اختلاف داشتند با درایت و پختگی متحد شدند و ثمره این اتحاد، پیروزی‌های بزرگ و خروج رژیم صهیونیستی از لبنان بود.

قالیباف اضافه کرد: شهید سید هاشم صفی‌الدین نیز در عرصه اجتماعی و سیاسی لحظه‌ای درنگ نکرد و همراه با دیگر رهبران، حزب‌الله را به یک حقیقت زنده در قلب جامعه تبدیل کرد.

رئیس مجلس با اشاره به جنگ‌های گذشته گفت: پس از شهادت رهبران مقاومت، رژیم صهیونیستی با همه توان ۶ لشکر خود را به جنوب لبنان گسیل کرد و با پهپاد، هواپیما، توپ‌خانه و نیروی پیاده به میدان آمد اما حتی یک گام نتوانست پیشروی کند.

وی تاکید کرد: حزب‌الله زنده است و در خون و رگ و قلب مردم جریان دارد و اگر ضعیف است، چرا آمریکا و انگلیس هر روز برای خلع سلاح آن فشار می‌آورند؟

عملیات وعده صادق و دکترین نظامی مقاومت

قالیباف در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دشمن در حوزه طراحی‌های نظامی به برتری هوایی تکیه دارد، اما دکترین جمهوری اسلامی موشک‌پایه است، اگر ما در هوا ضعف داشتیم، رژیم صهیونیستی در زمین و هوا ضعف دارد.

وی افزود: در عملیات وعده صادق یک تا سه، با یک موشک، حیاتی‌ترین مراکز رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفت و دشمن فهمید که دیگر ایران نیازی به پرتاب های پرتعداد موشک ندارد.

قالیباف به نقل از نیویورک تایمز گفت: طبق آخرین نظرسنجی‌ها در اسرائیل، خوش‌بینی به امنیت ملی این کشور ۳۷ درصد، خوش‌بینی به انسجام اجتماعی ۲۲ درصد و خوش‌بینی به وضعیت اقتصادی ۳۰ درصد است.

وی ادامه داد: ۳۵ درصد از آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند که با مردم فلسطین همدلی دارند، در حالی که ۳۴ درصد با اسرائیلی‌ها همدلی می‌کنند، این در حالی است که پیش از آغاز جنگ ۱۲ روزه، ۴۷ درصد از آمریکایی‌ها از اسرائیل حمایت می‌کردند و تنها ۲۰ درصد با فلسطینی‌ها همدلی داشتند، این تغییرات نشان‌دهنده تحولات مهم در نگاه جهانی به مساله فلسطین و اسرائیل است.

انسجام ملی ایران و وظیفه مسئولان

قالیباف با تمجید از صلابت و همبستگی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه اخیر گفت: مردم با وجود همه مشکل‌ها، محبت و گذشت نشان دادند و یکپارچه ایستادند.

رئیس مجلس خطاب به دولت و مسوولان گفت: در حوزه تورم و گرانی و مشکل‌های معیشتی مکلفیم اقدام کنیم، دولت و مجلس با همه وجود برای ساماندهی اوضاع همکاری خواهند کرد.

شهادت نصرالله موجب رشد جبهه مقاومت می‌شود

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری نیز در این آیین، شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین را فاجعه‌ای بزرگ برای حزب‌الله دانست و در عین حال تاکید کرد: این فقدان موجب رشد کمی و کیفی مقاومت خواهد شد.

آیت‌الله محسن اراکی افزود: این قانون الهی است که مومنان در نهایت پیروز شوند و جمهوری اسلامی نیز با همه جنگ‌های نظامی، اقتصادی و فرهنگی تحمیلی، پیروز بوده و در آینده نیز پیروزتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه شهید بزرگوار سید حسن نصرالله واقعا نصرالله بود و صفی‌الدین نیز صفی‌الدین، تاکید کرد: این نصرت الهی تا پیروزی نهایی جبهه مقاومت ادامه دارد.

وی یادآور شد: دشمنان در جنگ ۱۲ روزه همه توان خود را خرج کردند اما جمهوری اسلامی امروز از آن روزگار قوی‌تر است و نیروهای مسلح آماده‌ترند.

اراکی تصریح کرد: ما برای جنگ آینده آماده‌ایم گرچه اهل ظلم و ستم نیستیم و برای اصلاح و مقابله با جبهه افساد جهانی تلاش می‌کنیم.

این عضو هیات رئیسه خبرگان رهبری ادامه داد: امروز آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند غول خون‌خواری گلوی بشریت را در چنگ دارند، اما خون حاج قاسم سلیمانی، نصرالله، صفی‌الدین و شهیدان جبهه مقاومت به سیلی بنیان‌کن تبدیل خواهد شد که استکبار جهانی را ریشه‌کن می‌کند.

قالیباف: حزب‌الله لبنان با حمایت مردمی، همچنان زنده و فعال است

آیین گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین شامگاه پنجشنبه با حضور اکبر بهنام‌جو استاندار قم، نمایندگان قم در مجلس شورای اسلامی، تنی چند از اعضای حزب‌الله لبنان، و روحانیان، طلاب، فضلا، و طلاب جامعه المصطفی در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) قم برگزار شد.

این مراسم به همت دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه مجلس شورای اسلامی و با همکاری نمایندگی حزب‌الله لبنان در قم ترتیب یافت.

سید حسن نصرالله از سال ۱۳۷۱ و پس از شهادت سید عباس موسوی، بیش از سه دهه رهبری حزب‌الله را برعهده داشت، وی ششم مهرماه ۱۴۰۳ در ضاحیه بیروت به شهادت رسید

سید هاشم صفی‌الدین نیز که یک هفته پس از نصرالله در حمله رژیم صهیونیستی به فیض عظیم شهادت نائل آمد، از اعضای برجسته و دبیر شورای اجرایی حزب‌الله بود.


نظرات

آخرین اخبار
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران
164 کشته و هزار زخمی در زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
ترافیک سنگین در محور چالوس و مرزن‌آباد؛ آغاز موج بازگشت مسافران از عصر امروز
حزب‌الله چگونه گردان زرهی 401 را زمین‌گیر کرد؟
صدور کارت نخبگان آغاز شد؛ نخبگان از چه مزایایی بهره‌مند می‌شوند؟
اهمیت موفقیت ایران در پرونده دارایی‌های مسدودشده
ستاره مراکشی، رکورد «محمد صلاح» را شکست
نماینده پارلمان لبنان: ایران آتش‌بس را به اسرائیل تحمیل کرد
ثبت دمای 45 درجه در اصفهان
دعوت از سینماگران ایرانی برای عضویت در اسکار 2026
نجات معجزه‌آسای کودک 2 ساله از خودروی داغ در فریمان
عزاداری ظهر عاشورا محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران