×
سیاسی
شناسه خبر : 248721
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 17:40
عزل 5 مدیر در دولت چهاردهم

عزل 5 مدیر در دولت چهاردهم

رئیس سازمان امور استخدامی کشور گفت: برای اولین‌بار در تاریخ نظام اداری کشور در دولت چهاردهم 5 مدیر کم‌کار عزل شده و 82 نفر تذکر دریافت کرده همچنین بیش از 70 نفر تشویق شدند.

نورنیوز - گروه سیاسی: علاالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان امور استخدامی کشور ظهر امروز در شورای اداری چهارمحال و بختیاری در سالن شهید جعفرزاده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این شهر، با اشاره به اینکه در این استان ۲۵ هزار پست سازمانی وجود دارد که برخی بلاتصدی است، اظهار داشت: در چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون ۳۲ هزار و ۶۴۹ نفر نیرو استخدامی وجود دارد که ۷ هزار بیشتر از آمار است البته این امر به معنی تکمیل بودن نیاز نیست.

رئیس سازمان امور استخدامی کشور افزود: هم‌اکنون بیشتر از اینکه با کمبود نیرو مواجه باشیم با ناترازی در توزیع نیرو انسانی روبرو هستیم یعنی در ستادها نیرو فراوان و در ادارات کمبود نیرو داریم که باید به سمت خطوط عملیاتی برویم تا مشکل مردم حل شود.

وی با بیان اینکه در آزمون استخدامی دوازدهم سهم چهارمحال و بختیاری ۲۸۴ نفر و در آزمون سیزدهم ۲ هزار و ۷ نفر بود، ادامه داد: بیشترین تعداد استخدامی‌ها مربوط به آموزش و پرورش و علوم‌پزشکی بود.

وی با بیان اینکه اعتقاد دولت چهاردهم بر این است که مشکل نیرو انسانی ادارات باید حل شود تا مردم احساس کنند دولت به مردم خدمت ارائه می‌دهد، افزود: در هیچ جلسه‌ای حذف سازمان امور عشایر گفته نشده است علی‌رغم اینکه تأکید رئیس‌جمهور بر خدمت‌رسانی به مناطق و محروم است که صحت این موضوع تشکیل معاونت مناطق محروم در این دولت است.

رفیع‌زاده اضافه کرد: به هیچ عنوان کار یک‌طرفه که آسیب‌رسان باشد را نه اعتقاد داریم و نه انجام می‌دهیم اما هدف ما از اجرای ماده ۱۰۵ این است که آن دسته از کارهایی که توسط مردم و بخش خصوصی حل می‌شود به آنها واگذار شود تا وزارتخانه‌ها بر خدمات دادن به مردم متمرکز شوند.

راه‌اندازی واحد فوریت‌های اداری

معاون رئیس‌جمهور در امور استخدامی کشور یادآور شد: اولویت دولت چهاردهم حذف دستگاه‌های موازی است، این نهادها شاید در زمان تأسیس نیاز بودند اما الآن باید ستاد چابک و مابقی نیروها به شهرستان‌ها و روستاها بروند.

وی اظهار داشت: اعتقاد دولت چهاردهم این است اگر تلاش‌ها و کارها موجب رضایت مردم نشود بیهوده است و اگر نتیجه عکس شد باید در تصمیم‌گیری‌ها تجدیدنظر شود.

رفیع‌زاده با اشاره به اهمیت تأسیس واحد فوریت‌های اداری، عنوان کرد: فوریت‌های اداری در قزوین و البرز به صورت آزمایشی راه‌اندازی شد و در تهران هم شروع شده است یعنی اگر کسی به اداره‌ای مراجعه و با کم‌کاری روبرو شد، می‌تواند شماره ۱۲۸ را شماره‌گیری کند تا پیگیری شود و برای رضایتمندی مردم باید مشکلات شناسایی و دسته‌بندی شوند.

رئیس سازمان امور استخدامی کشور تأکید کرد: برای اولین‌بار در تاریخ نظام اداری کشور در دولت چهاردهم پنج مدیر کم‌کار عزل شده، ۸۲ نفر تذکر دریافت کردند همچنین بیش از ۷۰ نفر تشویق شدند.

اصلاح ساختار نظام اداری، تنها راه نجات کشور

وی با بیان اینکه برخی ادارات در شهرستان‌ها نمی‌توانند به مردم خدمت کنند، تصریح کرد: این عدم خدمت به دلیل کمبود نیرو نیست بلکه اختیارات لازم را ندارند و باید از سوی ستاد و وزارتخانه اختیارات به آنها واگذار شود.

رفیع‌زاده با اشاره به معیار مجوز استخدامی‌ها، عنوان کرد: هم‌اکنون بر اساس پر کردن فرم نیازسنجی و تعیین نقطه محل و تحویل به امور استخدامی به وزارتخانه‌ها مجوز داده می‌شود.

