×
حوادث
شناسه خبر : 248710
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 19:40
جزییات انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران+تعداد کشته ومصدومان/فیلم

جزییات انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران+تعداد کشته ومصدومان/فیلم

دقایقی پیش صدای انفجاری مهیب در حوالی دانشکده فنی دانشگاه تهران شنیده شد که منشأ آن آزمایشگاه دانشکده مواد اعلام شده است. این انفجار منجر به مجروح شدن سه دانشجو شده و تیم‌های امدادی بلافاصله به محل اعزام شده‌اند.

نورنیوز-گروه حوادث: معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران از فوت یک دانشجوی این دانشگاه در انفجار آزمایشگاه دانشکده فنی خبر داد.

دکتر محمد رضا تقی دخت ضمن بیان این مطلب در خصوص جزئیات حادثه انفجار آزمایشگاه دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دانشکده فنی دانشگاه تهران اظهار کرد: این حادثه به دلیل تعویض کپسول گاز هیدروژن در ساعت حدود ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز اتفاق افتاد.

وی در ادامه با اعلام اینکه یکی از دانشجویان دانشگاه تهران در حادثه آزمایشگاه دانشکده فنی فوت شد، تصریح کرد: حال دو مصدوم حادثه آزمایشگاه فوق در حال حاضر خوب است.

معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران افزود: دانشجوی فوت شده در حادثه فوق، از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه تهران است.

توضیحات آتش‌نشانی و اورژانس درباره جزییات انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ درباره جزییات حادثه انفجار در دانشگاه تهران با حضور در محل حادثه در جمع خبرنگاران گفت: ساعت ۱۴ و ۱۰ دقیقه امروز پنجشنبه یک مورد حادثه انفجار در این محل که یک مرکز آموزشی از دانشکده فنی اعلام می‌شود ۴ ایستگاه آتش‌نشانی با امکانات کامل در کمتر از ۵ دقیقه به محل اعزام می‌رسند.

وی افزود: در داخل این مرکز، یک ساختمان دو طبقه است که یک آزمایشگاهی در طبقه همکف به وسعتً ۵۰ متر وجود دارد که گروهی مشغول کار بودند که هنگام کار، و به احتمال زیاد، موقع تعویض سیلندر هیدروژن، این سیلندر داخل آزمایشگاه به یکباره منفجر می‌شود، این انفجار هم به قدری شدید بوده که شیشه‌ها، در و پنجره‌های آزمایشگاه به همراه بخشی از دیوار تخریب شده است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی ادامه داد: یک مرد در لحظات اولیه جان خود را از دست داده، یک آقا و خانم هم دچار مصدومیت شدید شده‌اند. تعدادی هم به علت ریختن شیشه‌ها با قطعات بتن و دیوار دچار مصدومیت‌های سطحی‌تر شده بودند.

به گفته وی، موارد شعله‌وری و حریق بر اثر این حادثه رخ نداده و در حد همان انفجار اولیه بوده است، نفرات و مصدومان تحویل اورژانس شده‌اند و در حال حاضر کاملا اوضاع تحت کنترل است و نیروهای آتش‌نشان، مشغول عملیات ایمن‌سازی در محل هستند.

ملکی درباره دلیل اصلی وقوع این انفجار گفت: کارشناسان آتش‌نشانی در محل حاضر شده و مشغول بررسی هستند اما موضوعی که همکاران دانشگاه تایید می‌کنند این است که به هنگام کار روی این قطعات و جابجایی سلیندر هیدروژن، این اتفاق افتاده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کسانی زیر آوار باقی نمانده‌اند، نیز گفت: این انفجار آواری نداشته و در حد دو تا سه متر دیوار بین اتاق‌ها تخریب شده است. من خودم آنجا بودم و فقط چند تا شیشه و قاب شیشه‌ها تخریب شده است و بنای آزمایشگاه، ساختمان مقاومی است.

ملکی درباره وضعیت مصدومین حادثه گفت: آسیب‌دیدگی دو نفر از مصدومین شدیدتر بودند احتمالا آنها در حداقل فاصل با کپسول هیدروژن بودند ولی دو نفر دیگری که به خاطر ریختن شیشه‌ها سر و صورتشان زخمی شده است، همگی در محل زنده بودند و تحویل اورژانس شدند که وضعیتشان را باید از اورژانس پیگیر باشید.

