×
بین الملل
شناسه خبر : 248642
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 09:10
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه

هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه

سخنگوی سازمان ملل هشدار داد که زنان و کودکان غزه همچنان درگیر گرسنگی و سوءتغذیه‌اند، در حالی که حملات هوایی و گلوله‌باران‌ها جان ده‌ها نفر را گرفته و آوارگان در شرایطی خطرناک و بدون دسترسی به منابع حیاتی گرفتار شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل گفت: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه (OCHA) هشدار داده است که حملات هوایی و گلوله‌باران در سراسر نوار غزه ادامه دارد و بنا به گزارش‌ها، در این حملات ده‌ها نفر کشته یا زخمی شده‌اند. شلیک موشک‌های فلسطینی به سمت اسرائیل نیز امروز گزارش شد.

سخنگوی سازمان ملل گفت: وزارت بهداشت در غزه اعلام کرد که از اکتبر ۲۰۲۳، تلفات از ۶۶ هزار نفر فراتر رفته است. سازمان ملل بار دیگر تاکید می‌کند که غیرنظامیان هرگز نباید هدف قرار گیرند. طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه، غیرنظامیان باید همیشه محافظت شوند.

دوجاریک تاکید کرد: در همین حال، زنان و کودکان همچنان گرسنگی و سوءتغذیه را در غزه تحمل می کنند. روز گذشته، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) اعلام کرد که یک دختر نه ساله بر اثر سوءتغذیه شدید درگذشته است.

وی افزود: به طور کلی، طبق اعلام وزارت بهداشت غزه، از زمان تایید قحطی در ماه اوت، ۱۷۷ نفر، از جمله ۳۶ کودک، بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه جان خود را از دست داده‌اند. اگرچه شرکای سازمان ملل متحد که در زمینه تغذیه فعالیت می‌کنند، ماه گذشته توانستند به حدود ۶۰۰ زن باردار و شیرده مبتلا به سوءتغذیه دسترسی پیدا کنند، اما این تعداد به هیچ وجه کافی نیست.

دوجاریک ادامه داد: صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA) می‌گوید که بیش از ۶۰ درصد از زنان باردار و مادران جدید در غزه از سوءتغذیه رنج می‌برند.

سخنگوی سازمان ملل گفت: دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) همچنان خواستار دسترسی بدون مانع و پایدار به غزه و سراسر آن برای ارائه منابع و خدمات حیاتی به مقدار کافی از جمله غذاهای مغذی از طریق بخش تجاری، مانند گوشت، سبزیجات و لبنیات است.

وی تاکید کرد: در همین حال، مردم غزه همچنان با آوارگی مواجه هستند. یونیسف هشدار داده که کودکان چندین روز است که در میان بمباران مداوم، تیراندازی و همچنین در میان اجساد، در ترس و وحشت راه می‌روند. این شرایط بدون غذا و آب کافی است.

دوجاریک درباره جنوب غزه نیز گفت: خانواده‌ها در چادرهای موقت بسیار شلوغ در امتداد ساحل فشرده شده‌اند. با نزدیک شدن زمستان، چادرها در معرض خطر سیل قرار دارند. شاید به یاد داشته باشید که در ماه اوت، برخی از خانواده‌ها تحت تأثیر جزر و مد در امتداد ساحل غزه قرار گرفتند.

وی افزود: شرکای سازمان ملل گزارش داده اند که در هفته جاری، چادر، برزنت و ملحفه از طریق گذرگاه‌های تأیید شده وارد غزه شده‌اند. با این حال، صدها هزار نفر همچنان به شدت به هر نوع سرپناهی نیاز دارند.

سخنگوی سازمان ملل گفت: سازمان ملل متحد برای کاهش غارت، به مسیرهای امن و تایید شده بیشتری برای جمع‌آوری مواد لازم برای سرپناه نیاز دارد، پل آلنبی باید برای جابجایی محموله‌ها بازگشایی شود و حجم محموله‌هایی که برای ورود تایید و از گمرک ترخیص می‌شوند، افزایش یابد.