رئیس سازمان امور استخدامی کشور تصریح کرد: در ابتدای دولت چهاردهم برنامه اصلاح ساختار سازمان اداری نوشته و تصویب شد که تلاش این است پرداختی‌ها بر اساس عملکرد باشد.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد بودجه کشور برای مسائل هزینه‌ای است که باید با همکاری همه مدیران اصلاح ساختار با نگاه کارشناسی پیگیری شود، افزود: آقای رئیس‌جمهور دنبال تحول اداری است و امروز بهترین زمان است که همیشه در دنیا و ایران این کار با مقاومت روبرو بوده اما با توجه به شرایط موجود تنها راه نجات کشور اصلاح ساختار اداری است.


نظرات

آخرین اخبار
اعتراف سناتور آمریکایی: ترامپ کنترل جنگ را از دست داده است
بنگلادش، پاکستان و هند آسیب‌پذیرترین بازارهای گاز
انفجارهای شدید در مقر ارتش آمریکا در عربستان و کویت
تداوم حملات موشکی و توپخانه‌ای حزب الله به مواضع نظامیان اسرائیلی
رضا صادقی: من جنوبم، بسم‌الله!
روزنامه‌نگار روس: ترامپ شکست را به عنوان پیروزی می‌فروشد!
منفجر شدن یک کشتی فله‌بر در آب‌های امارات
انفجار در پایگاه آمریکایی ویکتوریا
رویترز خبر داد: هند خرید نفت ایران را از سر می‌گیرد
سقوط یک فروند بالگرد قطری
5 نیروگاه‌ اسرائیل در تیررس موشک‌های ایران
مقام ایرانی: تعرض به زیرساخت‌های ما برابر با نابودی زیرساخت‌های حیاتی دشمن است
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/انفجار در تهران، کرج، بندرهای لنگه و کنگ
ممنوع شدن تجمعات بیش از 50 نفر در سرزمین های اشغالی
هشدار درباره تجاوز به زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران
اجرای موج 73عملیات وعده صادق 4/ جنوب و شمال سرزمین‌های اشغالی هدف موشک های ایران
شروط شش گانه ایران برای توقف جنگ
انصارالله: سامانه پدافندی دشمن صهونیستی زیر ضربات موشکی ایران فروپاشید
ارتش رژیم اسرائیل: در مهار موشک‌های ایرانی ناتوانیم
سخنگوی وزارت دفاع: تا تسلیم کامل دشمن رزم بی‌وقفه را با شدت و قوت ادامه می‌دهیم
ترامپ بار دیگر ایران را تهدید کرد
ادعای عجیب ترامپ : ایران را از نقشه جهان محو کردیم!
انتقاد شدید رهبر دموکرات‌ها از جنگ علیه ایران
سناتور دموکرات: ترامپ و نتانیاهو مسئول فاجعه انسانی در خاورمیانه هستند
القسام: حمله ایران پاسخی طبیعی به جنایات اسرائیل و آمریکا بود
روایت تکان‌دهنده مدیرعامل آتش‌نشانی از حمله موشکی به ساختمان مسکونی در رسالت
نتایج فوتبال اروپا؛ چلسی در انگلیس باخت، میلان در ایتالیا پیروز شد
واکنش نتانیاهو به حملات موشکی ایران به جنوب اراضی اشغالی
مودی در گفت‌وگو با پزشکیان: ثبات منطقه‌ای و امنیت راه‌های آبی حیاتی است
فنلاند: در هیچ عملیات نظامی در خلیج فارس مشارکت نمی‌کنیم
اجرای پرفورمنس ضدجنگ در شیکاگو به یاد کودکان شهید میناب
جزئیات عملیات‌های نیروهای مسلح ایران در بیست و دومین روز جنگ رمضان
واکنش آژانس اتمی به حمله موشکی ایران به دیمونا
مرگ رابرت مولر؛ چهره جنجالی تحقیقات انتخابات 2016 آمریکا
قالیباف: آسمان اسرائیل بی‌دفاع است ؛ وقت اجرای نقشه‌های بعدی رسیده است
آژانس انرژی: جنگ علیه ایران بی‌سابقه‌ترین بحران انرژی جهان را رقم زد
وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل آغازگر جنگ است، تل‌آویو راهی برای صلح نمی‌خواهد
عرضه حفظ گرینلند را ندارید، درخواست بدهید ما بیاییم
ممکن است امکان مذاکره در مورد بازگرداندن دارایی‌های مسدود شده ایران وجود داشته باشد
فایننشال تایمز: اقتصاد آمریکا توان آن را ندارد که از پس جنگ با ایران برآید
ایران در حال تثبیت یک «معادله پاسخ» است
اعتراف به ضعف استراتژیک نیروی دریایی انگلیس در برابر ایران
خبرنگار آمریکایی: حمله ایران به دیمونا ضعف پدافند هوایی اسرائیل را آشکارتر کرد
دیدگاه عراقچی نسبت به رشته توئیت یک پژوهشگر آمریکایی
کشورهای عربی و اسلامی حمله رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کردند
وداع با پیکر مطهر سردار شهید نائینی در کاشان
چرا شهر دیمونا اهمیت دارد؟
کاهش حمایت از ترامپ در پی تجاوز به ایران
در اوج نبردِ قدرتمندانه رزمندگان، مردم عزیز ما نیز صحنه‌ای استثنائی خلق کرده‌اند
وزیر کار زمان ابلاغ دستمزد 1405 کارگران را اعلام کرد