سخنگوی سازمان آتش نشانی درباره جلوگیری از این گونه اتفاق‌ها هم گفت: کارهای فنی، کارهای کاملا تخصصی است البته نه اینکه دوستانی که اینجا بودند تخصص نداشته‌اند حتما تخصص لازم دارند ولی باید به هنگام کار با انواع کپسول‌های گاز احتیاط لازم را داشته باشند زیراا به هیچ عنوان نباید به آن ضربه وارد شود، نباید در مسیرهای انتقال گاز نشتی وجود داشته باشد و از همه مهمتر اگر قرار است ادوات جدیدی به مجموعه‌ها اضافه شود حتما مطمئن باشید که این وسایل حتما از جای مناسبی تهیه شده باشد.

وضعیت مصدومین پایدار است و جای نگرانی نیست

در ادامه، مسئول تیم عملیاتی اورژانس نیز درباره حادثه دانشگاه تهران توضیحاتی به خبرنگاران داد و گفت: به دنبال انفجاری که به مرکز اورژانسی تهران اعلام شد با توجه به اینکه پایگاه اورژانس واقع در کوی دانشگاه داریم همکاران ما بلافاصله و بدون فوت وقت در محل حاضر شدند.

سید مصطفی موسوی افزود: اولین آمبولانس و اولین موتورلانس در صحنه حضور پیدا کرد و برای موارد بعد هم پیرو تماس‌هایی که انجام شد و خود همکاران ما اعلام کردند با توجه به وسعت حادثه تعداد ۵ دستگاه آمبولانس یک دستگاه اتوبوس و سه دستگاه موتور سریعاً در محل حضور پیدا کردند و به مصدومین خدمت‌رسانی انجام شد.

وی بیان داشت: یک مورد از مصدومین حادثه در دم فوت کرده یعنی قبل از اینکه همکاران اورژانس به موقعیت برسند، فوت کرده بود، همکاران اورژانس در بررسی‌های خود مصدومیت دو مورد خانم و یک مورد آقا را تایید کردند و مصدومین به مرکز درمانی و بیمارستان منتقل شدند.

موسوی درباره وضعیت مصدومین گفت: در محل بررسی‌هایی که انجام دادیم فعلا موقعیتشان و وضعیتشان پایدار بود جای نگرانی نبود ولی بسته به شرایط بیمار ممکن است که بعضاً وضعیتشان تغییر کند ولی در حال حاضر جای نگرانی نبود.

فوت یک دانشجوی ارشد دانشگاه تهران در پی حادثه‌ی امروز

با اندوه و تاسف بسیار، در این سانحه یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه فوت و دو دانشجوی دیگر دچار مصدومیت شدند که حال عمومی آنها خوب است و پس از مداوای اولیه در محل، برای مراقبت‌های بعدی بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.