اخبار مرتبط
اسباب بازی‌هایی که قاتل کودکان غزه است
شنبه 1404/09/29 ساعت 17:04
اسباب بازی‌هایی که قاتل کودکان غزه است
بمب‌ها و مهمات منفجر نشده به جای مانده از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه، خطری است که بعد از توقف بمباران، ساکنان را تهدید می‌کند.
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
چهارشنبه 1404/09/26 ساعت 04:00
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
جمعی از سلبریتی‌های جهانی کفش‌های خود را برای کمک به کودکان پابرهنه غزه به حراج گذاشتند. درآمد این اقدام خیریه به تأمین پوشاک و نیازهای اولیه کودکان در مناطق آسیب‌دیده اختصاص خواهد یافت، حرکتی که واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های بین‌المللی به همراه داشته است.
آتش‌بس، پایان بمباران یا آغاز فراموشی جنایات جنگی؟
شنبه 1404/07/19 ساعت 10:53
نورنیوز بررسی می‌کند،
آتش‌بس، پایان بمباران یا آغاز فراموشی جنایات جنگی؟
56 هزار کودک غزه والدین خود را از دست داده و بیش از 64 هزار کودک شهید یا زخمی شده‌اند. خشونت نتانیاهو و کابینه افراطی ویرانی زندگی کودکان را آشکار کرده و ضرورت اقدام جهانی و پیگیری عدالت بین‌المللی را برجسته می‌کند.
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
جمعه 1404/07/18 ساعت 02:00
آمار تکان‌دهنده سوءتغذیه در غزه / 54 هزار کودک با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند
سازمان ملل متحد نتایج تحقیقی را منتشر کرده که نشان می‌دهد ده‌ها هزار کودک در غزه به سوءتغذیه دچار هستند.
ادعای تازه اسرائیل درباره زمان آتش بس غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 19:39
ادعای تازه اسرائیل درباره زمان آتش بس غزه
تل‌آویو می‌گوید آتش‌بس غزه ظرف 24 ساعت آینده آغاز می‌شود، اما تردیدها درباره پایبندی رژیم صهیونیستی همچنان پررنگ است.
نامه پزشکان آمریکایی به ترامپ درباره خشونت علیه کودکان غزه
پنج‌شنبه 1404/07/10 ساعت 17:50
نامه پزشکان آمریکایی به ترامپ درباره خشونت علیه کودکان غزه
گروهی متشکل از 152 متخصص پزشکی آمریکایی که طی نزدیک به دو سال گذشته داوطلبانه در غزه فعالیت داشته‌اند، از رئیس جمهوری این کشور خواستند که به حمایت از حملات رژیم اسرائیل به این منطقه پایان دهد.
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 23:55
ایروانی: شورای امنیت آتش‌بس فوری و دائمی در غزه را تصویب و اجرا کند
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در نشست مجمع عمومی با موضوع استفاده از حق وتو، به‌شدت از اقدام ایالات متحده در وتوی قطعنامه پیشنهادی برای آتش‌بس فوری در غزه انتقاد کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بیت‌کوین در سراشیبی
پزشکیان به برنامه «محفل» دعوت شد
نیروهای خارجی در راه اوکراین/توافق برای دیدار زلنسکی با ترامپ
بزرگ‌ترین بودجه دفاعی تاریخ ژاپن تصویب شد
میزان سوختگی در ایران 8 برابر میانگین جهانی
رژیم صهیونیستی؛ در قعر فهرست اعتبار جهانی
کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+جدول قیمت کالاهای اساسی
عزم شهرداری تهران برای فراهم کردن «پناه گرم»/ کارتن خواب‌ها را به 137 گزارش دهید
برگزیت همچنان به اقتصاد انگلیس آسیب می‌زند
هوای آلوده استان مرکزی را محاصره کرد/پیش بینی بارش برف و باران
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در کنکور دانشجو معلمان/ثبت نام بیش از 475 هزار نفر
عراقچی: سیاست‌های آمریکا عامل بی‌نظمی در نظام بین‌الملل است
تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
سازمان برنامه و بودجه: دولت آمادگی دارد، لایحه بودجه را اصلاح کند
رنکینگ داوران جهان اعلام شد؛ تورپن اول، فغانی هشتم
پنج وزیر در کمیسیون‌های تخصصی مجلس حضور می یابند
تداوم صعود طلای جهانی
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(145) «چادگان»
پیش بینی وضعیت آب و هوای خوزستان فردا شنبه 6 دی 1404
دریادار ایرانی: رزمایش دریایی سه جانبه به میزبانی ایران برگزار می‌شود
خراسان شمالی رکورددار تولید زعفران در کشور
وضعیت آب و هوا + پیش‌بینی جوی شنبه و یکشنبه خراسان رضوی
قوه قضاییه: سامانه شناسایی متهمان متواری توسعه می یابد
غریب‌آبادی: ضربات دردناکی به اسرائیل وارد کردیم
جزئیات توقیف نفتکش خارجی حامل 4 میلیون لیتر سوخت قاچاق/ 16 خدمه بازداشت شد‌ند+فیلم
پادکست | نقش ساعت مچی در زندگی مدرن
آمریکا سرانجام نفتکش «بلا 1»را توقیف کرد
روایت زن کشی در اسراییل؛ جایی که زنان سلاخی می شوند
هوای پایتخت «ناسالم برای گروه‌های حساس»
حمله هوایی جدید به السویداء در جنوب سوریه
یک رسوایی امنیتی در دفتر نتانیاهو
نشتی گاز و انفجار در بندرعباس 8 مجروح بر جای گذاشت
خودروهای شخصی بالای 10 سال عمر، رایگان دوگانه سوز می شوند
ترامپ: به تفاله‌های تروریست داعش در نیجریه حمله کردیم
پخش زنده 5 مسابقه فوتبال امروز جمعه 5 دی ماه از تلویزیون
کار سخت پرسپولیس برابر مس رفسنجان تیمِ قعرنشین
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون
ناگفته های مادر سرلشکر رشید از فرزندش
از بم تا تهران راهی نیست!
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 دی 1404 + وضعیت استان‌ها
وسواس ذهنی در تصمیم‌گیری؛ چرا مغز از نشانه‌های منسوخ دست نمی‌کشد؟
نوراینفو | این علائم یعنی تیروئید شما درست کار نمیکند!
55 هزار تعدیل نیرو به بهانه هوش مصنوعی
راهکارهای تازه برای سلامت روان
مانع اصلی ترک سیگار در ایران، آموزش ناکافی داروسازان است
خاک ماه، باند فرود می‌شود؛ توسعه اولین سکوهای قابل استفاده مجدد برای ماموریت‌های آتی
چین به تکنولوژی جنگنده نسل ششم رسید
ظریف: فرزندان من تابعیت آمریکا دارند اما در ایران زندگی می‌کنند
واژگونی مرگبار سمند در محور اراک - سلفچگان
امیدواری پاپ برای مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی