×
سیاسی
شناسه خبر : 248735
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 18:20
گشایش گره‌های حقوقی اراضی پارس جنوبی با تدبیر قضایی و کارشناسی‌های فنی

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور :

گشایش گره‌های حقوقی اراضی پارس جنوبی با تدبیر قضایی و کارشناسی‌های فنی

رئیس دیوان عالی کشور و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مراسم اهدای اسناد منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی، بر تداوم حمایت‌های قضایی و حقوقی از برنامه‌های اقتصادی تأکید کردند.

نورنیوز - گروه سیاسی: حسن بابایی، رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در جریان یکصد و نود و سومین سفر استانی خود،  امروز پنج‌شنبه دهم مهرماه ۱۴۰۴ وارد عسلویه شد.

بابایی در بدو ورود با حضور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، به همراه حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری رئیس دیوان عالی کشور، در نشستی با مدیران این مجموعه، کارآفرینان، فعالان اقتصادی، و مدیران شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاه‌ها حضور یافت.

حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری در این نشست با اشاره به شرایط حساس کشور گفت: شما عزیزان که در سنگر اقتصاد با دشمن مبارزه می‌کنید، مأموریتی پراهمیت بر دوش دارید. همان‌طور که در دوران دفاع مقدس لباس رزم پوشیدیم، امروز نیز باید برای مقابله با تحریم‌ها و جنگ اقتصادی با تمام توان وارد میدان شویم. دشمن تمرکز خود را بر حوزه اقتصاد گذاشته و همه ما باید تکلیف خود را در این عرصه ایفا کنیم.

رئیس دیوان عالی کشور همچنین بر ضرورت رعایت حقوق عمومی تأکید کرد و افزود: یکی از وظایف اصلی ما صیانت از بیت‌المال و تسریع در رسیدگی‌های قضایی است. دستگاه قضایی همواره در کنار دستگاه‌های اجرایی ایستاده تا اقتصاد و تولید ملی تقویت شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در ادامه به عملکرد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور پرداخت و با بیان اینکه من آقای بابایی را قبول داشته و اعتقاد دارم خاطرنشان کرد: در دوره مدیریت ایشان تلاش‌های ارزشمندی برای تثبیت مالکیت‌ها، صدور اسناد و اجرای طرح حدنگاری انجام شده و امروز شاهد خدمات مهمی در این حوزه هستیم.

وی در پایان گفت: همه دستگاه‌ها مکلف‌اند از اجرای برنامه‌های ثبتی حمایت و همراهی کنند.

در ادامه، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با ارائه گزارشی از اقدامات اخیر سازمان در استان بوشهر گفت: تثبیت مالکیت‌ها و صدور اسناد پس از نخستین سفر رئیس قوه قضاییه به‌طور جدی در دستور کار سازمان ثبت قرار گرفت. در دو منطقه پارس جنوبی برای ۱۳ هزار هکتار زمین در قالب ۴۲۵ سند اسناد مالکیت صادر شده و تمامی امور فنی و کارشناسی به صورت رایگان انجام شده است.

وی افزود: امروز نیز برای ۵ هزار هکتار از اراضی پارس شمالی اسناد رسمی صادر و به دستگاه‌های ذی‌ربط اهدا شد. تمامی اسناد اراضی دولتی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران صادر و سپس به نمایندگی، به وزارتخانه‌های مربوطه تحویل می‌شود.

بابایی با اشاره به نقش دستگاه قضایی در تسهیل این فرآیند گفت: اگر امروز نقطه عطفی در صدور اسناد مالکیت در این استان مشاهده می‌کنید، نتیجه تصمیمات قضایی ریاست محترم دیوان عالی کشور است که از منظر حقوقی بسیاری از گره‌ها را گشود.

در ادامه این مراسم، مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر نیز با بیان گزارشی از عملکرد این دستگاه اظهار داشت: در راستای حمایت‌های قضایی از فعالیت‌های اقتصادی و صنایع استان، طی سال‌های اخیر هیچ حساب بانکی مسدود نشده و دستگاه قضایی با همراهی سازمان ثبت اسناد، تعامل سازنده‌ای با صاحبان صنایع و واحدهای تولیدی داشته است. اقداماتی که در حوزه اراضی عسلویه صورت گرفته، محصول همین نگاه حمایتی و قضایی بوده است.