اخبار مرتبط
انفجار در کارخانه تسلیحاتی آمریکا جان 16 نفر را گرفت
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 08:47
انفجار در کارخانه تسلیحاتی آمریکا جان 16 نفر را گرفت
در پی انفجار مهیب در کارخانه «اکیورت انرجتیکس سیستمز» در ایالت تنسی آمریکا، دست‌کم 16 کشته برجای گذاشت. مقام‌های محلی از ادامه عملیات جست‌وجو و مفقود بودن دو نفر دیگر خبر داده‌اند.
توضیحات رئیس دانشگاه تهران از حادثه انفجار دانشکده فنی/پیگیری از سوی وزیر علوم + فیلم
جمعه 1404/07/11 ساعت 21:07
توضیحات رئیس دانشگاه تهران از حادثه انفجار دانشکده فنی/پیگیری از سوی وزیر علوم + فیلم
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به حادثه امروز آزمایشگاه متالوژی دانشکده فنی این دانشگاه این دانشگاه از فوت یک دانشجو و مصدومیت دو دانشجو و یک استاد خبر داد.
پیام تسلیت هیات‌رئیسه دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی دانشکدگان فنی
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 22:17
پیام تسلیت هیات‌رئیسه دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی دانشکدگان فنی
در پی وقوع انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران که ظهر امروز رخ داد و منجر به فوت یک دانشجو شد،هیات‌رئیسه دانشگاه تهران پیام تسلیتی صادر کرد.
دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشگاه تهران
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 21:00
دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه انفجار دانشگاه تهران
معاون اول رئیس جمهور در تماس تلفنی با رئیس دانشگاه تهران، دستورات لازم برای پیگیری جهت درمان مصدومان انفجار آزمایشگاه دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشکدگان فنی دانشگاه تهران را صادر کرد.
آتش‌نشان مشهدی مفقود شد
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 14:30
آتش‌نشان مشهدی مفقود شد
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد از مفقود شدن یکی از آتش‌نشانان این سازمان در جریان اطفای حریق کارگاه چوب و مبل بابانظر در مشهد خبر داد. تلاش برای پیدا کردن همکار مفقود شده همچنان ادامه دارد و جزئیات بیشتر متعاقباً اعلام خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود
پرداخت 26 هزار میلیارد تومان برای تامین تجهیزات پزشکی
معاریو: نتانیاهو عامل فروپاشی روابط اسرائیل با آمریکا است
خاطره علیرضا داودنژاد از علی لاریجانی
عبور تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از 2 هزار مگاوات
اینفانیتنو: تمام تیم‌ها در جام جهانی شرکت می‌کنند
شهادت سردار علی محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
تمدید تعلیق پروازهای کی‌ال‌ام به دوبی، ریاض و دمام
مواضع آمریکا در منطقه هدف قرار گرفته شد
میوه شب عید در بازار تامین شده است
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
هشدار عراقچی به انگلیس در خصوص همکاری‌های این کشور با آمریکا برای حمله به ایران
میادین را خوب اداره نمی‌کنید آقا!
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور درپی شهادت وزیر اطلاعات
بسته شدن تنگه هرمز به کشاورزان آمریکایی ضربه مهلک وارد کرد
شکاف‌ در پایگاه حامیان ترامپ بر سر جنگ با ایران
تشییع پیکر 12 شهید حمله هوایی به مناطق مسکونی دورود
برنامه سرویس‌دهی مترو در ایام نوروز
نشانه‌های فرسایش در ناوگان دریایی آمریکا از نگاه اکونومیست
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
100 هزار اسناد محرمانه مدیر ارشد موساد افشا شد
برگزاری ویژه برنامه تحویل سال نو در میدان انقلاب
پیشگیری دربرابر آتش‌سوزیهای احتمالی در دوران جنگ
هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی وجود ندارد
آینده بازار انرژی در گرو مدت و شدت درگیری در غرب آسیا
تشکیل «ستاد مردمی پشتیبانی از دفاع رمضان»
مروری بر فیلم‌های نوروزی سینما
راهکارهای تغذیه ای برای مبتلایان به فشار خون در روزهای جنگ
آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیت خبیث و مستکبرانه خود را آشکار کردند
وضعیت بارش‌ها در هفته اول سال
مفتی اعظم روسیه شهادت علی لاریجانی را تسلیت گفت
کدام کشورها امروز را عید فطر اعلام کردند؟
29 اسفند؛ روزی که ثروت ملی به نام ایران ثبت شد
نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی است
سال تحویل ساعت چند است؟
مراکز معاینه فنی تهران در ایام تعطیلات نوروز فعال است
نماینده کنگره آمریکا: آمریکا درحال تبدیل شدن به یک کشور منفور بین‌المللی است
وال استریت ژورنال: موشک‌های آمریکایی از خاک کشورهای حوزه خلیج فارس پرتاب می‌شوند
هشدار امارات به اتباع خود؛ فورا پناه بگیرید
اعتراض ایران به افشای غیرمجاز اطلاعات حساس پادمانی از سوی گروسی
مخالفت سران اتحادیه اروپا برای اعزام نیروهای نظامی خود به جنگ در خاورمیانه
مخالفت شدید کنگره با درخواست 200 میلیارد دلاری پنتاگون
قیمت واقعی نفت در بازار معاملات چند است؟
ماجرای پیامک ارسالی به برخی کاربران با نام سازمان اطلاعات سپاه چه بود؟
بانک بزرگ آمریکایی تعدیل نیرو را کلید زد
اطلاعیه مهم سپاه درمورد ناو هواپیمابر جرالد آر فورد ارتش تروریستی امریکا
سقف سوختگیری روزانه به 30 لیتر برگشت
سپهبد شهید حسین سلامی: به لوله‌های تاد اعتماد نکنید
بولتون: مدیر اطلاعات ملی آمریکا باید به جو کنت بپیوندد و از دولت ترامپ استعفا دهد
سران کشورهای عربی به ذخایر طلای خود چوب حراج زدند