وی همچنین خبر داد: به زودی اسناد ۱۴ هزار هکتار دیگر از اراضی پارس جنوبی نیز صادر خواهد شد تا مسیر سرمایه‌گذاری و تولید در استان بیش از پیش تسهیل شود.

در پایان این جلسه، ۵۹ فقره سند مالکیت اراضی پارس جنوبی اهدا و همچنین از مجوز موسسه راهبردی پتروشیمی‌های منطقه انرژی پارس رونمایی شد.


نظرات

آخرین اخبار
اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
شناسایی 1250 بیمار پروانه‌ای؛ تحریم هستیم، اما به قدر کافی پانسمان داریم
نور نما | مهدی جان، ای پناه دل های منتظر، مبارک باد امامتت
تل‌آویو دومین هواپیمای سوخت‌رسان را تحویل گرفت
حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی 14 کشته و 120 زخمی بر جای گذاشت
گزارش طلایی‌نیک به مجلس از وضعیت توان دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح
واکنش تند ترکیه به اظهارات دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
یک‌ نفتکش از هرمز برگشت خورد
دربی حتما در نقش‌جهان برگزار می‌شود
عزیزی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد
12 کشور عربی و اسلامی: حمله اسرائیل به ابوالظهور نقض حاکمیت سوریه است
برنامه ریزی جذب 2 میلیون گردشگر و درآمد 6 میلیارد یورویی تا 1407
افتتاح 6 هزار پروژه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در هفته دولت
سرلشکر وحیدی: دشمنان‌‌ هیچ‌گاه‌ از‌ کینه‌توزی‌ علیه‌ این‌ ملت‌‌‌بزرگ‌ دست‌‌برنمی‌دارند
پیروزی هندبال نوجوانان ایران مقابل عربستان در قهرمانی آسیا 2026
پورجمشیدیان: بیش از 3.5 میلیون ایرانی در اربعین امسال شرکت کردند
رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند
سازمان بین‌المللی دریانوردی ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز را رد کرد
اعضای ناتو درباره تنگه هرمز گفت‌وگو کردند
کشتی آزاد جوانان جهان؛ خاطری نخستین مدال ایران را ضرب کرد
شکست تیم ملی والیبال ایران مقابل روسیه در تورنمنت اوفا
ناکامی گروهک مسلح برای ورود به ایران در مرز سراوان
جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!
جدول خاموشی برق چهارمحال و بختیاری فردا شنبه 31 مرداد اعلام شد
قالیباف: نیروهای خارجی در آستانه خروج نهایی و قطعی از عراق هستند
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 31 مرداد اعلام شد + جدول ساعات خاموشی
گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان
تثبیت جایگاه ایران در توافق ایران و عمان برای مدیریت تنگه هرمز
نامه‌های جنجالی دستیار ترامپ؛ رابطه نزدیک ناتالی هارپ با رئیس‌جمهور آمریکا
قالیباف از توافق ایران و عراق برای توسعه همکاری‌های اقتصادی خبر داد
کسب 13 مدال نمایندگان پاراتکواندو ایران در کاپ آسیا
سرنوشت پل B1 کرج به دست 15 متخصص افتاد
حمله نتانیاهو به اردوغان؛ اسرائیل: تهدیدهای ترکیه را تحمل نمی‌کنیم
بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل
برکناری‌های نادر در موساد نشانه شکست اسرائیل در جنگ با ایران است
واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه ایران
'گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
پولی که از جیب انگلیسی‌ها می‌رود؛ هزینه میلیونی حفاظت از شاهزاده هری و همسرش
قالیباف: ایران وعراق در جنگ رمضان پوزه آمریکا را به خاک مالیدند
راغفر: افزایش قیمت بنزین و انرژی فشار اصلی را به اقشار کم‌درآمد وارد می‌کند
سپاهان نورافکن و واسعی را مقابل استقلال ندارد
تجلیل پزشکیان از 12 چهره نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود
تحلیل بازار ارز امروز جمعه 30 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 31 مرداد
حمله دقیق پهپادهای یمن به تجمع‌ها و تجهیزات مزدوران سعودی
سقوط هواپیمای سسنا در آلاسکا؛ هر 8 سرنشین جان باختند
هشدار رئیس اتحادیه املاک تهران درباره قیمت‌سازی و آگهی‌های جعلی مسکن
طارمی در آستانه پیوستن به الوصل؛ مذاکرات نهایی در امارات
ابوعبیده خواستار قیام فلسطینیان در کرانه باختری و قدس شد
گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست